Jump to content

10 Pitanja ateiste na koja svaki hrišćanin mora da odgovori?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Koji ateista moze da se se poredi kada je ljubav i smirenost u pitanju sa starcem Porfirijem

Jel to opet neki izuzetak? Nesto vam ne stima kad je jedini predstavnik cistog pravosalvlja ziveo i umro tek u 20-om veku...

A koji ateista moze da se poredi kada je ljubav u pitanju sa Artemijem, Pahomijem ili Amfilohijem?

Ima i pre 20 veka Sveti Serafim Sarovski.

Voja Antonic pogotovu sa Pahomijem

Подели на овим сајтовима

Koji ateista moze da se se poredi kada je ljubav i smirenost u pitanju sa starcem Porfirijem

Ricard Dokins .... 4chsmu1

Dokins  ;), mada previse stvari prepusta slucaju  0409_feel, ali ima dobar smisao za humor 0102_laugh

To sto ima dobar smisao za humor je izgleda njegov glavni i jedini kvalitet
Подели на овим сајтовима

Zasto to mislis?

Zato sto je kreacionista protestantskog tipa, ali psst - nemoj to naglas da mu kazes - uvredice se  ;)

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Grigorije, je l si cuo mozda za Nikolu Tucica, Biljanu Stojkovic, Draganu Cvetkovic...nekog od njih? Neko je pominjao Biljanu, ne znam ko i na kojoj temi, pa rekoh da nisi mozda ti.

Cuo sam za njih tom spisku sto si nabrojala fale jos samo Aleksej Tarasjev i Vladimir Glisin
Подели на овим сајтовима

I...sta mislis o njima? Ako si citao nesto, slusao, naravno.

Slusao sam ih uglavnom a nemam neko posebno misljenje, ali bi voleo Biljanu da vidim u nekoj

emisiji da gostuje sa Petrovicem

I ja isto...zgazila bi ga  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...