Jump to content

Какву кафу пијете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10. 4. 2020. at 20:08, Nikola Stojanovic рече

Kud ima to da se pazari i kvanto kosta?

Expand  

Шалим се наравно, то је прескупа кафа једна од најскупљих у свету. 40 долара сто грама .

Гледала сам занимљив серијал Андреја Маричића о читавом комликованом поступку добијања ове кафе, чак се и меље  у једном рекла бих великом авану. Тотално је природна а сам процес  процес производње је занатски и комликован.

WWW.KAFETERIJA.COM

Dok je u svom sirovom obliku, trešnja kafe je omiljena poslastica životinje po imenu Civet. Civetka je sisar koji nam dolazi iz...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Пијем само једну дневно, али и та једна мора бити како ваља. Не волим киселе кафе, зато када купујем гледам да што мање има кафе робусте (има је највише на нашем тржишту) она даје киселост кафи, а то не волим, али даје и дорбу пену. Најбоља је комбинација (и економски најисплативија)мешавина арабике и робусте.Више арабике, а робусте тек толико да лепо запени. У сваком случају каква год, мора да буде са   коцкицама шећера...уз њих и најгора може да прође

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

On 11. 4. 2020. at 14:24, Dragi рече

Mnogo kafe pijem, po 3-4 na dan :(

Expand  

I ja popijem 3

Ali onda treba smanjiti veličinu kafe

Svaka da bude malo manja

• Свиђа ми се 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Када дођеш  у  Бгд , водим те  до Каленић пијаце....е тамо има  да кажем пар бутика кафе. Уђемо заједно и кажемо...хоћемо кафу, таку и таку...кажеш какву желиш и тачно таКу добијеш....кужиш :D Начи, не киселу а да пени, укусну а да није скупа....итд...итд...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Етиопија микс и малкице гуаране у праху. Трза скоро као мој омиљени алкалоид.

Screenshot_2020-04-16-16-00-54-323_com_miui.videoplayer.thumb.jpg.aaec64874cc168cab2640c2434425f6a.jpgScreenshot_2020-04-16-16-01-26-249_com_miui.videoplayer.thumb.jpg.109f43f2113192943c1aca37ca0d136f.jpg

On 11. 4. 2020. at 14:33, Dragi рече

Šta sekretarica mora da ume? Da kuva kafu :))

Expand  

Дабоме и да носи мрежасте чарапе. :)))

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...