Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Немој да се бламираш. То може да каже само неко крајње неупућен или нешто горе. Да знаш како изгледа живот православног верника видео би да о некаквом "потискивању" страха од смрти нема ни говора. Таква патологија је углавном резервисана за атеисте. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Сигурно не значе "потискивање страха од смрти". Да, да... сигурно не значе... facenew22222222 Koliko ima onih ciji je zivot pravi pakao (siromastvo, rat, bolest ...)? Oni sigurno nisu motivisani strahom od smrti kada je njihova religioznost u pitanju. No, generalizacija je cesta stvar ... facenew22222222 "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Немој да се бламираш. То може да каже само неко крајње неупућен или нешто горе. Да знаш како изгледа живот православног верника видео би да о некаквом "потискивању" страха од смрти нема ни говора. Таква патологија је углавном резервисана за атеисте. facenew22222222 "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јул 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ниси ти то разумео добро. facenew22222222 Их ја будала... ја мислио да све те приче о ВАСКРСЕЊУ, ПОБЕДОМ НАД СМРЋУ И ВЕЧНИМ ЖИВОТОМ нешто значе... Taj argument o potiskivanju straha od smrti je cista budalastina. Ja cu pre da osecam strah jer samosudjen na vecno postojanje iz razloga sto postoji ogromna verovatnoca da se ne spasem. A ako se to desi ond je bolje da odem u nistavilo, ali Bog tako nesto nece da mi dozvoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ниси ти то разумео добро. facenew22222222 Их ја будала... ја мислио да све те приче о ВАСКРСЕЊУ, ПОБЕДОМ НАД СМРЋУ И ВЕЧНИМ ЖИВОТОМ нешто значе... Taj argument o potiskivanju straha od smrti je cista budalastina. Ja cu pre da osecam strah jer samosudjen na vecno postojanje iz razloga sto postoji ogromna verovatnoca da se ne spasem. A ako se to desi ond je bolje da odem u nistavilo, ali Bog tako nesto nece da mi dozvoli Interesting point of view facenew22222222 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 A.Šmeman: "Život ne smije biti priprema za smrt već za pobjedu nad smrću, tako da smrt u Hristu postane likovanje života" "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 0442_feel http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти. Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0442_feel пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ne postoji čovek koji se ne plaši smrti. Što bi rekla moja prof. književnosti: "Čovek koji tvrdi da se ne plaši smrti ili laže ili nije normalan." http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Па ми овде имамо атеисту који је направио читав сајт са морбидним снимцима умирања и страдања... Причај ми онда о потискивању страха од смрти. Da se plasim smrti nikad ne bih napravio takav sajt 0442_feel Ух братац, људска подсвест је веома сложена. То је типичан пример фиксације. Препоручујем - ако се добро сећам наслова, давно сам читао - "Психопатологија свакодневног живота" С. Фројд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ух братац, људска подсвест је веома сложена. То је типичан пример фиксације.Препоручујем - ако се добро сећам наслова, давно сам читао - "Психопатологија свакодневног живота" С. Фројд. Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Ух братац, људска подсвест је веома сложена. То је типичан пример фиксације.Препоручујем - ако се добро сећам наслова, давно сам читао - "Психопатологија свакодневног живота" С. Фројд. Какав бриљантан ум! Програмер, а истовремено и економиста, психијатар, биолог... Шта бисмо ми без њега! Јој што те нервирам... prstgore 0442_feel ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 Тиме не би требало да се поносиш. Ваљда си некакав хришћанин, како тврдиш. Већ ми одавно због таквих као ти значење те речи више уопште није јасно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 11, 2011 Пријави Подели Написано Јул 11, 2011 E, sad, ako je neko hriscanin nije bezgresan. I ti si hriscanin pa osudjujes, sto te i ne krivim, jer svi to cine. Zato je tu pokajanje 0102_laugh 0442_feel :cheesy2: prstgore http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука