Jump to content

Neodrživa višenacionalna zajednica BiH

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 101
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Српска чим се осамостали да опали Србији санкције... ;)

Мислиш да вратимо за оне Слобине што нам уведе у сред рата?  ;)

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Па не знам стварно... Ми "Србијанци" би требало дебело да се преиспитамо шта хоћемо. Више од десет година нисмо могли да склонимо оног идиота иако нас је разваљивао до 101 и назад. За мене је највеће разочарење било 99-те после бомбардовања. Сви смо били наоружани, мислио сам да одмах идемо у лов на пацове, а оно нико ништа. Људи се још масовно веселили "победи". Ту и тамо неки резервисти протествовали за дневнице... Стварно бедно.

На демонстрацијама 1997-е сам помислио да имамо некаквог духа, али нема ништа од тога. Беда.

Српској све најбоље.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Српска чим се осамостали да опали Србији санкције... ;)

Izgleda. Dobro su ih programirali.. Eto, više i ne govore da su Srbija, nego su Srpska. Wow! Taman što smo uspeli da malo smirimo autonomaše u Vojvodini, eto nam autonomaša u Bosni.

Српска јесте Србија духовно и културно у некој мјери, државно не.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па не знам стварно... Ми "Србијанци" би требало дебело да се преиспитамо шта хоћемо. Више од десет година нисмо могли да склонимо оног идиота иако нас је разваљивао до 101 и назад. За мене је највеће разочарење било 99-те после бомбардовања. Сви смо били наоружани, мислио сам да одмах идемо у лов на пацове, а оно нико ништа. Људи се још масовно веселили "победи". Ту и тамо неки резервисти протествовали за дневнице... Стварно бедно.

На демонстрацијама 1997-е сам помислио да имамо некаквог духа, али нема ништа од тога. Беда.

Српској све најбоље.

Брате ти овакав добијаш држављанство РС аутоматски.

Иначе увешћемо да не могу да га добију сви они који:

- гледају Б92

- мисле да морају да се извињавају натоу и усташама

- сматрају да са Турском треба градити будућност

- мисле да је Косово независна држава

итд итд

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Јел тебе није срамота да пишеш "ми у Србији"?

То је исто као да ја сад пишем "ми у Грчкој" јер одем да љетујем тамо.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Sveti Duh diše gde hoće, i njegova Srbija nije definisana zemaljskim granicama.

Дакле ти сматраш да је та твоја "духовна србија" пандан "Небеском Јерусалиму" и нема никакве додирне везе са реалном државом Србијом у последњих пола миленијума?

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Ти користиш термин Србија, па ми није јасно како би објаснио ту твоју "велику небеску Србију" рецимо неком православном Финцу, а поготово те врло приземне територијалне и економске претензије те исте "небеске државе" коју заступаш овде.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

А шта ако он хоће "велику небеску Финску" која има такође територијалне претензије према околним државама?

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Брате ти овакав добијаш држављанство РС аутоматски.

Иначе увешћемо да не могу да га добију сви они који:

- гледају Б92

- мисле да морају да се извињавају натоу и усташама

- сматрају да са Турском треба градити будућност

- мисле да је Косово независна држава

итд итд

greengrin

Има све то свој разлог. Народ у Србији је био под посебним ударом комуњара, радило се систематски да се убије душа у људима. Мислим да у другим деловима СФРЈ није било тако изражено.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Evo ja sam bosanceros koji veruje da Srpska mora i moze jedino da opstane ako se ujedini sa Srbijom. Drugacije ako bude bice samo feudalni posed lokalnog kabadahije ( citaj milova Crna Gora) ; koji ce da je pretvori u Kazahstan ili Turkmenistan a ne modernu Evropsku drzavu.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Evo ja sam bosanceros koji veruje da Srpska mora i moze jedino da opstane ako se ujedini sa Srbijom. Drugacije ako bude bice samo feudalni posed lokalnog kabadahije ( citaj milova Crna Gora) ; koji ce da je pretvori u Kazahstan ili Turkmenistan a ne modernu Evropsku drzavu.

Шта је то што Србија има због ћега Српска не би могла да опстане? Какве су њене моћи и капацитети? Нико је нешиша и одузима јој се дио по дио територије, бомбардована је исто као РС и то много жешће, има исте квазикорумпиране политичаре као овдје, ЕУ и међуанродна заједница је условљава истим стварима које и РС...сарадња са хагом, борба проив криминала и корупција.

Дакле стварно бих волио да чујем шта то Србија има да може да се каж да Српска не би опстала безе Србије, а ето изгледа да би Србија без Српске? Локални кабадахија, јесте Додик је локални кабадахија ништа мање него Тадић, или било који други политичар који дође на власт и спроводи политику ради своје странке, а не ради добробити државе.

Погледај само србијанске министре и премијера. Цветковић, толико је неспособан да га на блицу кроз стрип исмијавају као главног кувара у влади Србије. Мркоњић толико неспособан, да су на блиц стрпу измислили термин "мркоњисање" када нешто обећаваш, а не испуниш, када нешто тврдиш да је уреду, а није уреду, када тврдиш да је нешто врухнског квалитета, а оно је ругло највеће и да не набрајам остале квазипаметњаковиће попут Николића, Динкића и остале.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ako Srbi u Srpskoj ne bi hteli sjedinjenje sa Srbijom, onda u tom slučaju nisu ništa drugo nego izdajnici Hrista, vere Božije i svoga naroda. U tom slučaju idite i postanite Muslimani, ili Hrvati, isto vam je..

Na koga kukate, na bosanske Srbe koji vladaju Beogradom, na Novi Beograd koji je najveći bosanski grad, na trećinu Srbijanaca koji su poreklom bosanski Srbi? Eto, Zosima vam je Bosanac. Ako vam smeta Dodik, odmah idete da ljubite zadnjicu Muslimanima u Sarajevo?

Zapamtite: bez Srbije, kakva da je, vi nestajete! Judeja je opstala, ne Izrailj nakon što su se deset plemena odvojile od Judeje..

Ти си по тој логици давно отпао..

А твоје константно вређање Срба из Р.С ..које називаш босанцима је посебна прича...

ја тебе могу назвати аустријанцем који се ложи да постане Јеврејин..(што си и сам причао пар пута)

п.с

Који то "босанци" владају Београдом?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ako Srbi u Srpskoj ne bi hteli sjedinjenje sa Srbijom, onda u tom slučaju nisu ništa drugo nego izdajnici Hrista, vere Božije i svoga naroda. U tom slučaju idite i postanite Muslimani, ili Hrvati, isto vam je..

Na koga kukate, na bosanske Srbe koji vladaju Beogradom, na Novi Beograd koji je najveći bosanski grad, na trećinu Srbijanaca koji su poreklom bosanski Srbi? Eto, Zosima vam je Bosanac. Ako vam smeta Dodik, odmah idete da ljubite zadnjicu Muslimanima u Sarajevo?

Zapamtite: bez Srbije, kakva da je, vi nestajete! Judeja je opstala, ne Izrailj nakon što su se deset plemena odvojile od Judeje..

Хаха, ево још један кандидат због чега се Српска неће припојити Србији. А могла би и Србија да се припоји Српској, зашто је та опција изван разматрања? :)

Кипар је стекао независност 1960, зашто се нису прикључили Грцима, и зашто је Кипар данас економски бољи дио Грчког националног простора?

А о издаји Христа, то не бих могао ни коментарисати... оваква изјава је просто као када би рекао да је куповина другог аута, осим југа, издаја Христа. :cheesy:

Еј немојте се љутити сад, али колико ја могу да видим, Србија нестаје јел да?

И озбиљно ми реците, шта је то шта Србија има без кога Срби изван Србије не могу без ње? Ако ми кажеш Црква, идентитет и незнам ти шта...извини, то није власништво Србије која је на парцели К.Ч бр.... :cheesy:

Ма пусти Драгог...

чим се преселим за Финску има да будем за уједињење са Србијом под режимом Бориса Тадића...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...