Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 1 minute ago, Arsenija рече Dobar je i dzem od smokvi , ali nikako ne mogu da se setim u koji se dzem renda kora od pomorandze ili od limuna ... ...neprskani limun. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Управо сада, Тања1 рече ...neprskani limun. Domaci . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Ako Bog da , ove godine kuvam dzem od dunja . ... Биљана 1234, Тања1, Neša_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 7 minutes ago, Arsenija рече Ako Bog da , ove godine kuvam dzem od dunja . ... Средином новембра? Такође могу да се гаје у Скандинавији, али ја дуње немам где убрати гратис, природно им је подручје од Медитерана до Индије. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 8 minutes ago, Тања1 рече Средином новембра? Такође могу да се гаје у Скандинавији, али ја дуње немам где убрати гратис, природно им је подручје од Медитерана до Индије. Ne mogu da se setim , kod nas stizu dosta kasno ... Ja sam recimo ove zute sljive od kojih ti sada pravis dzem brala pocetkom jula . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 špajz ono gde se zavučeš i biraš moja tašta ima špajz Arsenija, АлександраВ, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 ako ćemoo pekmezu od dunja, ovde meni kažu da se mogu mešati dunje i jabuke..ali nisam shvatila u kom odnosu..da li je neko već probao to i još od bobica zovekažu može dase pravi džem, ali se opet meša sa jabukama..ali šta raditi sa semenkama. mnogo volim da istražujem recepte..da nešto menjam..kaže mi dete da nijednom nisam isti džem napravila, a po istom receptu АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 44 minutes ago, Arsenija рече Ne mogu da se setim , kod nas stizu dosta kasno ... Ja sam recimo ove zute sljive od kojih ti sada pravis dzem brala pocetkom jula . Занимљива разлика од месец дана, овде зрију крајем јула, почетком августа, ове на слици убрала пре шест дана. Укупно 4 кг (данас 2). И тако...од свега по мало. АлександраВ, Arsenija and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 1 hour ago, Тања1 рече Сутра ћу кувати пекмез од јабука, јабуке није дозвољено брати, али могу покупити које су попадале, једну пуну кесу (око 5кг) Ово су моје јабуке, овогодишњи летњиковац , мана им је што је мање од 200 м од пута. Требам да се распитам да ли су здраве за јело. Драшко, АлександраВ and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 Ova kruska je moj proizvod . ... АлександраВ, Биљана 1234, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2016 Пријави Подели Написано Август 12, 2016 moram priznati da nisam nikakva domacica...ne spremam dzemove....i nije mi bitno da budu domaci...sasvim su mi ok kupovni.... Биљана 1234 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Sljive za slatko ... Domace , neprskane . Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Neprskano ... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 2 hours ago, Arsenija рече Sljive za slatko ... Domace , neprskane . Spoiler Претражила сам данас цео један крај, (између осталог и смолу која истиче из дрвета шљиве), било их је чини ми се 2-3 стабла и на гранчицама 3 плавичасте шљив, ето колико да се окуси...потрага се наставља... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука