Jump to content

Da li ce religija da izumre

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немој да се бламираш. То може да каже само неко крајње неупућен или нешто горе. Да знаш како изгледа живот православног верника видео би да о некаквом "потискивању" страха од смрти нема ни говора. Таква патологија је углавном резервисана за атеисте.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Сигурно не значе "потискивање страха од смрти".

Да, да... сигурно не значе...

facenew22222222

Koliko ima onih ciji je zivot pravi pakao (siromastvo, rat, bolest ...)? Oni sigurno nisu motivisani strahom od smrti kada je njihova religioznost u pitanju. No, generalizacija je cesta stvar ...  facenew22222222

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Немој да се бламираш. То може да каже само неко крајње неупућен или нешто горе. Да знаш како изгледа живот православног верника видео би да о некаквом "потискивању" страха од смрти нема ни говора. Таква патологија је углавном резервисана за атеисте.

facenew22222222

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Ниси ти то разумео добро.

facenew22222222

Их ја будала... ја мислио да све те приче о ВАСКРСЕЊУ, ПОБЕДОМ НАД СМРЋУ И ВЕЧНИМ ЖИВОТОМ нешто значе...

Taj argument o potiskivanju straha od smrti je cista budalastina. Ja cu pre da osecam strah jer sam

osudjen na vecno postojanje iz razloga sto postoji ogromna verovatnoca da se ne spasem. A ako se to desi

ond je bolje da odem u nistavilo, ali Bog tako nesto nece da mi dozvoli

Подели на овим сајтовима

Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ниси ти то разумео добро.

facenew22222222

Их ја будала... ја мислио да све те приче о ВАСКРСЕЊУ, ПОБЕДОМ НАД СМРЋУ И ВЕЧНИМ ЖИВОТОМ нешто значе...

Taj argument o potiskivanju straha od smrti je cista budalastina. Ja cu pre da osecam strah jer sam

osudjen na vecno postojanje iz razloga sto postoji ogromna verovatnoca da se ne spasem. A ako se to desi

ond je bolje da odem u nistavilo, ali Bog tako nesto nece da mi dozvoli

Interesting point of view  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти.

Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0442_feel

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0442_feel

Ух братац, људска подсвест је веома сложена. То је типичан пример фиксације.

Препоручујем - ако се добро сећам наслова, давно сам читао - "Психопатологија свакодневног живота" С. Фројд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Препоручујем - ако се добро сећам наслова, давно сам читао - "Психопатологија свакодневног живота" С. Фројд.

Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега!

Подели на овим сајтовима

Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега!

Јој што те нервирам... prstgore  0442_feel

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...