Jump to content

Пoрoдици Ђokoвић ниje дoзвoљeн улaзak у Хрвaтсkу

Оцени ову тему

Препоручена порука

не вреди нама ништа кад немамо љ 4chsmu1убави...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Al' vi volite Srbiju... Da neko krene na Srbina, vi bi verovatno prvi zbrisali i jadnog Srbina ostavili samog. Sam je kriv, zar ne..

A ti si se sav potreso zato sto je  u pitanju Srbin? Nije nego... nego ti igra srcka za noletovog caleta... 4chsmu1

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

драги, увек може да те врати цариник и полиција са граничног прелаза, чак и у том случају.

само ти каже да не може тај дан да ти обезбеди безбедност или било који други разлог, поготово што јахта њима припада.

само да додам да ме потпуно боли уво што се ово десило, поготово да није за новине, а тек није за ртс.

поготово што им се десило као приватним лицима.

пс. ђоковићев отац мало мало па прави неку папазјанију, тим пре.

Bas jeste za stampu i za TV, da se malo destimulisu Srbi da nose pare u inostranstvo. Neka idu na Palic, seoski turizam po Srbiji i slicno. Sto vise ovakvih vesti bolje za Srbe i Srbiju.

извини, јел можеш да напишеш где си летовао уназад неколико година и коме плаћаш порез, да бисмо мало порадили на мотивацији за овакво писање?

Подели на овим сајтовима

Ja hocu da postavim pitanje zasto je ovo vazna vest???

Sto su tamo neki bogatasi (u ovom slucaju Srbi) zeleli da skoknu do Dubrovnika, pa im ovi nisu dali ...

Ili sto se radi o porodici Djokovic..

JAKO BITNA STVAR....

Поставио сам текст и насловио тему са "Летовање у Хрватској".

Мод је преименовао тему у "Пoрoдици Ђokoвић ниje дoзвoљeн улaзak у Хрвaтсkу", па ми је самим тим моју идеју да причамо о летовању у Хрватској (теми о којој је вероватно већ било речи прошлих година) осујетио. Мисим, нема љутиш. 0110_hahaha

Хтедох да порадим мало на анти кампањи одласка код негостољубивих комшија...ал добро.

брате, реци лепо да си отворио тему само зато што су хрвати теби националистички проблем, немој да се правиш  0110_hahaha

што се тиче летовања у хрватској, добар број мојих пријатеља, као и моја бивша девојка са својим друштвом је у последњих пар година летовала на хвару, болу, брачу и другим острвима и нису имали ама баш нити један проблем од стране власти или грађана хрватске.

сем тога што сам и сам позван од стране хрвата да свратим на хвар и да дођем у посету у сплит, пошто сам пре 1991. године и сам летовао тамо целу деценију.

ајде што мене црња и гора није видела од 1998. године на летовању, нити ће, док се не буду култивисале политичке и мождане прилике, да не помињем количину неуређености која влада на њиховом приморју.

у међувремену, грчка ме је обрадовала, крф, закинтос и још пар острва, али ни приближно као зов и отвореност хрватског приморја.

Подели на овим сајтовима

Aj da su Novaku zabranili ulaz pa da razumem buku oko vesti.. ali koj su faktor "porodica djokovic"?

Meni ovo lici na "moj sin je mnogo bitna faca pa sam i ja materijal za vesti..."

Gluposti...

најзад и са тобом да се у нечему сложим  0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Al' vi volite Srbiju... Da neko krene na Srbina, vi bi verovatno prvi zbrisali i jadnog Srbina ostavili samog. Sam je kriv, zar ne..

не, него ћу да браним сваког ко има образа да се назове србином, а ради све да подреди нацију имену?

нека фала  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

брате, реци лепо да си отворио тему само зато што су хрвати теби националистички проблем, немој да се правиш  klapklap

лепо ћу да кажем,  klapklap мада ми није баш најјасније шта значи то "хрвати теби националистички проблем"

они имају проблем

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14951.msg464814#msg464814 date=1308094843]

брате, реци лепо да си отворио тему само зато што су хрвати теби националистички проблем, немој да се правиш  :bla:

лепо ћу да кажем,  bendoff мада ми није баш најјасније шта значи то "хрвати теби националистички проблем"

они имају проблем

чек, они имају проблем, али ти немаш, и оћеш да правиш антикампању на жру?  klapklap klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14951.msg464881#msg464881 date=1308119065]

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14951.msg464814#msg464814 date=1308094843]

брате, реци лепо да си отворио тему само зато што су хрвати теби националистички проблем, немој да се правиш  :bla:

лепо ћу да кажем,  bendoff мада ми није баш најјасније шта значи то "хрвати теби националистички проблем"

они имају проблем

чек, они имају проблем, али ти немаш, и оћеш да правиш антикампању на жру?  klapklap klapklap klapklap

они имају проблем са агресијом и мржњом

а ја са толеранцијом према лицемерству (мислим на предивне туристичке аранжмане у који су укључени и редизајнирање аутомобила, припрема за пластичног хирурга...)

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14951.msg464881#msg464881 date=1308119065]

брате, реци лепо да си отворио тему само зато што су хрвати теби националистички проблем, немој да се правиш  :bla:

лепо ћу да кажем,  bendoff мада ми није баш најјасније шта значи то "хрвати теби националистички проблем"

они имају проблем

чек, они имају проблем, али ти немаш, и оћеш да правиш антикампању на жру?  klapklap klapklap klapklap

а ја са толеранцијом према лицемерству (мислим на предивне туристичке аранжмане у који су укључени и редизајнирање аутомобила, припрема за пластичног хирурга...)

брате, то не умањује чињеницу твојег анимозитета, а и да је тако као што ти причаш, НИКО не би отишао тамо.

имаш ли ти нека незгодна лична искуства, па имаш мотив да ''освешћујеш'' лицемерје или неки човечни мотив?

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14951.msg464884#msg464884 date=1308119552]

брате, реци лепо да си отворио тему само зато што су хрвати теби националистички проблем, немој да се правиш  :)

лепо ћу да кажем,  :bla: мада ми није баш најјасније шта значи то "хрвати теби националистички проблем"

они имају проблем

брате, то не умањује чињеницу твојег анимозитета, а и да је тако као што ти причаш, НИКО не би отишао тамо.

имаш ли ти нека незгодна лична искуства, па имаш мотив да ''освешћујеш'' лицемерје или неки човечни мотив?

Знаш шта, управу си.  :)Не волим кад гајим таква осећања према било коме. Ал тренутно ме то дрма. Не волим ни да генерализујем... и код нас има агресиваца који на све одговарају агресијом. Сад ми паде на памет кад су Рундека песничили у БГ. Ето то је иста енергигија коју сам тад осећао према онима који су га напали као и кад прочитам да је неко од наших туриста нападнут.

Нисам имао личне непријатности (ако се изузме случај кад ме је у Пули негде '85, као десетогодишњака испрескакала радница у продавници када сам затражио хлеб А НЕ КРУХ!). Мислим није то баш тако страшно, како сам тад доживео, ал ето то памтим. Не могу ставити то у ову категорију непријатности коју су неки доживели.

Летовали смо у Хрватској до 89 и предивно је тамо... Ал поново тамо да одем... хмм

Значи, по теби, мотиви су ми вероватно нечовечни... мораћу мало да се анализирам... bendoff

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...