cloudking Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ako konciziramo polednjih par postova, oni bi otprilike izgledali ovako: Mr- u bibliji pise da je slepi mis ptica Me- To nije tacno a ti sto su ti to rekli nemaju pojma Mr- Evo pogledaj bibliju lepo pise Me- ma i to sto pise ne pise da pise jer da bi pisalo moralo bi da pise napisano Mr- hehe Me- Pa sta ako pise da su slepi misevi ptice? Bitan je kontekst... Toliko si se zajapurio da "oduvas" mracnog da si potpuno zaboravio tacku odakle si krenuo i zasto si uopste usao u raspravu o mutantima slepim misevima- pticama... Obrni jednu stranu u rikverc... tamo ces videti sledece: Neko je reko da je biblija puna naucnih besmislica i za to je naveo primer skakavaca sa cetiri noge. Ja sam dodao i slepe miseve... A ti si na kraju medo to lepo potvrdio i dodao da je problem u kontekstu... kontekst nekontekst... cinjenica da u bibliji ima naucnih besmislica je sada, ipak, za nijansu utemeljenija nego sto je bila pre nego sto si se ukljucio... sta drugo da ti kazem osim- hvala ti na tome 0311_womens ... ni kucica od cigle nije bila dovoljno jaka ... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 не брате, само си показао колико си упоран у промашеним тврдњама и искривљеним виђењима туђег писања. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 26, 2011 Пријави Подели Написано Јул 26, 2011 Ajde Mračni da sačekamo evolucioniste, možda ipadne da je ljiljak kakv prelazni oblik ptica ,ha? 0311_womens "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15841.msg490673#msg490673 date=1311715518] најбоље да си чито, а ти што су ти препричавали би прво морали да заврше прва четри основне 0311_womens algabacaju 0102_laugh http://www.sc4.edu/documents/studyskills/h7levelsreadingcomp.doc http://en.wikipedia.org/wiki/Reading_comprehension срећно са читањем и разумевањем womens Da krenemo i to ni manje ni vise nego od biblje koju mozete pronaci u okviru projekta POUKE... mnogo dobra stvar, biblija na milion jezika.... https://www.pouke.org/svetopismo/ Sta pise u engleskoj verziji (ponavljam izvor- POUKE.org!) LEVITICUS (the third book of Moses) 13 And these ye shall have in abomination among the birds; they shall not be eaten, they are an abomination: the eagle, and the gier-eagle, and the ospray, 14 and the kite, and the falcon after its kind, 15 every raven after its kind, 16 and the ostrich, and the night-hawk, and the seamew, and the hawk after its kind, 17 and the little owl, and the cormorant, and the great owl, 18 and the horned owl, and the pelican, and the vulture, 19 and the stork, the heron after its kind, and the hoopoe, and the bat. Fala bogu pa ima i sprski prevod (treca knjiga Mojsijeva tzv. Levitska) 13 А између птица ове да су вам гадне и да их не једете: орао и јастријеб и морски орао, 14 Еја и крагуј по својим врстама, 15 И сваки гавран по својим врстама, 16 И совуљага и ћук и лиска и кобац по својим врстама, 17 И буљина и гњурац и ушара, 18 И лабуд и гем и сврака, 19 И рода и чапља по својим врстама, и пупавац и љиљак. ljiljak, lat. Chiroptera= Slepi miš ne kaze se od ptica tj ptice, nego medju pticama, to znaci u vazduhu (sto leteti ) (iz)medju pticama znaci ipak je kontekst u pitanju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 ajme, sad narednih 9 strana topika samo o slepom mishu 0311_womens mraki bre, ti k'o bubashvaba. Kad nastane smak sveta i sve izgori i nestane, ti cesh jedini prezhiveti i drzati i dalje slovo (nema veze shto ti niko ne oponira:) algabacaju 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 dynablast, je l' vidih kako je tvoje objashnjenje izignorisano, hah. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ma mosh se koprcate odavde do eshatona... u bibliji pise da je slepi mis ptica. 0442_feel пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vucicdr Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Hahahahahha... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vucicdr Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=15841.msg490673#msg490673 date=1311715518] најбоље да си чито, а ти што су ти препричавали би прво морали да заврше прва четри основне 0442_feel prstgore slava3 http://www.sc4.edu/documents/studyskills/h7levelsreadingcomp.doc http://en.wikipedia.org/wiki/Reading_comprehension срећно са читањем и разумевањем slava3 Da krenemo i to ni manje ni vise nego od biblje koju mozete pronaci u okviru projekta POUKE... mnogo dobra stvar, biblija na milion jezika.... https://www.pouke.org/svetopismo/ Sta pise u engleskoj verziji (ponavljam izvor- POUKE.org!) LEVITICUS (the third book of Moses) 13 And these ye shall have in abomination among the birds; they shall not be eaten, they are an abomination: the eagle, and the gier-eagle, and the ospray, 14 and the kite, and the falcon after its kind, 15 every raven after its kind, 16 and the ostrich, and the night-hawk, and the seamew, and the hawk after its kind, 17 and the little owl, and the cormorant, and the great owl, 18 and the horned owl, and the pelican, and the vulture, 19 and the stork, the heron after its kind, and the hoopoe, and the bat. Fala bogu pa ima i sprski prevod (treca knjiga Mojsijeva tzv. Levitska) 13 А између птица ове да су вам гадне и да их не једете: орао и јастријеб и морски орао, 14 Еја и крагуј по својим врстама, 15 И сваки гавран по својим врстама, 16 И совуљага и ћук и лиска и кобац по својим врстама, 17 И буљина и гњурац и ушара, 18 И лабуд и гем и сврака, 19 И рода и чапља по својим врстама, и пупавац и љиљак. ljiljak, lat. Chiroptera= Slepi miš ne kaze se od ptica tj ptice, nego medju pticama, to znaci u vazduhu (sto ) (iz)medju pticama znaci ipak je kontekst u pitanju Који је ово превод на српски? Мало су ми шарени ови преводи птица... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 IMas link na pocetku posta koji si citirao 0442_feel пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ajde Mračni da sačekamo evolucioniste, možda ipadne da je ljiljak kakv prelazni oblik ptica ,ha? prstgore NE! Ne moze od sisara nastati ptica! Ptice su nastale od gmizavaca! 0442_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ma mosh se koprcate odavde do eshatona... u bibliji pise da je slepi mis ptica. Sta si se uhvatio ove stavke prstgore slava3 slava3! Totalno nebitno 0442_feel. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ma mosh se koprcate odavde do eshatona... u bibliji pise da je slepi mis ptica. slava3 0442_feel prstgore slava3 "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ako konciziramo polednjih par postova, oni bi otprilike izgledali ovako: Mr- u bibliji pise da je slepi mis ptica Me- To nije tacno a ti sto su ti to rekli nemaju pojma Mr- Evo pogledaj bibliju lepo pise Me- ma i to sto pise ne pise da pise jer da bi pisalo moralo bi da pise napisano Mr- hehe Me- Pa sta ako pise da su slepi misevi ptice? Bitan je kontekst... Toliko si se zajapurio da "oduvas" mracnog da si potpuno zaboravio tacku odakle si krenuo i zasto si uopste usao u raspravu o mutantima slepim misevima- pticama... Obrni jednu stranu u rikverc... tamo ces videti sledece: Neko je reko da je biblija puna naucnih besmislica i za to je naveo primer skakavaca sa cetiri noge. Ja sam dodao i slepe miseve... A ti si na kraju medo to lepo potvrdio i dodao da je problem u kontekstu... kontekst nekontekst... cinjenica da u bibliji ima naucnih besmislica je sada, ipak, za nijansu utemeljenija nego sto je bila pre nego sto si se ukljucio... sta drugo da ti kazem osim- hvala ti na tome slava3 ... ni kucica od cigle nije bila dovoljno jaka ... Pa mogu skakavci imati cetiri noge ... 0442_feel ... zar ne? prstgore "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ako konciziramo polednjih par postova, oni bi otprilike izgledali ovako: Mr- u bibliji pise da je slepi mis ptica Me- To nije tacno a ti sto su ti to rekli nemaju pojma Mr- Evo pogledaj bibliju lepo pise Me- ma i to sto pise ne pise da pise jer da bi pisalo moralo bi da pise napisano Mr- hehe Me- Pa sta ako pise da su slepi misevi ptice? Bitan je kontekst... Toliko si se zajapurio da "oduvas" mracnog da si potpuno zaboravio tacku odakle si krenuo i zasto si uopste usao u raspravu o mutantima slepim misevima- pticama... Obrni jednu stranu u rikverc... tamo ces videti sledece: Neko je reko da je biblija puna naucnih besmislica i za to je naveo primer skakavaca sa cetiri noge. Ja sam dodao i slepe miseve... A ti si na kraju medo to lepo potvrdio i dodao da je problem u kontekstu... kontekst nekontekst... cinjenica da u bibliji ima naucnih besmislica je sada, ipak, za nijansu utemeljenija nego sto je bila pre nego sto si se ukljucio... sta drugo da ti kazem osim- hvala ti na tome ... ni kucica od cigle nije bila dovoljno jaka ... Pa mogu skakavci imati cetiri noge ... ... zar ne? 4chsmu1 Hahaha... pa da Al onda zavrse na mom sajtu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука