Jump to content

Милан Ћирковић о користи од науке

Оцени ову тему

Препоручена порука

Аха, сад сам сабрао два и два. Кажу ови на форуму Б92, што су изнад свих нас осталих, да је иста ствар кад народ полуди за Цецом и за Новаком и да су то све испрани мозгови, последица газиместанског дивљања...

Онда овај Раде Шербеџија, вероватно још једна жртва газиместанског дивљања, распирује новакоманију.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/264030/Djokovic-Serbedziji-dao-reket-iz-finala-Vimbldona

Тај исти Шербеџија је давних раних деведесетих снимио дует са поменутом ”српском мајком”.

Сад је све много јасније - Новак и Раде Шербеџија су на тајном задатку Службе.

Подели на овим сајтовима

4chsmu1

Iako simpaticno i smesno zvuci na ovo se svodi ta zapaljiva konstrukcija koja za cas ogromu populaciju podeli na nas i one, pri cemu su oni uvek grupa koja se moze identifikovati sa Kostunicom/Obrazom/Tadicem ili sta je vec na tapetu.

Kenja mi se od takve zapaljivosti.

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

:cheesy:

Iako simpaticno i smesno zvuci na ovo se svodi ta zapaljiva konstrukcija koja za cas ogromu populaciju podeli na nas i one, pri cemu su oni uvek grupa koja se moze identifikovati sa Kostunicom/Obrazom/Tadicem ili sta je vec na tapetu.

Оно што мене згражава у целој причи није толико сам став, него та страховита преузвишеност са које се пљује на остатак свог сопственог народа, па ма какав био. Ти људи као да немају очеве, мајке, сестре, браћу, тетке, пријатеље...

Подели на овим сајтовима

А све је почело када је Служба пронашла овог јефтиног афористичара да, под видним утицајем опојних средстава, трује руљу фудбалом. На снимку се може видети разуларена гомила како пева хулиганску песму (на комунистичку мелодију) уз пратњу примитивног инструмента, који често користи олош у централној Србији на својим оргијама уз много печења и шљивовице..

Подели на овим сајтовима

Служба затровала и Енглезе. Не би ме зачудило да овај олош има све дискове од Цеце.

A group of English tennis fans who could not get tickets to Wimbledon have been celebrating in Serbia after Novak Djokovic beat Spain's Rafa Nadal in the mens' singles final.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14010570?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Подели на овим сајтовима

Ivice, ti nisi cesto zalazio na politicki deo b92 foruma?  :cheesy:

Tamo najbolje uspevaju oni koji znaju da mrze i da provociraju druge pod plastom "ne slazes se sa mnom, dakle ti si za Milosevica, sto znaci da si glup i zao". Eksperti su, moras priznati, jer mogu da iznerviraju coveka koji je bacio ovlas pogled.

Da se ogradim, ne kazem da je Cirkovic takav, nije mi njegov nick upadao u oci kao nesto odvratno agresivno. Ali sudeci po Novak temi vidim da mu takvi kapitalci ne smetaju previse.

Подели на овим сајтовима

Може ли неко да постави линк ка форуму где је тај Ћирковић критиковао хистерију око Новака Ђ.?

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Svakako mi je bio simpaticniji dok nisam saznao za njegovog mister Hajda van blogova i eseja.

Мистер Хајд је писао и на блогу у мало блажој варијанти.

http://blog.b92.net/text/955/Monika-Seles-zlatne-viljuske-i-vigovsko-tumacenje-istorije/

Interesantno da mu nije palo napamet da je mozda muski tenis planetarno mnogo popularniji od zenskog? ja iskreno ne znam nikoga ko mrzi Moniku jer je madjarica ili mozda ima i takvih?  0102_laugh

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Извини, а који му је ник тамо? Покушао сам да тражим shrodinger-а, али кажу да таквог нема.

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Svaka cast, Passenger. Sve sto si napisao stoji!  prstgore

Procitajte ovaj post na primer:

CrniGuja, on 10.10.2010, 21:26, said:

Standardno, pri nedostatku argumenata skrece se prica na nesto sasvim deseto.

Da li je moguce da kada god se banuje neki forumas sa sporta, pa ostali koji pretezno pisu na tom delu foruma dodju da pitaju zbog cega takva odluka, javi se nekoliko likova medju kojima prednjaci @down... da ih besomucno vredjaju nazivajuci ih huliganima, ogranicenima, jadnima... sto kaze Skyglider, kao da s(mo)u niza rasa.

Oni koji sami sebe definisu kao navijace u Srbiji su sami sebe proglasili nizom rasom, to je sasvim ocigledno. Ono sto down napise je mala cica maca u poredjenju sa onim sto neki od nas misle, samo sto obicno imam pametnija posla nego da se sa idiotima prepucavam, mada nakon ovog danas zakljucujem da je iskorenjivanje navijacko-patriJotskog idiotizma apsolutni prioritet u nasoj sredini.

Na sta to lici, za to se ne daju banovi, kako to da su uvek blaze kazne onima sa "gornjih nivoa" koji naprave neki ispad na sportu, nego ovima sa sporta koji naprave ispad na temama sa "gornjih nivoa"?

Pa dodjite ponekad i na pdf Nauka ili na pdf Literatura, pa napravite ispad, pa da vidimo... Samo sto se vama nece omaci da dodjete na te ozbiljnije pdf-ove, sto se vas tice, bolje da ta nauka i drugi zli zapadni izumi ni ne postoje, a literatura da se svede na dobricu cosica, knjigu o milutinu i eventualno isidoru bjelicu, jel tako?

I kao da nema onih koji su za Gej paradu a preteruju u vredjanju ovih koji su protiv.

Hebiga, pazi kad ni u jednoj ni u drugoj Nemackoj (a ni u ujedinjenoj) nisi mogao da procitas u stampi nijedan jedini pohvalni tekst o nacistima. Niko nece da hvali te divne ljude, ni da pomene kako je Gering bio sjajan pilot, kako je Gebels drzao divne govore, itd. nego svi preteruju u njihovom vredjanju. Ako se i pojavi neko ko zauzme DRUGACIJI STAV, svi krenu da ga pljuju, vredjaju, banuju, itd. Kakvo cudo! Bas nepravda...

Na temi ... http://forum.b92.net/topic/54602-klub-homofobicara/page__st__75

Procitajte postove na toj temi razih Kinika, Schrodingera, Dhx77, itd.

Samo jedan ogroman kompleks vise vrednosti i prezir prema svim drugim koji misle drugacije ...

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

Kada tako prenosis treba "terati mak na konac". Sta mislis zasto je stavio pod navodnike ono "najjednostavniji"?

Onda teraj mak niz konac.

Drugi ce shvatiti i bez tog teranja.

Prosto je neverovatno dokle si spreman da ides samo da bi pokrio rak ranu naseg drustva (pitam se sto

nisi tako apologetski nastrojen kad su u pitanju problemi krsenja principa sekularizma) i zamaskirao je

neumesnim poredjem sa zemljama koje su svetlosnim godima ispred nas u svakom pogledu.

Oni, ljudi tih zemalja, imaju veoma opravda razloge za tavko ponasanje u vecoj ili manjoj meri dok mi uopste

nemamo a narocito u ovoj meri koja raste iz godine u godinu.

Isto kao sto Bil Gejts ima luksuz i nista ne gubi sa time sto pare trosi na grejenje olimpijksog bazena i voznju

helikopterom. Dok ja ako sam pri cistoj svesti nikako takve ludorije ne smem sebi da prisutim jer cu definitivno

ostati na ulici zbog svog potpuno neodgovornog i mahnitog ponasanja.

Neverovatno!!!!

Curimo na sve strane bazicna delatnost svake civilizacije, proizvodnja hrane, skoro potpuno razbijena on

gleda da li pracenje tenisa pospesuje kognitivne sposobnosti.

Kao da neko ko izgubi posao pocne da razmatra da lije igranej klikera dobro za zdravlje.

Uh, majstore, gde ti ode.

Problem sa tobom je sto mozes da siris do besvesti da bi opravdao ono sto je tvoj heroj Cirkovic lupio, problem sa Cirkovicem je u labilnoj psihi koja ima tendenciju da za cas od situacije napravi histericni kazan u kojem se on i njemu slicna nadmena gospoda isticu kao posebni jer nisu deo tog kazana.

Za takve kao ti imam razumevanje, od takvih kao sto je on opasno mi se kenja.

Naravno ... procitajte postove izvesnog Kinika ... u pitanju je psihicki poremecena osoba, u najmanju ruku ...

"Znam da nista ne znam" - Sokrat

Подели на овим сајтовима

0442_feel

Оно што мене згражава у целој причи није толико сам став, него та страховита преузвишеност са које се пљује на остатак свог сопственог народа, па ма какав био. Ти људи као да немају очеве, мајке, сестре, браћу, тетке, пријатеље...

facenew22222222 0442_feel 0442_feel

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Delo Milana Cirkovica je svakim danom bogatije...

Ne obaziruci se na tvoje dokone diskvalifikacije, ukazao si na nesto vrlo zanimljivo. Naravno da ima nesto lose, ne u samoj cinjenici da je Novak postao to, na cemu svaka cast, nego u cinjenici da je vec duze vreme krajnje... bizarna sportska redakcija b92 nasla za shodno da na tu vest stavi cak tri Novakove slike, dakle isto slika koliko su u pet razlicitih vesti dobili Troicki (1), Sharapova (1), Kvitova (0), Zvonareva (0) i Janko Tipsarevic (1) zajedno. Ako to nije dokaz da novinari svesno iz samo njima znanih razloga raspiruju kult licnosti, ne znam sta jeste. Pa ni Broz ni milosevic ni Stjepan Bobek ni Dzajic ni Franjo Mihalic ni Drazen Dalipagic ni David Vilja ni Karl Luis ni Usein Bolt nisu imali ili nemaju po tri slike u jednoj vesti o njima (novinskoj ili web, dodje mu na isto), posebno kad je ta vest tako kratka kao ova. A svaki kult licnosti je zlo... Opet da naglasim, jel je jasno da ce biti presrecnih da pogresno razumeju: ovo sa Novakom nema veze, ima veze sa debilnim srpskim novinarstvom (kako politickim, tako i kulturnim, tako i sportskim).

Covek je tezak kreten.

Подели на овим сајтовима

А све је почело када је Служба пронашла овог јефтиног афористичара да, под видним утицајем опојних средстава, трује руљу фудбалом. На снимку се може видети разуларена гомила како пева хулиганску песму (на комунистичку мелодију) уз пратњу примитивног инструмента, који често користи олош у централној Србији на својим оргијама уз много печења и шљивовице..

Jel ovo Knez Mihajlova iza dok je bila otvorena za saobracaj (ne prepoznajem ni jednu zgradu)?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...