Jump to content

Da li će u Džennetu biti zgodnih muskaraca za žene?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 59
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Јој, видео сам овај снимак! Шта рећи? Невроватно али истинито: суштина раја (џенета) су сексуалне оргије. Мени је непојмљиво, што не значи да сам и у праву, да тако нешто покреће човека ка Богу.  kucanje

Подели на овим сајтовима

Мислим да је Мухамед тадашњим људима дао оно што у то време нису имали- пуно лепе хране и лепе жене.

То сад сви имају. Шта би им сад понудио? Да сви живе у главном граду и раде у неком министарству? Ма одбацимо лажну скромност! Да сви буду министри.  1000000001010

Будимо људи

Подели на овим сајтовима

Мислим да је Мухамед тадашњим људима дао оно што у то време нису имали- пуно лепе хране и лепе жене.

Ја имам једно питање, али није провокаторско. Ја кад читам неке коментаре у новинама када је тема ИСЛАМ, многи људи стално спомињу да је Мухамед био педофил...због чега?Јел водио љубав са дјецом?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ја имам једно питање, али није провокаторско. Ја кад читам неке коментаре у новинама када је тема ИСЛАМ, многи људи стално спомињу да је Мухамед био педофил...због чега?Јел водио љубав са дјецом?

Због његове најмлађе жене Ајше. Имала је 6 година кад ју је узео за жену, а 9 када је имао сексуалне односе са њом (он је тада имао око 50). И мени је то несхватљииво, ван памети да га прихватам као нешто нормално.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Због његове најмлађе жене Ајше. Имала је 6 година кад ју је узео за жену, а 9 када је имао сексуалне односе са њом (он је тада имао око 50). И мени је то несхватљииво, ван памети да га прихватам као нешто нормално.

Не брини Ацо, научна достигнућа исламских научника ће то доказати као нормалну појаву.

Опет, ко од муслимана мисли да је то нормално, нека да своју ћеркицу од 6 година старкељи да он када она буде напунила 9 година има сексуалне односе. Мислим да је потпуно ок да се угледа на свог пророка и објавитеља истине. И не говорим као провокацију, него као озлојеђеност поред очигледних доказа. Само слепац не може да увиди оно што је толико очигледно без да залази у икаква догматска питања.

Подели на овим сајтовима

pa sta mislis zasto se silam ooovaj islam bazira na strahu i trepetu? pa bas zato sto nema tu prihvatanja, to je tako naredjeno i nema ti sta da se mislis i prihvatas ne prihvatas, to tako MORA! 0409_feel  

programiranje od malena i aj sad ti objasni nesto coveku ispranog mozga, stvarno je velika sreca i retka pojava kad covek shvati u kojoj je lazi i zabludi ziveo, ali hvala Bogu ima takvih slucajeva

stvarno vrhunski smisljena prevara/obmana

pa to je skolski primer pakta sa djavolom, ej slusaj mene dacu ti zena devica kolko oces(a moze i decacica) i nasladjivaces se dok se ne raspadnes(rece "andjeo" iz pecine daveci Muhameda), gnusno, i ne sto ti to osecas kao potrebno i dobro, nego ti je od malena naturano da je to dobro za tebe, zucni protiv- ode glava

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Само слепац не може да увиди оно што је толико очигледно без да залази у икаква догматска питања.

ovo da se vidi lepo :drugarstvo:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Зар је онда гријех назвати Мухамеда правим именом, педофилом?

Зар је гријех рећи да је онда та вјера ненормална?

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...