Баба Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Ненад Чанак: Можда је бог створио свет, али су Војводину створили Војвођани 10.07.2011. Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак изјавио је данас да тој покрајини треба да се врати сва имовина коју су Војвођани створили. - Оно што су Војвођани направили, то је њихова имовина. А Војвођани су у Војводини направили све, па и саму Војводину. Можда је по наставним програмима секуларне државе Србије бог створио свет, али су Војводину створили Војвођани - рекао је Чанак на седници Главног одбора ЛСВ. Чанак је оценио да се инвестиције из Војводине "одвлаче срачунато и смишљено" и да се потом усмеравају тамо где неке партије имају своје гласаче. - Ми не можемо да се тркамо са онима који користе државне фондове за потребе својих странака - рекао је Чанак. Лидер ЛСВ је констатовао да је Србију захватила поплава регионалиста и децентралиста чији програм "ођедном личи на програм ЛСВ", иако су, како је навео, то исти они који су до јуче нападали ЛСВ и "тобоже се залагали за јединство државе". Клероурбанистичка мафија Чанак се осврнуо и на најаве да ће се реституцијом цркви вратити половина Националног парка Фрушка гора. - Тако ће национални парк постати имовина за поткусуривање клероурбанистичке мафије, која се у Дечанима својевремено није тукла око теолошких догми, него око грађевинског земљишта - рекао је Чанак. Влади средња оцена Чанак је поводом трогодишњице рада актуелне Владе Србије изјавио да је њену чинак био средњи. - ЛСВ је подржала ову владу, имала је добру сарадњу с премијером (Мирком) Цветковићем, мада не у свим областима, па је тешко бити објективан. Лично мислим да се она нашла негде у средини, да неће ући у историју Србије ни као најбоља, нити као најгора влада - рекао је Чанак. Према његовим речима, добар део разлога због чега ЛСВ подржава актуелну владајућу коалицију је испуњен - од визне либерализације, преко сарадње с Хашким трибуналом, до приближавања Србије ЕУ и социјално одговорном односу према грађанима. - А да ли је могло да се постигне више у условима светске економске кризе, то не знам. Утицај тешкоћа у светској привреди је био несумњив, само је питање колико је он био стваран, а шта је евентуално било покриће за конфузију у раду Владе - казао је лидер ЛСВ. Чанак је рекао да је предизборна кампања већ увелико почела, а да ЛСВ, основана пре 21 године, нема неких већих измена у односу на ранији период. - ЛСВ ће само наставити с питањима постављаним и у прошлој кампањи, а тичу се интереса не само Војвођана, већ свих људи регионалистичког и грађанског опредељења у Србији. Уверен сам да ће та питања наићи на плодно тле код бирача - рекао је Чанак. Говорећи о нараслом евроскептицизму у Србији, он је подсетио да се ни ЕУ није баш истакла у помоћи нашој земљи. - Сталним постављањем нових и нових услова, вечитом сумњом у европско лице Србије, а које се огледа у подршци Новаку Ђоковићу, Егзиту и слично, и Брисел доприноси ширењу европскептицизма у Србији - сматра Чанак. Извор: Бета-Танјуг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Pomislih za trenutak Šešelj kada sam video fotografiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Pa Vojvođani i jesu stvorili Vojvodinu.. Samo što Čanak nije Vojvođanin, već dođoš. On je toliko učestvovao u stvaranju Vojvodine kao ja što sam učestvovao, recimo, u komponiranju Mozart'ove muzike. Zamislite sad da potražim za svaki put kad se osvira Mozart po koji $ ili € (provizija ili royalties), svi bi rekli da sam opičen... I baš ovo radi Čanak kad se poziva na Vojvodinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Pomislih za trenutak Šešelj kada sam video fotografiju. И ја. fmqmtx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Pa Vojvođani i jesu stvorili Vojvodinu.. Samo što Čanak nije Vojvođanin, već dođoš. On je toliko učestvovao u stvaranju Vojvodine kao ja što sam učestvovao, recimo, u komponiranju Mozart'ove muzike. Zamislite sad da potražim za svaki put kad se osvira Mozart po koji $ ili € (provizija ili royalties), svi bi rekli da sam opičen... I baš ovo radi Čanak kad se poziva na Vojvodinu. fmqmtx facenew22222222 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 A jos je i plagijator. Postoji poslovica-"Bog je stvorio zemlju a Holandiju su stvorili Holandjani". A on bi "vojvodjanin" da bude naslednik i vlasnik. Neka nam kaze ko mu je kurdov i odakle je dosao. Pa da vidimo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
padreex Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Canak nije iz Vojvodine, jer su njegovi doseljeni posle drugog svetskog rata, i to iz sadasnje Hrvatske. Bar sam tako nesto citao.Inace,nije on postovan lik u Vojvodini,ali je sledeca recenica mocna,odvalim se od smeha kada je procitam. "VOJVODINA NIJE KRAVA MUZARA" confused http://emanuil.serbianforum.info/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Чанци су Личани. Тако је и Ненада Чанка неки прадеда дошао из Лике у Војводину , али то није било после другог свецког рата него мало раније. А у Војводини је ваљда оженио неку Немицу за коју Чанак тврди да је грофовског порекла , мож бит јесте мож бити није у сваком случају Чанак се и не везује за своје српско порекло већ за то грофовског швабско. А познато је да овде млоги падају на паре и титуле то је неки општесвецки тренд а посебно на вулгаран начин и балкански , тако је Чанак умислио да је неки гроф швабензи и да он као такав може да влада србљима те и још да их преведе у војвођанере. На жалост постоји одређени промил људи који се изјашњавају као војвођанери , то су углавном људи из мешовитих бракова а вере су атеистичке или агностичке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Тај дебели сера је деведесетих живио од тога што је свирао флауту у кафани, и може ли ико да ми објасни којим филмским триковима се преко ноћи постане експерт за економију и међународну политику? (да сад не отварамо како Личанин постаје "древни" Војвођанин и аутономаш) Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Zašto je bitno odakle je Čanak? Niko ovde ne komentariše ono što je on rekao, da li se slažete sa tim ili ne. U redu je da se neko ne slaže sa onim što je on rekao, ali da se ne slažete zbog toga što on poreklom nije iz Vojvodine, to mi nije jasno. Uostalom, on nije ni rekao da su njegovi preci izgradili Vojvodinu i da imovina treba da bude vraćena njemu, nego Vojvođanima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јул 27, 2011 Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Pa Vojvođani i jesu stvorili Vojvodinu.. Samo što Čanak nije Vojvođanin, već dođoš. On je toliko učestvovao u stvaranju Vojvodine kao ja što sam učestvovao, recimo, u komponiranju Mozart'ove muzike. Ili kao što sam ja učestvovao u unapređivanju poljoprivredne proizvodnje u Somaliji. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2011 Zašto je bitno odakle je Čanak? Niko ovde ne komentariše ono što je on rekao, da li se slažete sa tim ili ne. U redu je da se neko ne slaže sa onim što je on rekao, ali da se ne slažete zbog toga što on poreklom nije iz Vojvodine, to mi nije jasno. Uostalom, on nije ni rekao da su njegovi preci izgradili Vojvodinu i da imovina treba da bude vraćena njemu, nego Vojvođanima. Наш народ каже - не гледа се шта говори , него ко говори Зато му претресамо родослов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 ne mozemo mu zameriti, covek je gurman i zeli svu prasencad za sebe 0110_hahaha al jes ima ljudi koji idealizuju tako neke obicne a navodno posebne ljude koji ustvari samo vole mlogo da blebetju a ne interesuje ih niko drugi, tj. uproscenije receno- oce da dobijaju a nece da daju + uvek su "u pravu" = nasty combination :cheesy: iskreno receno sa takvima se ni ne vredi potuci jer ce te istuci "argumentima" uostalom on meni nije bas VIP jer nisam cuo sta je uradio za ljude ove drzave, mozda sam i propustio nesto ne znam 0110_hahaha PS: a ova slika sa pistoljem, sta znam, svako moze da izgleda opasno sa nekim oruzijem, pistolj ili pratjka ili cackalice nije bitno greengrin , al izgleda da jos nije shvatio da te ljudi ne postuju ako si faca(to moze svako(ako oce)) nego po dobrim delima! ko to shvati od politicara taj slobodno moze da bude i kralj - i bice mi drago Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вуксан Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Бачку створише Бачвани, Срем Сремци а Банат Банаћани! В алтаpях святые плачyт, гyдит набат. Битвы час yже назначен, но это бyдет ад, тpижды ад, но ни шагy назад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 28, 2011 Пријави Подели Написано Јул 28, 2011 Pa Vojvođani i jesu stvorili Vojvodinu.. Samo što Čanak nije Vojvođanin, već dođoš. On je toliko učestvovao u stvaranju Vojvodine kao ja što sam učestvovao, recimo, u komponiranju Mozart'ove muzike. Zamislite sad da potražim za svaki put kad se osvira Mozart po koji $ ili € (provizija ili royalties), svi bi rekli da sam opičen... I baš ovo radi Čanak kad se poziva na Vojvodinu. Nemoj da mi diraš mog Ličanina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука