Гости Guest Оливера Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Max, život će te naučiti. I da nikada ne osetiš BOL, koju smo nas troje iskusili... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Dobro, jesam raspuštenica (kakva odvratna reč). I šta sad? Kakvu etiketu mi još dodeljuješ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Dobro, jesam raspuštenica (kakva odvratna re?). I šta sad? Kakvu etiketu mi još dodeljuješ?Ja bih dodao nesto, zena karakterna i dusevna.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Јесте одвратна,и треба,јер и сам чин развода је одвратан... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 brak ili razvod je apsolutno slobodna odluka jedne ili dve licnosti ! bitno je samo biti pametan zbog dece da ona to sve izguraju sa sto manje trauma ! U mnogim brakovima deca izdobijaju gore traume nego deca iz brakova koji su se na vreme i sa razumevanjem rasturili ! Uvek treba sagledati realno i ne muciti ni sebe ni osobu pored sebe ! a na etiketiranje ne treba uopste da se obraca paznja , ljudi ko ljudi pa vole da drugog malo obeleze ali nista to nije strasno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Ма да мајсторе,чим нешто не ваља,пали,зашто се мучити,лажу бре кад кажу да је љубав жртва,коме је још до жртвовања,а има толико других жена... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 ????? ????????,? ?????,??? ? ??? ??? ??????? ?? ????????...Slusaj Max, ne da si promasio temu nego i forum, aj idi smaraj neke druge, takvim komentarima ovde nije mesto.A kad te zivot bude osamario onda ces MOZDA shvatiti neke stvari... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Октобар 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Brate rastanak ne znaci da nema Ljubavi izmedju te dve licnosti ! Ostanak u nekom nemogucem braku mozda bi jos gore raspalio mrznju medju njima i do ko zna cega bi sve moglo da dovede ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 maks,zvučiš kao iz knjige....iskreno,to nisam očekivao od tebe....život nije 2 i 2 su 4 lepo si sve napisao ali nema nikakvu primenu Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Тачно Моци,у овој причи мора бити ......1 + 1 = 1 crvenilo "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 ono što si reko za žrtvu stoji...ali žrtva uvek uključuje i debelo dobar razlog za istu tj. ako nema svrhe...čemu žrtva.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 narodski rečeno...čemu d . . . ako nemaš gaće Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 jer,što bi reko ovaj brat iz ćuprije...ženu d . . . krasi a tortu orasi 1327_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=151148 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 29, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Оливера,није могуће да ниси провалила крајњи цинизам,у мом одговору Николи... 1327_womens Сестро драга, био сам врло прецизан,и рекао сам,то је био ваш избор партнера,просто није могуће да нико није знао кога узима за целу вечност Бре залећете се ко суманути,очарани и у некаквом трансу,а после куку леле,разочарења и бол... Толико бре добрих момака самује,а највеће битанге и барабе,увек су освајали женска срца... И још нешто,нисам имао намеру да вам стављам со на рану,нисам тврдио ни да сам у праву,али дозволите ми да изнесем своје мишљење...уосталом,ако сте јавно изнели ваша искуства (што јако поштујем),онда морате бити спремни и на различита мишљења... Желим вам свако добро ! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука