Radmila Написано Август 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја и на земљи као што је на небу, Хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давидова Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја и на земљи као што је на небу, Хлеб наш насушни дај нам данас; и опрости нам дугове наше као што и ми опраштамо дужницима својим; и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Август 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Оче наш, који си на небесима Да се свети име Твоје; Да дође Царство Твоје; Да буде Воља Твоја И на земљи као што је на небу Хлеб наш насушни дај нам данас; И опрости нам дугове наше Као што и ми опраштамо дужницима својим; И не уведи нас у искушење, Но избави нас од злога. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука