Andre Williams Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Јесте ли осетили земљотрес пре 10-так минута? Ја сам био у колима и нисам осетио али ми жена каже да се у кући баш фино тресло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Ја јесам, ал лустер је мировао...мислила сам да је то због Нолета... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 ја нисам ништа осетила...јел` стварно био? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Ноле земљотрес! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 319.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 ја нисам ништа осетила...јел` стварно био? ништа не јављају на тв-у изгледа да није био јак мада се моја комшика преплашила Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=227789 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 ја нисам ништа осетила...јел` стварно био? ништа не јављају на тв-у изгледа да није био јак мада се моја комшика преплашила Сића, мали, срећом...то су ови што скачу по центру Београда... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=227789 Mislim da je link koji sam postavila pogrešan sad ću da proverim.Nije pogrešan,to je to. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 добар је линк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 mali ali efikasan, kad bi uvek ovako ustajao iz kreveta... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 mali ali efikasan, kad bi uvek ovako ustajao iz kreveta... 0102_laugh 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 0102_laugh greengrin 0102_laugh 0102_laugh Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Ja ništa nisam osetila, spavala sam klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука