Милан Меденица :) Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Moja drugarica je morala bogami da iskesira... i ona i kuma a ceremonija? Ako zevnes propustices je... ајде бежи, не би ти се дало да уђеш у цркву колико је не волиш confused 0102_laugh :cheesy: Ma mosh se koprcate odavde do eshatona... u bibliji pise da je slepi mis ptica. bleh последњи стих у низу, који је наш врли пријатељ спрдач тако слатко изоставио само да би правио пакост неутврђенима: Шта год гамиже, а има крила и иде на четири ноге, да вам је гадно. Трећа књига Мојсијева (која се зове Левитска), глава 11, стих 20 дакле, да смо буквалисти као он, као што нисмо, рекли бисмо сад да је све што има крила, четвороножно а гмиже - уствари ПТИЦА?! greengrin greengrin greengrin ајде, дај и те чувене скакавце са 4 ноге где си нашо, па и ту ''мистерију'' да решимо клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 E to jeste. Mada Stari zavet je problematican zbog nasilja i brutalnosti, a sad gde su klasifikovali slepe miseve i koliko nogu ima skakavac-nebitno. Ja bih vise volela da mi neko objasni postupak "pravednog Lota" kad nudi svoje nevine kcerke rulji. ајде мало помоћи, где је то, па да објаснимо о чему се ради confusedјош нисам цело Свето Писмо научио напамет клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ovo vazi samo kada su u pitanju stvari od petorazrednog znacaja sustinski nema nikakve razlike дај живота ти, почињеш да звучиш као онај зиљави неуки гуру мирољуб петровић confused 0102_laugh Григорије, могао си овде на наведеш текстове Владете Јеротића као историјски доказ за Исусово постојање. Cekaj pinhas, zar ti sumnjas u postojanje Isusa? ма он је јудеј, нема везе с православљем.ова несрећна администрација не жели да му направи групу, па тако смућује по форуму са глупостима. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ovo vazi samo kada su u pitanju stvari od petorazrednog znacaja sustinski nema nikakve razlike дај живота ти, почињеш да звучиш као онај зиљави неуки гуру мирољуб петровић confused 0102_laugh Григорије, могао си овде на наведеш текстове Владете Јеротића као историјски доказ за Исусово постојање. Cekaj pinhas, zar ti sumnjas u postojanje Isusa? ма он је јудеј, нема везе с православљем.ова несрећна администрација не жели да му направи групу, па тако смућује по форуму са глупостима. A Brutalni pratis njegove emisije, namerno sam to reko od petorazrednog znacaja da vidim dal ce nekoda se javi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 а ви православни, могли би мало хришћанском науком да подучавате а не да падате у замке препуцавања и надмудривања тамо где сте шупљи, а неки су кренули и да лупетају покушавајући да оправдају неке фиктивне ''недостатке'' ... ако не умете да помогнете, онда не одмажите и престаните да додајете спрдачима муницију да нас прави будалама, а нашу веру пљувачком, спдрњом и неуком. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 а ви православни, могли би мало хришћанском науком да подучавате а не да падате у замке препуцавања и надмудривања тамо где сте шупљи, а неки су кренули и да лупетају покушавајући да оправдају неке фиктивне ''недостатке'' ... ако не умете да помогнете, онда не одмажите и престаните да додајете спрдачима муницију да нас прави будалама, а нашу веру пљувачком, спдрњом и неуком. Kad Meda krene da objasnjava... confused http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ovo vazi samo kada su u pitanju stvari od petorazrednog znacaja sustinski nema nikakve razlike дај живота ти, почињеш да звучиш као онај зиљави неуки гуру мирољуб петровић confused 0102_laugh Григорије, могао си овде на наведеш текстове Владете Јеротића као историјски доказ за Исусово постојање. Cekaj pinhas, zar ti sumnjas u postojanje Isusa? ма он је јудеј, нема везе с православљем.ова несрећна администрација не жели да му направи групу, па тако смућује по форуму са глупостима. A Brutalni pratis njegove emisije, namerno sam to reko od petorazrednog znacaja da vidim dal ce nekoda se javi брате, ти их превише гледаш јер дебело утичу и кроје ти ставове, а већ сам ти пар пута обратио пажњу на то до сад.и не, не пратим их, ал човек има јако узак вокабулар и врло је лаган за провалити кад не зна јер упада у реторику и ''академичност'', а не даје никакве одговоре него ко они што се баве таротом и хороскопом кад им поставиш неко озбиљно питање - не знају па лупају. бламаже за тоалет папир и демонизације су толико поражавајуће, да не могу чак ни да се натерам да преслушам или прочитам дуже од 5 минута нешто од тог типа гуруа. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Kad Meda krene da objasnjava... confused И он улаже доста осталих телесних производа. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 а ви православни, могли би мало хришћанском науком да подучавате а не да падате у замке препуцавања и надмудривања тамо где сте шупљи, а неки су кренули и да лупетају покушавајући да оправдају неке фиктивне ''недостатке'' ... ако не умете да помогнете, онда не одмажите и престаните да додајете спрдачима муницију да нас прави будалама, а нашу веру пљувачком, спдрњом и неуком. Kad Meda krene da objasnjava... confused ни по бабу ни по стричевима :cheesy: надам се да си погледала и претходну страну 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15841.msg491548#msg491548 date=1311798633] а ви православни, могли би мало хришћанском науком да подучавате а не да падате у замке препуцавања и надмудривања тамо где сте шупљи, а неки су кренули и да лупетају покушавајући да оправдају неке фиктивне ''недостатке'' ... ако не умете да помогнете, онда не одмажите и престаните да додајете спрдачима муницију да нас прави будалама, а нашу веру пљувачком, спдрњом и неуком. Kreni sa poducavanjem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 E to jeste. Mada Stari zavet je problematican zbog nasilja i brutalnosti, a sad gde su klasifikovali slepe miseve i koliko nogu ima skakavac-nebitno. Ja bih vise volela da mi neko objasni postupak "pravednog Lota" kad nudi svoje nevine kcerke rulji. ајде мало помоћи, где је то, па да објаснимо о чему се ради confusedјош нисам цело Свето Писмо научио напамет (Postanje 19:23-26) Postanje 19 1 A uveče dođoše dva anđela u Sodom; a Lot seđaše na vratima sodomskim; i kad ih ugleda, ustade te ih srete, i pokloni se licem do zemlje, 2 I reče: Hodite, gospodo, u kuću sluge svog, i prenoćite i operite noge svoje; pa sutra rano kad ustanete pođite svojim putem. A oni rekoše: Ne, nego ćemo prenoćiti na ulici. 3 Ali on navali na njih, te se uvratiše k njemu i uđoše u kuću njegovu, i on ih ugosti, i ispeče hlebova presnih, i jedoše. 4 I još ne behu legli, a građani Sodomljani slegoše se oko kuće, staro i mlado, sav narod sa svih krajeva, 5 I vikahu Lota i govorahu mu: Gde su ljudi što dođoše sinoć k tebi? Izvedi ih k nama da ih poznamo. 6 A Lot iziđe k njima pred vrata zatvorivši vrata za sobom, 7 I reče im: Nemojte, braćo, činiti zla. 8 Evo imam dve kćeri, koje još ne poznaše čoveka; njih ću vam izvesti, pa činite s njima šta vam je volja; samo ne dirajte u ove ljude, jer su zato ušli pod moj krov. Molim objasnjenje. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ovo vazi samo kada su u pitanju stvari od petorazrednog znacaja sustinski nema nikakve razlike дај живота ти, почињеш да звучиш као онај зиљави неуки гуру мирољуб петровић confused 0102_laugh Григорије, могао си овде на наведеш текстове Владете Јеротића као историјски доказ за Исусово постојање. Cekaj pinhas, zar ti sumnjas u postojanje Isusa? ма он је јудеј, нема везе с православљем.ова несрећна администрација не жели да му направи групу, па тако смућује по форуму са глупостима. A Brutalni pratis njegove emisije, namerno sam to reko od petorazrednog znacaja da vidim dal ce nekoda se javi брате, ти их превише гледаш јер дебело утичу и кроје ти ставове, а већ сам ти пар пута обратио пажњу на то до сад.и не, не пратим их, ал човек има јако узак вокабулар и врло је лаган за провалити кад не зна јер упада у реторику и ''академичност'', а не даје никакве одговоре него ко они што се баве таротом и хороскопом кад им поставиш неко озбиљно питање - не знају па лупају. бламаже за тоалет папир и демонизације су толико поражавајуће, да не могу чак ни да се натерам да преслушам или прочитам дуже од 5 минута нешто од тог типа гуруа. Ne gledao sam 3 4 jednom kad je gostovao na Decijoj televiziji i dve emisuje na Svetigori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 E to jeste. Mada Stari zavet je problematican zbog nasilja i brutalnosti, a sad gde su klasifikovali slepe miseve i koliko nogu ima skakavac-nebitno. Ja bih vise volela da mi neko objasni postupak "pravednog Lota" kad nudi svoje nevine kcerke rulji. ајде мало помоћи, где је то, па да објаснимо о чему се ради confusedјош нисам цело Свето Писмо научио напамет (Postanje 19:23-26) Postanje 19 1 A uveče dođoše dva anđela u Sodom; a Lot seđaše na vratima sodomskim; i kad ih ugleda, ustade te ih srete, i pokloni se licem do zemlje, 2 I reče: Hodite, gospodo, u kuću sluge svog, i prenoćite i operite noge svoje; pa sutra rano kad ustanete pođite svojim putem. A oni rekoše: Ne, nego ćemo prenoćiti na ulici. 3 Ali on navali na njih, te se uvratiše k njemu i uđoše u kuću njegovu, i on ih ugosti, i ispeče hlebova presnih, i jedoše. 4 I još ne behu legli, a građani Sodomljani slegoše se oko kuće, staro i mlado, sav narod sa svih krajeva, 5 I vikahu Lota i govorahu mu: Gde su ljudi što dođoše sinoć k tebi? Izvedi ih k nama da ih poznamo. 6 A Lot iziđe k njima pred vrata zatvorivši vrata za sobom, 7 I reče im: Nemojte, braćo, činiti zla. 8 Evo imam dve kćeri, koje još ne poznaše čoveka; njih ću vam izvesti, pa činite s njima šta vam je volja; samo ne dirajte u ove ljude, jer su zato ušli pod moj krov. Molim objasnjenje. Tacno objasnjenje zasto nije ponudio sebe ili zenu nego odma cerke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Nije se cjenkao, nego je ponudio najvrijednije šta ima "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука