Рапсоди Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 On 10. 4. 2020. at 20:08, Nikola Stojanovic рече Kud ima to da se pazari i kvanto kosta? Expand Шалим се наравно, то је прескупа кафа једна од најскупљих у свету. 40 долара сто грама . Гледала сам занимљив серијал Андреја Маричића о читавом комликованом поступку добијања ове кафе, чак се и меље у једном рекла бих великом авану. Тотално је природна а сам процес процес производње је занатски и комликован. KOPI LUWAK - Kafeterija WWW.KAFETERIJA.COM Dok je u svom sirovom obliku, trešnja kafe je omiljena poslastica životinje po imenu Civet. Civetka je sisar koji nam dolazi iz... Поет је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 @Рапсоди Neka ce preskocimo, moze i C el Grandeeeee. <3 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 lepu Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Пијем само једну дневно, али и та једна мора бити како ваља. Не волим киселе кафе, зато када купујем гледам да што мање има кафе робусте (има је највише на нашем тржишту) она даје киселост кафи, а то не волим, али даје и дорбу пену. Најбоља је комбинација (и економски најисплативија)мешавина арабике и робусте.Више арабике, а робусте тек толико да лепо запени. У сваком случају каква год, мора да буде са коцкицама шећера...уз њих и најгора може да прође Поет је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Najbolja mi je na filteru i sa mlekom. Okej, ja imam mašinu Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 @Рапсоди Daj kazi koja konkretno, nista nisam razumeo. DA znam koju da kupujem. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Mnogo kafe pijem, po 3-4 na dan Sve neki tetovirani pronašli kafu... Ranije pivo, kanabis, danas kafa Рапсоди and Поет је реаговао/ла на ово 2 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 On 11. 4. 2020. at 14:24, Dragi рече Mnogo kafe pijem, po 3-4 na dan Expand I ja popijem 3 Ali onda treba smanjiti veličinu kafe Svaka da bude malo manja Dragi је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Када дођеш у Бгд , водим те до Каленић пијаце....е тамо има да кажем пар бутика кафе. Уђемо заједно и кажемо...хоћемо кафу, таку и таку...кажеш какву желиш и тачно таКу добијеш....кужиш Начи, не киселу а да пени, укусну а да није скупа....итд...итд... Dragi је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Април 11, 2020 Пријави Подели Написано Април 11, 2020 Šta sekretarica mora da ume? Da kuva kafu Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 16, 2020 Пријави Подели Написано Април 16, 2020 Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 16, 2020 Пријави Подели Написано Април 16, 2020 Етиопија микс и малкице гуаране у праху. Трза скоро као мој омиљени алкалоид. On 11. 4. 2020. at 14:33, Dragi рече Šta sekretarica mora da ume? Da kuva kafu Expand Дабоме и да носи мрежасте чарапе. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука