Баба Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Погледајте сва четири дела овог документарацa који је направљен уз помоћ муслиманског новинара, директних учесника и муслимана директних учесника догађања у Сребреници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cwfsqkIkT2g http://www.youtube.com/watch?v=DDh_Pt2a38E http://www.youtube.com/watch?v=ivRxWBHInJo http://www.youtube.com/watch?v=OfJyBi9oorE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 У вези филма: http://www.vesti011.com/2011/07/norvesko-videnje-srebrenice/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 7, 2011 Пријави Подели Написано Јул 7, 2011 Одгледах га сад...мада се за овако нешто већ знало,врло добро је што је дошло од стране норвешког новинара и муслиманских учесника... Јако ме погодила сцена кад унпрофор ,одвози жене и децу,у камионима који су пуни ко сардине,а где деца вриште и плачу... Ратко Младић није могао добити бољу шансу за своју одбрану,од овог документарца! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 uzasno kako ona djeca stvarno u kamionima ma nemam rijeci vise ,nego svima zrtvama u tome ratu neduznima neka vjecna slava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Zna se za to već dugo, jedna je istina nema ih pet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Sta mislite o ovome? Prilicno zanimljiv video u kome se pruzaju dokazi da je klip o genocidu u Srebrenici zapravo montaza... Zlocin Skorpiona" width="398" height="299" frameborder="0" On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Цитат Одгледах га сад...мада се за овако нешто већ знало,врло добро је што је дошло од стране норвешког новинара и муслиманских учесника... Јако ме погодила сцена кад унпрофор ,одвози жене и децу,у камионима који су пуни ко сардине,а где деца вриште и плачу... Ратко Младић није могао добити бољу шансу за своју одбрану,од овог документарца! Ма Ратко је једна обична српска генералчина , оно војник човек. Он је искрено дао реч муслиманима да им длака с главе неће пасти ако положе оружје , али освету није могао спречити.Причао сам са више тих војника који су били учесници у ослобађању Сребренице они веле да су војници родом из околине Сребренице који су с њима били на Бихаћу( западна страна Босне ) све време говорили о Насеру Орићу и о својима побијенима и једва чекали да их пребаце на ту страну да се свете. Има ту одговорности и оних људи који су знали одакле су који војници јер је било 100% извесно да ће се осветити. Жртава је ипак било. Што се тиче овог снимка, па добро било је и других снимака а има и сведочења самих Срба о стрељању војних заробљеника, тако да стрељања је било. Али стрељања војних заробљеника није геноцид , јесте кршење међународне конвенције о ратовању али не и геноцид. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0g4QehT86CM&feature=related "Олуја" рецимо никада није проглашена за геноцид , иако је извесно да су регуларне хрватске војне формације удружене са муслиманским из Босне убијале цивиле(дакле не војне заробљенике , него просто цивиле). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 Moja rana nikad neće preboliti. Dok živim. Genocid, nezapamćen, otjerati jedan narod, koji je vekovima, živio, i nikome ništa. Lansirati laži i ponositi se njima je jedino što prolazi u ovim našim vremenima. Kao da je istina ubijena, i životari smao u srcima, verujućih ljudi, da ipak, nije svako zlo za zlo, i da trebamo izvući pouku. Jednom mi je jedan ratnik iz moga zavičaja rekao, da je sit takvih kao ja, što su sjedili u fotelji na toplom pili facenew22222222 i jeli čips i navijali za njih dok su krvarili po ratištima. nisam ništa rekla, na to, jer odgovara istini, mada nikad ne pijem facenew22222222, jer ne priliči, i ne jedem čips, zbog ružne potkožne masnoće, ali ipak, osećala sam se postiđeno. jer da smo svi otišli tamo, koliko nas ima, nebi moj narod bio zbrisan od tamo. nebi nam ništa mogli. ovako sjedeći u foteljama i navijajući, nismo ništa uradili, osim silne empatije, koja danonoćno razara, i koja nalazi samo u Litrugiji smirenje i smisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Јул 9, 2011 Пријави Подели Написано Јул 9, 2011 ej... šta je ovo, ja nikad ne upotrebljavam ove z.......... loptice??? kako da ih eliminišem??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Цитат Цитат Одгледах га сад...мада се за овако нешто већ знало,врло добро је што је дошло од стране норвешког новинара и муслиманских учесника... Јако ме погодила сцена кад унпрофор ,одвози жене и децу,у камионима који су пуни ко сардине,а где деца вриште и плачу... Ратко Младић није могао добити бољу шансу за своју одбрану,од овог документарца! Ма Ратко је једна обична српска генералчина , оно војник човек. Он је искрено дао реч муслиманима да им длака с главе неће пасти ако положе оружје , али освету није могао спречити.Причао сам са више тих војника који су били учесници у ослобађању Сребренице они веле да су војници родом из околине Сребренице који су с њима били на Бихаћу( западна страна Босне ) све време говорили о Насеру Орићу и о својима побијенима и једва чекали да их пребаце на ту страну да се свете. Има ту одговорности и оних људи који су знали одакле су који војници јер је било 100% извесно да ће се осветити. Жртава је ипак било. Што се тиче овог снимка, па добро било је и других снимака а има и сведочења самих Срба о стрељању војних заробљеника, тако да стрељања је било. Али стрељања војних заробљеника није геноцид , јесте кршење међународне конвенције о ратовању али не и геноцид. i civila isto ima ,pa ako samo vojsku su ,gdje su ti civili iz srebrenice onda , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 10, 2011 Пријави Подели Написано Јул 10, 2011 Цитат . prije rata uvijeka se istina ili sta znam kako reci nestaje ,posle rata se svako ,svi pokusavaju da dodje ,al istine nema nigdje prave izgleda vec zrtve samo imaju i svi izgubili al nisu i nece nikada shvatiti izgleda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука