Jump to content

Да ли верујете људима ?

Препоручена порука

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

verujem dok me ne prevari, ali iskustvo se stice pa mozes osetis ko je mufljuz

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Verujem dobrima - ne verujem zlima, ali ne zaboravljam na fenomen slobodne volje i da se uloge mogu preokrenuti.

колико ти времена треба да процениш ко је добар а ко зао ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

verujem dok me ne prevari, ali iskustvo se stice pa mozes osetis ko je mufljuz

U svakom slučaju, ne smemo biti kao Deni 0102_laugh

Deniii Deniiiii koja je lujka danas na Meniiiiii 0102_laugh (mislim na Menu 0102_laugh)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Verujem dobrima - ne verujem zlima, ali ne zaboravljam na fenomen slobodne volje i da se uloge mogu preokrenuti.

колико ти времена треба да процениш ко је добар а ко зао ?

Poznavanje nekoga podrazumeva sticanje odnosnosti - to je veliki vremenski raspon ali Bog je dao intuiciju da odmah prepoznajemo coveka sa kojim dolazimo u dodir, premda se i on sam projavljuje kakav je.

Подели на овим сајтовима

у принципу, човек увек полази од себе...какав си ти, таквим сматраш и другога...али најчешће то није тако...увек крећем са позитивним ставом, и доста могу да истолеришем, али , на жалост, не заврши се добро...тј. данас се тешко може веровати људима (наравно част изузецима...)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Немојте веровати људима.....моје искуство,које је иначе велико ме је научило да људима не треба веровати....Будите јако опрезни,поготову у ова наша времена....а све је горе и биће све горе.

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

немам одговор на ово питање јер имам неки свој начин, ако то тако упште може да се назове, како осћем и процењујем људе.

Али оно што сам хтела да кажем јесте то да је неповерење веома заморно и уједно утошак времена у односу са неким.

Подели на овим сајтовима

Ja verujem. A oni koji su dokazano ljudi od NEpoverenja, sa njima sam ok, ali nema nekog prisnog druženja, poveravanja,itd.  Može se popiti neka kafa, sporadično, i to je to.

Imala sam jedan ekstreman slučaj na poslu-bivša koleg. je bila omanji krimos.  Tu više nema poverenja, tj. ne bi bilo kada bih je sretala. Svaku reč bih morala 300 puta da okrenem.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...