presretach Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Pozdrav, imam druga bioenergetičara pravoslavac je, za to što radi ne uzima novac. Sam sam se uverio u njegove sposobnosti imao sam nekih zdravstvenih problema, jednostavno postao je naš kućni lekar, klince sam vodao mesecima po lekarima dok se nismo upoznali. Po Srbiji dosta zna svetinja, na jednoj od njih me je i vodio da se sam uverim. Jednom prilikom mi je rekao da skida i crnu magiju, ali da to ostavlja posledice na njega pa to i izbegava. Dosta ga ljudi poznaje po Srbiji i Crnoj Gori i gde god svratimo čujem reči hvale. Zanima me da li je to opasno, šta Novi zavet kaže o tim ljudima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Ti ljudi nisu demoni ali su pod uticajem demonskim i povrh svega nisu svesni toga,jer su uvereni da sluzbu Bogu cine. Postoji ono sto se naziva energetski vampirizam i to oni rade,takodje nesvesno. Sve u svemu,dugacka prica i treba ih izbegavati jer sa vremenom i sami postajemo podlozni ovim uticajima i na kraju smo robovi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Прочитај књигу: Људи и демони Како пали духови кушају савременог човека Свештеник Родион Петроградски Имаш све лепо објашњено, а било би добро и твом пријатељу да је препоручиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 http://www.prijateljboziji.com/shared/media/books/37/pdf-serb.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Našao sam je na http://www.prijateljboziji.com/index.php?p=Knjige&id=37 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Судбина биоенергетичара „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 MIslim da treba da prestaneš da "konzumiraš" bioenergiju svog prijatelja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Исцељитељ царевића Алексеја На свом путешествију као ходочасник сазнао је о Алексејевој болести коју је наследио од чукунбабе краљице Викторије, енглеске краљице. Након пада са коња на одмору са фамилијом, Алексеј је задобио унутрашње крварење. Тражећи свуда помоћ своме сину, царица се обратила најбољој пријатељици Ани Вирубовој да нађе помоћ, на шта је Распућин препоручен. Распућин је заиста олакшао дечакове муке, наводно кроз молитве, али претпоставља се да је користећи пијавице или хипнозу успевао да дечаку заустави крварење. Након неколико успешних лечења, Распућин је задобио поверење цара, који га је прогласио пријатељем фамилије и светим човеком. Постепено, Распућин задобија све већи и већи утицај на царицу Александру, чак и у политичком погледу. Извор „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Ti ljudi nisu demoni ali su pod uticajem demonskim i povrh svega nisu svesni toga,jer su uvereni da sluzbu Bogu cine. Postoji ono sto se naziva energetski vampirizam i to oni rade,takodje nesvesno. Sve u svemu,dugacka prica i treba ih izbegavati jer sa vremenom i sami postajemo podlozni ovim uticajima i na kraju smo robovi. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 a sta ako je kao jedan od apostola koji leci u Bozije Ime? jel ta mogucnost ne postoji? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Pozdrav, imam druga bioenergetičara pravoslavac je, za to što radi ne uzima novac. Sam sam se uverio u njegove sposobnosti imao sam nekih zdravstvenih problema, jednostavno postao je naš kućni lekar, klince sam vodao mesecima po lekarima dok se nismo upoznali. Po Srbiji dosta zna svetinja, na jednoj od njih me je i vodio da se sam uverim. Jednom prilikom mi je rekao da skida i crnu magiju, ali da to ostavlja posledice na njega pa to i izbegava. Dosta ga ljudi poznaje po Srbiji i Crnoj Gori i gde god svratimo čujem reči hvale. Zanima me da li je to opasno, šta Novi zavet kaže o tim ljudima? Nisu demoni, ali jesu pod uticejem demona- svesno ili nesvesno. Nemoj više da se lečiš kod takvih ljudi, bez obzira koliko da se pozivaju na Boga...znam ljude koji su se tako "lečili" i bili oduševljeni a potom odjednom počeli da psihički oboljevaju, pa da pate od nesanice, strahova i raznih drugih stvari. Nemoj se igrati sa svojim zdravljem a pogotovo ne sa zdravljem svoje dece! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 "... Ко одлази врачарима и сам врача или се бави астрологијом, или гата код Циганки и доводи врачеве у свој дом ради исцељивања болесника, или томе слично, да се пет година не причешћује по 24 правилу Анкирског сабора. 61. правило Трулског сабора такве одлучује од причешћа на шест година, а свештенике рашчињује". Kukuuuuuu, sta sad da radim 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 "... Ко одлази врачарима и сам врача или се бави астрологијом, или гата код Циганки и доводи врачеве у свој дом ради исцељивања болесника, или томе слично, да се пет година не причешћује по 24 правилу Анкирског сабора. 61. правило Трулског сабора такве одлучује од причешћа на шест година, а свештенике рашчињује". Kukuuuuuu, sta sad da radim 0110_hahaha Не кукај, просто престани се сусретати са таквим стварима. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јул 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Citam ja ovo, a zove me kuma (ona je prava doktorka) ovi doktori otisli na odmore, aj me vodi kod onog tvog ruka mi se nesto oduzela. Kako sad da joj ova nova saznanja kazem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 22, 2011 Пријави Подели Написано Јул 22, 2011 Citam ja ovo, a zove me kuma (ona je prava doktorka) ovi doktori otisli na odmore, aj me vodi kod onog tvog ruka mi se nesto oduzela. Kako sad da joj ova nova saznanja kazem. Чује одузела јој се рука? 0110_hahaha Оде чега, ако је грч, проћи ће, ако је срчани, онда неће тако лако. Ти што се поуздају у параисцјелитеље, како добијају екпсресне терапије, тако им се експресно и појављују оболења. Само их посматрај. Чиста психолошко-патолошка играрија. Како каже народна: "Како дође тако и оде", и обратно. Само ти полако крени наговјештавати да се и теби полако одузима што шта...мало интересовања, највише времена итд... 0110_hahaha Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука