Jump to content

Да ли бисте пријавили Ратка Младића?

Оцени ову тему

Да ли бисте ви пријавили Ратка Младића, када бисте знали где је?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте ви пријавили Ратка Младића, када бисте знали где је?

• ДА
      7
    • НЕ
      27
    • Ни под којим условима
      16
    • Нисам сигуран/на
      5

Препоручена порука

• Одговори 53
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Да !!! Наравно, овде заиста немам дилему.

Једино кроз љубав можемо да схватимо/упознамо друго људско биће

у најскривенијем језгру његове личности.

Духовни чин љубави оспособљава човека да уочи битне црте и особине друге особе

и шта више, да види и оно што се у њој потенцијално скрива, што још није остварено,

али се може остварити. Особа која воли, својом љубављу оспособљава, подстиче

вољену особу да оствари те прикривене могућности, будећи у њој свест о ономе шта

може и шта треба да постане.

Виктор Франкл

Подели на овим сајтовима

Да ли неко од вас зна за неки конкретан случај или има конкретан доказ да је Ратко Младић наредио и/или директно учествовао у злочину? У реду за командну одговорност, али за њу нису одговарали ни многи муслимански и хрватски генерали. А овдје би га лако пријавили, чак и учествовали у његовом хапшењу. Страшно......

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Цитат

Тако и ја мислим. Треба судити и Клинтону и Олбрајтовој, и многим другим западним политичарима, али где им судити и ко ће им судити? Нема од тога ништа. Треба судити и Чеди и оној лудој жени што је била на проглашењу независности Косова, али ко да им суди?

Да се ја питам и да имам пуну власт, преместио бих гроб Титов и сахранио бих га у море као што су сахранили Бин Ладена.

Па што не хапсиш Чеду, као што би Ратка. Зар да њега хапсиш само зато што има ко да му суди, а за ове да не мрднеш прстом, јер нема ко да им суди.

А ово за Титов гроб, да ниси мало претјерао....

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Импресивна је анкета "Преса"

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Ne bih ga prijavio.

Možda on i ima neku krivicu, ali u Hagu mu definitivno ne bi pošteno sudili i ne bih mogao mirno spavati kad bih ga predao tim psima...

Kad uhapse Obamu i Sarkozija koji uništavaju Libiju, Buša, Klintona, Blera, Kušnera, Olbrajtovu, Rajsovu........ onda mogu računati da će im Srbi dati Ratka.

Подели на овим сајтовима

Рекла бих му да уколико има савест -сам одлучи. Ово скривање нема никаквог смисла.

Нека се сам појави и каже шта има. Нека каже истину.

Јер ако ишта увек исплива на површину, кад-тад то је, управо истина.

Тај рат, у коме "Србија није учествовала" обилује језивим причама.

Треба стати пред огледало и погледати: има ли тамо човека!

За све за шта је одговоран најпре нека сам себи, у својо души, пресуди.

Ми, нажалост нисмо чули ни делић истине. Све је обавијено велом мистерија. Копка ме Сребреница. Много је људи страдало. И зашто је страдало? Да ли је морало тако сурово да се поступи?

Да ли је било другог решења?

Дај Боже да се никада такви сукоби не десе, не овде, нигде, ни у Африци, нити у непознатим земљама, где никог живог не знам и не морам да се саосећам са њим... Ипак саосећам се са свим несретим мајкама које су тражиле своје мртве синове... Нема ничег страшнијег.

Да Срби никада више не окрваве руке, нити да укаљају душу грозоморним гресима. Не смемо да будемо себични и да нас само наша сопствена бол дотиче... сви имају право да живе мирно и да их нико , ни за чије интересе или сврхе убија, уништава и протерује... Не могу да се правим како су само они тамо чинили зло, да само то препознајем, ако су и припадници мог народа -чинили зло. Једнако боли. Православац не сме да дозволи себи да буде нечовек. Да буде некрст! Да одступи од пута којим је ишао Христос. Ни по коју цену. Зна се чија је освета...

Знам да се многима неће свидети ово што пишем, али тако мислим...

А ја да га пријављујем ради новца... то је смешно!

Питање је погрешно постављено. Треба питати: Јесам ли свестан да су и припадници мог народа чинили нешто што Хришћанин, никада, не ради? Или ћемо да држимо главу у песку и правити се да не постоји оно што је реално, постојало? И сви то знају... а праве се да немају појма. Мајко Божја, погледај нас...

Вики

Подели на овим сајтовима

Никако. Најбоље су те форе да је кукавица и да изађе да каже шта има да каже. То су патке Б92 и екипе, сви знамо какве су шансе за праведно суђење у Хагу.

Подели на овим сајтовима

Vikiblaga, ti pokrećeš novu temu koja ima smisla i dobro je pokrenuti.

Ovdje je pitanje bilo: Da li bi prijavili Ratka Mladića? I mnogi od nas kažu NE, što ne znači da nijesmo svjesni da su i Srbi u posljednjem ratu silno griješili...

Samo nam je dosta zanemarivanja naših stradanja, samo od Jasenovca pa na ovamo, i istjerivanja pravde samo na našem narodu...

Ja da sam na mjestu Ratka Mladića vjerovatno bih se sam predao, i na glas rekao svijetu sve što imam...

Ako je on uopšte živ...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...