Jump to content

СМАК СВЕТА се ипак десио 21. маја !!! Како то? Ево одговора...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ко је још увек сумњичав нека прочита ово...

Цитат
Smak sveta se ipak desio?

Posle nekoliko dana medijske tišine, dok su hiljade uživale u činjenici da su doživeli 22. maj, digitron Sudnjeg dana, Harold Kamping, otkrio je novi način da pažnju sveta ponovo skrene na sebe nakon dva propala predviđanja: smak sveta se desio, samo ga ljudi nisu primetili.

290159464ddcdf2d77230230547083_orig.jpg

Kako prenosi magazin Time, vlasnik Hrišćanske radio mreže objasnio je slušaocima da se smak sveta desio, ali uništenje nije bilo fizičkog, već, duhovnog karaktera, i dodao da nas materijalni smak sveta tek očekuje.

Kamping je tokom emisije priznao da je napravio grešku u tumačenju biblije pošto se fokusirao na materijalno umesto na duhovno, što je razlog pogrešnih predviđanja.

„21. maja Bog je sa sobom doneo duhovni Armagedon, ali mi nismo primetili razliku, ali smak sveta je došao i on će se nastaviti sve do 21. oktobra 2011. Svet će do tog datuma sigurno biti uništen“, izjavio je Kamping.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2011&mm=05&dd=25&nav_id=514386

0203_cool

Подели на овим сајтовима

Цитат

7896634

nama se smak sveta desio mnogo pre...tamo nekih 90ih i od tad mu bas dobro ide...

хехехе слажем се...и уз то, навикосмо више живети и у тами, након смака света, па ето, стиче се утисак да смо имуни смо на све!!!  0203_cool

ИГОР_NumberOne

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

0110_hahaha

nama se smak sveta desio mnogo pre...tamo nekih 90ih i od tad mu bas dobro ide...

хехехе слажем се...и уз то, навикосмо више живети и у тами, након смака света, па ето, стиче се утисак да смо имуни смо на све!!!  :)

Шта би се тек десило да се вратимо у средњи век тамо није било ни струје ни неонског осветљења ...ц,ц,ц...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

bendoff

хехехе слажем се...и уз то, навикосмо више живети и у тами, након смака света, па ето, стиче се утисак да смо имуни смо на све!!!  bendoff

Шта би се тек десило да се вратимо у средњи век тамо није било ни струје ни неонског осветљења ...ц,ц,ц...

јес, па да нас стварно смакну  :) 0110_hahaha 0110_hahaha
Подели на овим сајтовима

Ovaj chicha je definitivno prs`o k`o lajsna, vidi se da mu treba dobar psihijatar... 0409_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' />

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ево и трагичних последица безумља овог пророка

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/256053/Tinejdzerka-se-ubila-zbog-najavljenog-smaka-sveta

смакнути ''пророка'' на психијатрију и запушити му уста и одузети свако средство комуникације да не трује више никад. нека сам себе трује, довољна је казна самом себи.
Подели на овим сајтовима

Ovog za urednika ''Njuz-a''

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Добро је...преживесмо 21.октобар 2011.г.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ha, ha, bilo je prvo "predvidjanje" da će smak sveta da se desi 2000.god, pa onda kad je propalo sHa_sarcasticlol onda je 2010. uzeta za potop i sad 2012. Deda nema sta drugo da radi nego sedi i plasi narod, nije dobio dovoljno sFun_bat po turu kad je bio mali.

Nama se desio 1990. sto neko ovde reče. Nego ajde mi lepo da pijemo kaficu i uzivamo u virtuelnim prijateljskim razgovorima.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...