Данче* Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Ленка*, Vesna Milovic, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=T6h9VQByS7w мала Ђурђа која има само две године....Јеленина ћеркица... nana, Anette, Viikica and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Љуби је мајка... :0442_feel: Седи на ноши... Slavko..., nana, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 nana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Шмекер се не постаје,шмекер се рађа... Драшко, Trifke and nana је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 http://youtu.be/Z3lBO6ST0CE Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 Олимп је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 On 13. 7. 2014. at 19:30, Дани рече Шмекер се не постаје,шмекер се рађа... А и дама богме Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 9, 2014 Пријави Подели Написано Август 9, 2014 @@Олимп, Дабоме.. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 Плутон, Иван ♪♫, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 ČUDO ŽIVOTA: Beba pokazala uzdignut palac na ultrazvuku! Jedna buduća majka koja je otišla na kontrolu u 18. nedjelji trudnoće, nije mogla da vjeruje svojim očima kada je ugledala bebu na ultrazvuku. Dječak je držao uzdignut palac, kao da poručuje mami da je sve u redu i da ne mora da brine. http://www.ekskluziva.ba/CUDO-ZIVOTA-Beba-pokazala-uzdignut-palac-na-ultrazvuku-/57331.html GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=sqylSLjFpWk Viikica and Dexi је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 A first grade teacher collected old, well known proverbs. She gave each child in her class the first half of a proverb, and had them come up with the rest. *As you shall make your bed so shall you……mess it up *Better be safe than……………………..punch a 5th grader *Strike while the ……………………….bug is close *It’s always darkest before……………….daylight savings time *You can lead a horse to water but…………how? *Don’t bite the hand that…………………looks dirty *A miss is as good as a…………………..Mr. *You can’t teach an old dog new……………math *If you lie down with the dogs, you’ll……..stink in the morning *The pen is mightier than the……………..pigs *An idle mind is…………………………the best way to relax *Where there’s smoke, there’s……………..pollution *Happy the bride who……………………..gets all the presents *A penny saved is………………………..not much *Two’s company, three’s…………………..the musketeers *Laugh and the whole world laughs with you, cry and………………………………..you have to blow your nose *Children should be seen and not…………..spanked or grounded *When the blind leadeth the blind………….get out of the way http://jokesplazza.com/little-kids/funny-replies-kids/ Данче* and Dijasporka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 6, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука