Jump to content

Presecen lanac pedofila!

Препоручена порука

Pa to valjda vazi i za hetero parove.

Pa otprilike važi za sve ali hetero to dokazuju lakše brakom. A vjerovali ili ne nije nikakav problem dokazati dugotrajnu vezu s jednim partnerom onome ko u njoj jeste. Zajednički godišnji odmori, slike, računi u domaćinstvu u slijedu nekoliko godina pa i svjedoci. Ljudima koji žive zajedno svejedno da li hetero ili homo to uopšte nije teško dokazati ali tim koji svakih par mjeseci žive s drugim to problem dokazati jeste.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

vrlinski homoseksualni par mogu da pronadjem samo u slucaju da su se srela dva nesrecnika u onih 0,2 posto koji su genetskom greshkom homoseksualci, dakle medicinski opravdano.

Biti homos vrlinski , htela sam reci, samo po sebi je apsurd...koliko god isticali primere "iz zhivota" ,( svako poznaje nekog homosa koji je "sasvim OK" ), neshto u dubini lichnosti NIJE OK , osim gore pomenutih sluchajeva.

Nakaradno vaspitanje, pomodarstvo, traume iz detinjstva, nije bitno, tek u dubini lichnosti je neki kvar i ne zna se kako i  kad ce izleteti eksplozijom..

Mislim, hocu reci, po meni biti homoseksualac i u isto vreme vrlinovati je nemoguce. Tj, ja cu biti uvek podalje a drugi kako hoce, upozoreni su. :policeman:

Подели на овим сајтовима

Mislim, hocu reci, po meni biti homoseksualac i u isto vreme vrlinovati je nemoguce.

Mišljeno tim bilo "vrlinski" u sudskom i policijskom smislu, te institucije

na to imaju ponekud drugačije kriterije od tih crkvenih i nešto grublji metar.

Подели на овим сајтовима

Mislim, hocu reci, po meni biti homoseksualac i u isto vreme vrlinovati je nemoguce.

---------------------------------------------------------------------

skontala  :policeman:

Подели на овим сајтовима

ih izgubljena, ko nas pita da l' smo spremni ili ne...samo jedno jutro osvane zakon (k'o ne daj Bozhe ovaj za shvajcarske vrtice i sexualno vaspitanje) i vozaj narode....

marioneta ima izbor ili da igra kako je razvlache

ili da pokida konac i pravi se mrtva.

uzhas:(

Подели на овим сајтовима

Sine/kceri, ima porodica sa mamom i tatom kao zenom i muskarcem, ima porodica sa dve mame, ima porodica sa dve tate...ako te nesto tu zbunjuje ti lepo experimentisi i nadji sebe ko si i sta si...

Da pripremim politicki korektan, demokratski govor  :policeman: 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Nije do mene, ja sam odrastao, svoj covek, meni nema tu sta da smeta, al sta da mu/joj kazem jednog dana kad vidi cike u roze sorcevima kako guraju kolica za bebu  :policeman:

Подели на овим сајтовима

---------------------------------------------------------------------

skontala  :policeman:

Pa s gledišta hrišćanske moralke ono što policija i sud naziva vrlinom to je izbor manjeg zla. Ako već ne možemo nekog ubijediti da prestane biti homosexualan onda ga barem možemo podržati i edukovati k tomu da se veže za jednog partnera što duže i da ne bude promiskuitetan a to zbog razloga i zdravstvenih i psihičkih. To isto važi i za hetero pojedince, ni oni nisu ništa moralniji od homo ako su isto promiskuitetni kao i oni.

Подели на овим сајтовима

Nije do mene, ja sam odrastao, svoj covek, meni nema tu sta da smeta, al sta da mu/joj kazem jednog dana kad vidi cike u roze sorcevima kako guraju kolica za bebu  319.gif

Ovako nešto, dvoje tata i bebča, hahahaha!

opmfqd.jpg

A4.jpg

Vidi šta im se rodilo, bebac, hahahaha!

Подели на овим сајтовима

Kakvo vreme nadolazi, izgleda da cu morati  319.gif

Evo blog dvoje takvih "budućih fotru - tatkova" koji tu bebu očekuju. Nije mi sasvim jasno odakle im ima doći ta beba kad je očekuju ali izgleda da to njima nije ni važno, glavno da je očekuju a vidi se da su zbog tog "very happy", hahahaha!

http://johnandstevearehavingababy.blogspot.com/

http://johnandstevearehavingababy.blogspot.com/2009_04_01_archive.html

BabyMamaListREVFINAL.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...