Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Март 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Bilo bi cudno da iko slusa Miroslava Ilica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Ово је превршило границе чак и лошег укуса. Овај гаћеша се својски потрудио, нема шта. О Kažu da je gaćeša blizak rođak jednog našeg vladikeТи мора да имаш неке тајне информације које нико не зна. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Ово је превршило границе чак и лошег укуса. Овај гаћеша се својски потрудио, нема шта. О Kažu da je gaćeša blizak rođak jednog našeg vladikeТи мора да имаш неке тајне информације које нико не зна. confusedОче Иване ,какав би ја био радник ЦИА и МИ6 и језуитсковатиканске обавештајне службе кад не би имао тајне информације crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Оче Иване ,какав би ја био радник ЦИА и МИ6 и језуитсковатиканске обавештајне службе кад не би имао тајне информације crvenilo Заборавио си и -ционистичке. confused "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 ček,misliš na il nešto drugo... 0203_cool Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Није ваљда да не волите Верку (да простите) Вибраторку? (пева ко да вибрира, па зато) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 5, 2010 аАаАаАаАаАаАаАаАаАаАаАаА Извини госпо'н попо, рај није за менеЕеЕеЕеЕеЕеЕ algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 sve ,sve ali gospon popo poklon Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 Да...она слика горе је доказ да у је здравом телу,здраво срце - дух може,али и не мора бити. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Април 5, 2010 Пријави Подели Написано Април 5, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука