Jump to content

Гласање - ЖРУ дуел: Жељко vs Zeebeedee

Оцени ову тему

Ко вам је "напоран" од ове двојице?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Ко вам је "напоран" од ове двојице?

• Брат Жељко
      14
    • Zeebedee
      41

Препоручена порука

ja se zeznuo i pogresno glasao  facenew22222222

nisam ni procitao pitanje, vec odmah glasao za favorita.

sad videh da sam mu "odmogao" dada

Исто.

"Господ је пастир мој, ништа ми неће недостајати. На зеленој паши пасе ме, води ме на тиху воду. Душу моју опоравља, води ме стазама праведним, имена ради својега. Да пођем и долином сјена смртнога, нећу се бојати зла; јер си Ти са мном; штап Твој и палица Твоја тјеши ме. Поставио си преда мном трпезу на видику непријатељима мојим; намазао си уљем главу моју и чаша је моја препуна. Да! Доброта и милост Твоја пратиће ме у све дане живота мојега, и ја ћу наставати у дому Господњем за дуго."

Подели на овим сајтовима

Па просто кад је Зибиди оплео по Жељку како је "ужасно напоран" и "мисли да је духовит са архаичним изразима а нема нимало смисла за хумор" затекао сам се у чуду, јер би све живо на планети прије помислио за Жељка него да је "напоран и недуховит". Зибиди је сам предложио да направимо анкету, вјероватно убијеђен да сви дијеле његове ставове.

Aminujem facenew22222222 Uvek kad čitam Željkove postove slatko se nasmejem jer je pun duha, vrcav i šaljivdžija, što se za ovog drugog brata ne može reći (njegove postove ni ne čitam jer mnogo smara dada)

PS. Pazite kad glasate, ja zamalo da kliknem na Željka :D

Подели на овим сајтовима

Ne mogu; tamo vec odavno ne idem; a ako te bas zanima uvredio sam ti patriJotske sange pa si ocenio da smo ja i jos par sagovornika internacionalisticki go...i

HAjde, Zibedi, mani nas tih drugosrbijanskih fora tipa "patriJota".  staniiiiiii

Da li se tebi to mnogo svidjaju te evro-forumske etiketice kojom se svakoj rodoljubivoj osobi imputira nekakva nepismenost?

Za pisanija neke brace sa pravoslavnih foruma ne mogu da razlucim da li se radi o fanovima Pescanika, ljubiteljima Basare, postovaocima Srbljanovicke i dr...

Ono sto mi je najgora kombinacija mentaliteta to je:

1. Drugosrbijanski kvazi-elitizam tj. kvazi-prosvetiteljstvo

+

2. Kvazi menadzerski pristup lakoce intelektualnih resenja po ugledu na Djindjica

+

3. Ni na cemu zasnovana ostrina reci po iskrivljenom ugledanju na vladiku Atanasija J.

facenew22222222 dada :D

Когда вы познаете себя несколько, поймете свое бессилие стать такой, какой должны быть, то перестанете осуждать кого-либо, тем более презирать.

Игумен Никон (Воробьев)

Подели на овим сајтовима

Ne mogu; tamo vec odavno ne idem; a ako te bas zanima uvredio sam ti patriJotske sange pa si ocenio da smo ja i jos par sagovornika internacionalisticki go...i

HAjde, Zibedi, mani nas tih drugosrbijanskih fora tipa "patriJota".  dada

Da li se tebi to mnogo svidjaju te evro-forumske etiketice kojom se svakoj rodoljubivoj osobi imputira nekakva nepismenost?

Za pisanija neke brace sa pravoslavnih foruma ne mogu da razlucim da li se radi o fanovima Pescanika, ljubiteljima Basare, postovaocima Srbljanovicke i dr...

Ono sto mi je najgora kombinacija mentaliteta to je:

1. Drugosrbijanski kvazi-elitizam tj. kvazi-prosvetiteljstvo

+

2. Kvazi menadzerski pristup lakoce intelektualnih resenja po ugledu na Djindjica

+

3. Ni na cemu zasnovana ostrina reci po iskrivljenom ugledanju na vladiku Atanasija J.

Одлично запажање! facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Ко је напорнији?

Свакако је Забеде напорнији јер је искренији и прецизнији, то му дође ко комплиемт. Реалност је увек напорна, иначе би била бајка а не реалност. Жељко је са друге стране националистички роматик чији ставови немају много везе са реалношћу. Исто ко и например Недељко само је Жељко вештији са речима од недељка.

Искрено мислим да је Забеде бољи човек, отворенији и искренији пд Жељка и неко коме бих иако га не знам пре дао неко поверење него Жељку.

И пре бих попио пиво са забеде него са жељком. Наравно не значи да не бих попио пиво и са жељком иако већину његових ставова сматарм апсолутним небулозама.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Жељко је са друге стране националистички роматик чији ставови немају много везе са реалношћу. Исто ко и например Недељко само је Жељко вештији са речима од недељка.

јес националан, ал си се за остало зезно :)

Подели на овим сајтовима

Имал неко да се није зезно а гласо за мене ?

Наравно, да има.

Озбиљна сам и сматрам , да сте пажње вредан саговорник, националиста у најљепшем

смислу те ријечи.

Останите такви, немоје еволуирати.

Подели на овим сајтовима

Ко је напорнији?

Свакако је Забеде напорнији јер је искренији и прецизнији, то му дође ко комплиемт. Реалност је увек напорна, иначе би била бајка а не реалност. Жељко је са друге стране националистички роматик чији ставови немају много везе са реалношћу. Исто ко и например Недељко само је Жељко вештији са речима од недељка.

Искрено мислим да је Забеде бољи човек, отворенији и искренији пд Жељка и неко коме бих иако га не знам пре дао неко поверење него Жељку.

И пре бих попио пиво са забеде него са жељком. Наравно не значи да не бих попио пиво и са жељком иако већину његових ставова сматарм апсолутним небулозама.

Види ја уопште не пијем алкохол.

Али бих радо издуванио лулу мира са Зеебеедеом , ал не и са тобом.

Подели на овим сајтовима

ја сам увек против Жељка јер он на тај начин функцонише. Ма колико било коме годило тапшање по рамену и мажење по темену, мислим да овај венд Жељко много боље дише када је у процепу и нападан.

Значи... Жељка за бановање.

Нема смисао за естетику и носи црне ципеле на беле чарапе. catfight

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ја сам увек против Жељка јер он на тај начин функцонише. Ма колико било коме годило тапшање по рамену и мажење по темену, мислим да овај венд Жељко много боље дише када је у процепу и нападан.

Значи... Жељка за бановање.

Нема смисао за естетику и носи црне ципеле на беле чарапе. catfight

Заправо увек носим црне чарапе, црне ципеле, црне боксерице, црну мајицу кратких рукава , црни дукс, црне или тегет лоне, црну талибанску браду, тегет зимску јакну, црни капут, и повремено се прошетам до мојих сомседа маџарских неонацоша са мајицом "Косово је Србија" она је вако мало плавља и зато је ретко носим.

Иначе за остало си управу.

Подели на овим сајтовима

Али бих радо издуванио лулу мира са Зеебеедеом , ал не и са тобом.

Одсуство добре воље код тебе је управо оно што те прави неискреним. Џаба хумор уз лоше мисли. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...