emilija Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 da, izgubljena sad samo da smislim kako gazdi ateisti sutra da objasnim da sam do kasno u noc propovedala veru na forumu, pa sam eto malo nadula za sasvim nepravoslavne zadatke..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zzz Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Opusteno, ovde i jesmo da ucimo 319.gif Poz Inače nikako nemoj čitati Serafima Rouza. Čovek em je bio teološki neobrazovan, em je imao gnostičke ideje i svakake jeretičke stavove, em je bio kreacionista... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 nemoj sad da se uhvatish za ovaj udarac, primer simbolichno objashnjava nesto mnogo univerzalnije:) Necu jer me mrzi sad, al ispala si bezobrazna sa ovom metaforom... a tebi, dragi mrachni zhelim da ti dragi Bog da da se odazovesh pozivu vere, da uznapredujesh dalje nego mi prosechni i da uskoro vidim malo tebe u dijalogu s nekim slichnim ateistom , a ja da malo da'nem, brate 319.gif Sacuvaj Boze! Budi bog s nama... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Opusteno, ovde i jesmo da ucimo 319.gif Poz Inače nikako nemoj čitati Serafima Rouza. Čovek em je bio teološki neobrazovan, em je imao gnostičke ideje i svakake jeretičke stavove, em je bio kreacionista... Ma na pomen kreacionizma . Ne znam ti ja sta su jereticki stavovi...teoloski nisam bas obrazovana, samo sam zainteresovana. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zzz Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 @Mracnjak: 'Ajd priznaj da si se baš lepo udomio na ovom forumu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 @Mracnjak: 'Ajd priznaj da si se baš lepo udomio na ovom forumu... necu... ...stranče. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zzz Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 @Mracnjak: 'Ajd priznaj da si se baš lepo udomio na ovom forumu... necu... ...stranče. Što, baš imam takav utisak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Posle samo tri posta? Alal ti vecera! Evo onda priznajem ovde sam ko kod kuce... ja volim tako, devijantne stvari sto se lako zakljucuje po mom sajtu 319.gif пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zzz Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Posle samo tri posta? Alal ti vecera! Evo onda priznajem ovde sam ko kod kuce... ja volim tako, devijantne stvari sto se lako zakljucuje po mom sajtu 319.gif Pa čovek može da čita forum pre nego što se registruje, znaš... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 A koji ateista moze da se poredi kada je ljubav u pitanju sa Artemijem, Pahomijem ili Amfilohijem? Voja Antonic pogotovu sa Pahomijem Po cemu su to jednaki Voja i Pahomije? nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Posle samo tri posta? Alal ti vecera! Evo onda priznajem ovde sam ko kod kuce... ja volim tako, devijantne stvari sto se lako zakljucuje po mom sajtu smej.gif Pa čovek može da čita forum pre nego što se registruje, znaš... Moze i da se klonira koliko vidim ... winter smej.gif "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 A koji ateista moze da se poredi kada je ljubav u pitanju sa Artemijem, Pahomijem ili Amfilohijem? Voja Antonic pogotovu sa Pahomijem Po cemu su to jednaki Voja i Pahomije? Ne znam da li su jednaki ali se Voji mnogo svidja Pahomije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Ако већ причате о једном Епископу Цркве, пишите и његову титулу. winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Ако већ причате о једном Епископу Цркве, пишите и његову титулу. winter Ja ne znam ni ko je episkop ni koja je titula... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 25, 2011 Пријави Подели Написано Јул 25, 2011 Episkop je titula, mislim da je sinonim vladika. Nisam sigurna, koliko sam uspela da skapiram hijerarhiju winter http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука