Teleskop Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Помешао си живот и смрт, што није ни чудо с` обзиром на твој хоби... leteti Vama je najupecatljivija stvar u zivotu njegov cilj, tj smrt... trebalo bi da najvaznija stvar u zivotu bude putovanje do tog neminovnog cilja... umesto sto kukamo sto moramo da umremo i izmisljamo utehu u vidu religije koja bi nam ublazila taj strah, trebalo bi da svaki sekund proveden na ovoj planeti slavimo i uzivamo u njemu kroz ljubav i priznavanje lepote koja nas okruzuje... Da ... narocito treba da se raduju oni afrikanci sto umiru od gladi ... pa neizlecivi bolesnici ... Soj zivot treba da slave i kmetovi u srednjem veku ... Da uzivaju u pauzi izmedju proklinjanja istog ... Ah, da, zaboravio sam ovaj smajli ... smej.gif fly on the wings of love "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Vama je najupecatljivija stvar u zivotu njegov cilj, tj smrt... trebalo bi da najvaznija stvar u zivotu bude putovanje do tog neminovnog cilja... Срећан пут... smej.gif ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Znas, Zvonko, ja nisam zatvorena za mogucnost da jednog dana postanem vernik, ali ne bih volela da budem zato sto se plasim smrti. Tada nikad ne bih bila sigurna da li je moja vera ISTINA ili projekcija zelje za vecnoscu. Ма то је твоја ствар. Не наплаћујем "услуге обраћења", само ћаскамо мало... leteti Свако нормалан се плаши смрти, питање је само - одакле нама уопште жеља за вечношћу? Дефинитивно је истина да волимо живот, као што логораш воли слободу. Ако волимо живот и верујемо да је врховна вредност, онда је Исус из Назарета наш Краљ Живота. Нема другог човека који је икада живео да је прославио живот као он. Зато кажем - ако смо већ чули за то, једино је логично веровати у његово васкрсење. Сваки други став је, бар мени, нелогичан. Mozda zbog straha od smrti? Zivot je po tebi logor. Pre ce biti da je ovaj zivot sloboda, ali da posle smrti idemo u logor ... Inace, ako te neko nije obavestio, zivota posle smrti nema ... smej.gif "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Не би да те секирам, али сви људи умиру. Онда су ту болести, страдања и свакакве страшне ствари. Ми јесмо заробљеници у својеврсном "логору". Tu bree... ko li nam dade takav us*an zivot... smej.gif пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Znas, Zvonko, ja nisam zatvorena za mogucnost da jednog dana postanem vernik, ali ne bih volela da budem zato sto se plasim smrti. Tada nikad ne bih bila sigurna da li je moja vera ISTINA ili projekcija zelje za vecnoscu. ihaaa, izvini a da li si krštena uopšte? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Ако волимо живот и верујемо да је врховна вредност, онда је Исус из Назарета наш Краљ Живота. Нема другог човека који је икада живео да је прославио живот као он. Za jednog "kralja zivota" prilicno se brzo upoznao sa smrcu smej.gif Mračni, po meni ovo je pakostan komentar, ne pristoji ovom forumu mada,i ovo treba gledati sa vedrije strane, pokazuješ ovim veliku nemoć "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Mozda zbog straha od smrti? Zivot je po tebi logor. Pre ce biti da je ovaj zivot sloboda, ali da posle smrti idemo u logor ... Па нешто не видим слободу. Сви ми само чекамо да ли ће да нас удари аутобус или нека болештнина. Кажем да ми живимо у логору, али живот није логор. Живот је највећа вредност у Космосу. Inace, ako te neko nije obavestio, zivota posle smrti nema ... smej.gif Најновије вести из Јерусалима су да смрти нема... leteti ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Znas, Zvonko, ja nisam zatvorena za mogucnost da jednog dana postanem vernik, ali ne bih volela da budem zato sto se plasim smrti. Tada nikad ne bih bila sigurna da li je moja vera ISTINA ili projekcija zelje za vecnoscu. ihaaa, izvini a da li si krštena uopšte? Какво ти је то питање... А да л` си ти обрезан? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Znas, Zvonko, ja nisam zatvorena za mogucnost da jednog dana postanem vernik, ali ne bih volela da budem zato sto se plasim smrti. Tada nikad ne bih bila sigurna da li je moja vera ISTINA ili projekcija zelje za vecnoscu. ihaaa, izvini a da li si krštena uopšte? Ако волимо живот и верујемо да је врховна вредност, онда је Исус из Назарета наш Краљ Живота. Нема другог човека који је икада живео да је прославио живот као он. Za jednog "kralja zivota" prilicno se brzo upoznao sa smrcu Mračni, po meni ovo je pakostan komentar, ne pristoji ovom forumu mada,i ovo gledati sa vedrije strane Da si video recenicu koja je usledila a koju sam iz pristojnosti obrisao pre nego sto sam kliknuo "posalji" video bi sta je pakos' пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Не би да те секирам, али сви људи умиру. Онда су ту болести, страдања и свакакве страшне ствари. Ми јесмо заробљеници у својеврсном "логору". Tu bree... ko li nam dade takav us*an zivot... Niko. "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Znas, Zvonko, ja nisam zatvorena za mogucnost da jednog dana postanem vernik, ali ne bih volela da budem zato sto se plasim smrti. Tada nikad ne bih bila sigurna da li je moja vera ISTINA ili projekcija zelje za vecnoscu. ihaaa, izvini a da li si krštena uopšte? Какво ти је то питање... А да л` си ти обрезан? Tako je?! I da li imas neki dokaz da potkrepis odgovor? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Не би да те секирам, али сви људи умиру. Онда су ту болести, страдања и свакакве страшне ствари. Ми јесмо заробљеници у својеврсном "логору". Tu bree... ko li nam dade takav us*an zivot... Niko. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Mozda zbog straha od smrti? Zivot je po tebi logor. Pre ce biti da je ovaj zivot sloboda, ali da posle smrti idemo u logor ... Па нешто не видим слободу. Сви ми само чекамо да ли ће да нас удари аутобус или нека болештнина. Кажем да ми живимо у логору, али живот није логор. Живот је највећа вредност у Космосу. Inace, ako te neko nije obavestio, zivota posle smrti nema ... Најновије вести из Јерусалима су да смрти нема... Kako? Ljudi tamo zive vecno? .mislise "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Da si video recenicu koja je usledila a koju sam iz pristojnosti obrisao pre nego sto sam kliknuo "posalji" video bi sta je pakos' Ево једна песмица за тебе Мрачњак: Riblja čorba - Disko mišić ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Zivotu se treba radovati... ne treba ga se plasiti... Амин. Само што се ја толико радујем и верујем у живот да не прихватам смрт. Да се довољно радујеш животу ни ти не би прихватао смрт као "нормалну", већ као аномалију. 1) Svaki zivi stvor ima instinkt prezivljavanja, covek se ne razlikuje. Normalno je da zelis da zivis, to je prosto zakon prirode, usadjeno je, i covek nije izuzetak. Не могу да разумем зашто. Ми смо део света у коме све умире, нема никакве логике да имамо усађен инстинкт супротан томе. Требало би да смрт прихватамо без проблема као нормално стање ствари. 2) Opet ti sa logorom Не би да те секирам, али сви људи умиру. Онда су ту болести, страдања и свакакве страшне ствари. Ми јесмо заробљеници у својеврсном "логору". 1) Da, ima logike da imas instinkt prezivljavanja, i nisi izuzetak kao covek, to vazi za ceo zivi svet. 2) Ajde! Ne sekiram se, smrt je prirodna. Svaki organizam se rodni, izlegne, nikne...zavisi od carstva...ostvari ulogu na ovom svetu i na kraju umre ostavljajuci prostora za neke nove jedinke... 3) Pa sad...neko ovaj svet posmatra kao lepotu, a neko kao logor smrti iz kog se treba spasiti, sve je stvar percepcije. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука