Jump to content

Можда је бог створио свет, али су Војводину створили Војвођани

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa Vojvođani i jesu stvorili Vojvodinu.. Samo što Čanak nije Vojvođanin, već dođoš. On je toliko učestvovao u stvaranju Vojvodine kao ja što sam učestvovao, recimo, u komponiranju Mozart'ove muzike. Zamislite sad da potražim za svaki put kad se osvira Mozart po koji $ ili € (provizija ili royalties), svi bi rekli da sam opičen... I baš ovo radi Čanak kad se poziva na Vojvodinu.

Nemoj da mi diraš mog Ličanina  klapklap

Ако су ти и мама и тата личани онда си ти дволичан ...

;) ;)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Pa Vojvođani i jesu stvorili Vojvodinu.. Samo što Čanak nije Vojvođanin, već dođoš. On je toliko učestvovao u stvaranju Vojvodine kao ja što sam učestvovao, recimo, u komponiranju Mozart'ove muzike. Zamislite sad da potražim za svaki put kad se osvira Mozart po koji $ ili € (provizija ili royalties), svi bi rekli da sam opičen... I baš ovo radi Čanak kad se poziva na Vojvodinu.

Nemoj da mi diraš mog Ličanina  klapklap

Ако су ти и мама и тата личани онда си ти дволичан ...

;) ;)

mama je iz bosne  klapklap
Подели на овим сајтовима

Pa Vojvođani i jesu stvorili Vojvodinu.. Samo što Čanak nije Vojvođanin, već dođoš. On je toliko učestvovao u stvaranju Vojvodine kao ja što sam učestvovao, recimo, u komponiranju Mozart'ove muzike.

Управо тако  facenew22222222

Чим озбиљније уђете у причу о аутономашењу видите ко у ствари стоји иза тог покрета: интересне групе којима је циљ да се Војводина одцијепи од Србије, а њени поједини дијелови припоје Мађарској, Румунији и Хрватској. Ови ће се задовољити и кусуром, јер тој врсти људи улога "локалног бега" савршено одговара.

Најлакше је за тоталну пропаст аграра и сточарства Војводине окривити Београд, Шумадију, Марсовце; има ли варијанте у којој је госн Чанак и његова екипа понудила неке конкретне акције и кораке шта да се уради конкретно да Војводина поново економски стане на ноге, како да помогну малим прозивођачима, како да оживе производњу умјесто што тајкунима велике прехрамбене гиганте продају у бесцијење.

Лако је лапрдати по матрици виђеној деведесетих, ево питам ја вас: да ли је економско стање у Хрватској сад боље кад немају "дежурног кривца" оличеног у Београду? Да ли се живи боље? Смијешно.

Тотално иста дизниленд прича која се прича и у Београду: кад буде ово и оно, живећемо као грофови...дашта...Не заборавите да су и Словенија и Румунија и Бугарска и Грчка одавно у ЕУ па им се стандард није нимало промијенио, нарпотив, стопа незапослености и сиромаштва је потпуно иста као и у старим режимима.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Zašto je bitno odakle je Čanak? Niko ovde ne komentariše ono što je on rekao, da li se slažete sa tim ili ne. U redu je da se neko ne slaže sa onim što je on rekao, ali da se ne slažete zbog toga što on poreklom nije iz Vojvodine, to mi nije jasno. Uostalom, on nije ni rekao da su njegovi preci izgradili Vojvodinu i da imovina treba da bude vraćena njemu, nego Vojvođanima.

Наш народ каже - не гледа се шта говори , него ко говори

Зато му претресамо родослов...

4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Можда ни Чанак не би тако причао, када би се нешто пара сливало и у Војводину, осим искључиво у БГ...

Joj ljudi nemoj te price molim Vas. Sta Beogradjani imaju od Novosadskih para? Sta oni vide od toga??

Shvatite vise da je to debilna prica koja se koristi samo kao izgovor. Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji je bio Beograd kriv jer su sve pare isle u njega. A sta to taj Beograd ima? Jel ima metro? Jel im razradjenu infrastrukturu??

Zasto se ljudi u Vojvodini nepitaj odkud pare skupstini vojvodine da kupe 12 audija A8 nova ispod cekica!!!

Privatizaciju secerana nije izvrsio Beograd, kao sto vecina misli, vec Novi Sad. Pajtic i njegovi kompani.

Pa zar posle svega jos niko nemoze da ukapira, da su te fraze toliko otrcane da stvano nemaju vise smisla...

za svako otcepljenje kriv je beograd i losa politika koju on vec godinama vodi...

Ovo vec jeste blize pravom odgovoru. Da je Beograd napravio regionalizaciju onu pravi ne ovu Dinkicevu laz (sto to nije napravio kad je bio direktor naordne banke), da se gleda da onaj koji najvise zaradjuje da on ima najvise glasa po pitanju trosenja para.

Ali ne!! Svima politicarima je cilj da se sto vise nakupe para i onda kad pocnu da gube tel pod nogama onda pocinju sa svakojakim pricama i otrcanim frazama.

Ora et labora

Подели на овим сајтовима

Можда ни Чанак не би тако причао, када би се нешто пара сливало и у Војводину, осим искључиво у БГ...

Joj ljudi nemoj te price molim Vas. Sta Beogradjani imaju od Novosadskih para? Sta oni vide od toga??

Shvatite vise da je to debilna prica koja se koristi samo kao izgovor. Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji je bio Beograd kriv jer su sve pare isle u njega. A sta to taj Beograd ima? Jel ima metro? Jel im razradjenu infrastrukturu??

Zasto se ljudi u Vojvodini nepitaj odkud pare skupstini vojvodine da kupe 12 audija A8 nova ispod cekica!!!

Privatizaciju secerana nije izvrsio Beograd, kao sto vecina misli, vec Novi Sad. Pajtic i njegovi kompani.

Pa zar posle svega jos niko nemoze da ukapira, da su te fraze toliko otrcane da stvano nemaju vise smisla...

za svako otcepljenje kriv je beograd i losa politika koju on vec godinama vodi...

Ovo vec jeste blize pravom odgovoru. Da je Beograd napravio regionalizaciju onu pravi ne ovu Dinkicevu laz (sto to nije napravio kad je bio direktor naordne banke), da se gleda da onaj koji najvise zaradjuje da on ima najvise glasa po pitanju trosenja para.

Ali ne!! Svima politicarima je cilj da se sto vise nakupe para i onda kad pocnu da gube tel pod nogama onda pocinju sa svakojakim pricama i otrcanim frazama.

Хахахаха, човјече па да ли би било нормално да се још метро прави у Београду и крка у неке мегаструктуре, у ситуацији када неке мање општине у Србији немају ни банковну и поштанску службу. Отвори јутрошње новости, па види. И, шта ће Београд имати од метроа и моста на Ади када се направи? Доће Дискавери да снима како се мегаструктуре праве у Београду. Види, онај мост на ади је могао да се направи за далеко мање паре, али је неко из власти паметно испланирао да ће медијска помпа око тога да нпуни празне стомаке.

Што се аудија тиче...Не знам требам ли ту нешто да се појашњава. Ево ти примјер: Жељезнице Р. Српске су фирма у дугу од преко 160 милиона евра. Упркос томе, генерални директор обнавља возни парк са 20-так нових Октавија образлажући тај потез као мјеру штедње, јер се нова аута јефтиније одржавају него стара и мање се кваре... prstgore

Подели на овим сајтовима

A jos je i plagijator. Postoji poslovica-"Bog je stvorio zemlju a Holandiju su stvorili Holandjani".

A on bi "vojvodjanin" da bude naslednik i vlasnik. Neka nam kaze ko mu je kurdov i odakle je dosao. Pa da vidimo.

Чанак је крајишко и личко презиме, баш као и твоје, Жељко Билбија confused1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...