Jump to content

"Манастир" за скидање црне магије

Оцени ову тему

Препоручена порука

poznajem dosta onih koji obilaze razne manastire,nocivaju tamo,i blagotvorna dejstva pripisuju betonu na kome leze

I ja poznajem puno takvih, ali to nisu ovi tesko napadnuti i ranjeni... ogromna je razlika izmedju njih i ovih drugih... na to sam msilio malpore...

vazi  :229229229:

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не знам где ни кад се десио овај случај, али мислим да је било давно. Знам само да је несрећни момак био сахрањен по свим обичајима као да није самоубица.

Изгледа да је та магија заиста опасна иако она не би требала да делује на оне који живе литургијски.

Ипак ово је изузетак.

meni je najtuznije kad monah izvrsi samoubistvo...i strasno mi je to,kako se neko,pored tolike blagodati,i svakodnevne liturgije,odluci na tako nesto...

Подели на овим сајтовима

Не знам где ни кад се десио овај случај, али мислим да је било давно. Знам само да је несрећни момак био сахрањен по свим обичајима као да није самоубица.

Изгледа да је та магија заиста опасна иако она не би требала да делује на оне који живе литургијски.

Ипак ово је изузетак.

meni je najtuznije kad monah izvrsi samoubistvo...

:229229229: pa zar se i to negdje desilo???

Подели на овим сајтовима

Ипак ово је изузетак.

:229229229: pa zar se i to negdje desilo???

nikad nisi cuo da je neki monah pocinio samoubistvo?

Подели на овим сајтовима

Ипак ово је изузетак.

0102_laugh pa zar se i to negdje desilo???

а зар би питао да сам чуо сестро? нисам, не могу то схватити, какве ли их муке натјераше на такво што??? 0110_hahaha stadaradim

Подели на овим сајтовима

Ипак ово је изузетак.

а зар би питао да сам чуо сестро? нисам, не могу то схватити, какве ли их муке натјераше на такво што??? 0110_hahaha stadaradim

i ja to ne mogu da ukapiram,i to mi je najtuznija smrt koja postoji...a oci to objasnjavaju jednom rijecju-prelest,a meni je opet strasno kako pored blagodati i svakodnevne liturgije,tako neko upadne u prelest...

Подели на овим сајтовима

Ко је тада био игуман, отац Николај?

ратко, концентриши се, причамо о светињи ...

Управо то. И ти и ја када би били игемони тамо, намерно правим разлику, чудотворила би светиња.

И за о. Николаја су причали да је свет.

Подели на овим сајтовима

Ипак ово је изузетак.

i ja to ne mogu da ukapiram,i to mi je najtuznija smrt koja postoji...a oci to objasnjavaju jednom rijecju-prelest,a meni je opet strasno kako pored blagodati i svakodnevne liturgije,tako neko upadne u prelest...

гордост, крива је за све.
Подели на овим сајтовима

Ко је тада био игуман, отац Николај?

ратко, концентриши се, причамо о светињи ...

Управо то. И ти и ја када би били игемони тамо, намерно правим разлику, чудотворила би светиња.

И за о. Николаја су причали да је свет.

не знам шта да ти кажем, ја бих имао тенденцију свашта да кажем против тако нечег.

друго, неко ко се ослања на светињу Божју, није свет.

Подели на овим сајтовима

Да, о томе је писао вл. Николај, ако на то мислиш.

Ne znam šta je on pisao, našao sam nešto u istoriji, ali slabo se sećam sad.

Dakle bio je vladika negde na moru, s kraja 19. veka, da li Boka ili nešto slično, mislim da se zvao Dositej.

Vladika Sava je u svojoj knjizi o srpskim jerarsima to vešto prećutao.

Ima i jedan kaluđer koji se obesio devedeset i neke godine, u man. Orahovica, Milutin se zvao.

Živeo je sam i bio je mnogo bolestan. Pričalo se da su ga hrvati ubili, ali navodno nisu, dobro je naime poznavao Stjepana Mesića, jednom mu je pomogao još za vremena komunističke vlasti. Navodno mu to Stipe nije zaboravio i pomagao ga je posle. Nakon smrti naložio je detaljnu istragu i policajci su rekli da je samoubistvo.

A sad ko će znati tačno šta je bilo.

Moj jedan drug, inače teolog se isto ubio, ali bio je duže vreme nervno rastrojen... Interesantno da je to učino 2 dana nakon posete Ostrogu.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Да, о томе је писао вл. Николај, ако на то мислиш.

Ne znam šta je on pisao, našao sam nešto u istoriji, ali slabo se sećam sad.

Dakle bio je vladika negde na moru, s kraja 19. veka, da li Boka ili nešto slično, mislim da se zvao Dositej.

Vladika Sava je u svojoj knjizi o srpskim jerarsima to vešto prećutao.

Ima i jedan kaluđer koji se obesio devedeset i neke godine, u man. Orahovica, Milutin se zvao.

Živeo je sam i bio je mnogo bolestan. Pričalo se da su ga hrvati ubili, ali navodno nisu, dobro je naime poznavao Stjepana Mesića, jednom mu je pomogao još za vremena komunističke vlasti. Navodno mu to Stipe nije zaboravio i pomagao ga je posle. Nakon smrti naložio je detaljnu istragu i policajci su rekli da je samoubistvo.

A sad ko će znati tačno šta je bilo.

Moj jedan drug, inače teolog se isto ubio, ali bio je duže vreme nervno rastrojen... Interesantno da je to učino 2 dana nakon posete Ostrogu.

eto vidis,dva dana poslije Ostroga,kako pored onolike blagodati...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...