Вера Написано Август 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2009 'леба и игара. Увек било, а надам се да неће довека бити. com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Август 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 24, 2009 Ово је превршило границе чак и лошег укуса. Овај гаћеша се својски потрудио, нема шта. О 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 сад знам зашто се Александар теолог онолико изнервира кад се помене Вера Матовић ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Braca Bajic Vera Pravoslavna Видите да жена воли Православну Веру. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Хахахаха, знам за ово! Шта све људи себи дозволе ...блам. О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 А шта ће јадница, види се шта новац и комерцијализација могу, да се најежиш. 0110_hahaha smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ал јој је пјесма.... Већ замишљам жене, ко возићи како пјевуше 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Vladimir Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 0110_hahaha hahhahaha... smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Нажалост жена није ни свесна шта пева, присустовала сам њеном извођењу те песме како је тада рекла премијерно јер још није албум изашао у то време...а то премијерно је било у црквеној сали и у присуству свештеника....који блам...али она поносна и утегнута са све непристојним деколтеом...ја сам се 8084.gif али опет мушкарци мисле да смо ми жене љубоморне.... 0442_feel My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Трагедије је када човек прође свет, оматори а остане дебил. Па се још и офарба у плаво. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Нажалост жена није ни свесна шта пева, присустовала сам њеном извођењу те песме како је тада рекла премијерно јер још није албум изашао у то време...а то премијерно је било у црквеној сали и у присуству свештеника....који блам...али она поносна и утегнута са све непристојним деколтеом...ја сам се crvenilo али опет мушкарци мисле да смо ми жене љубоморне.... dada Мени је баш жао вас у дијаспори кад морате свакакав кичирај из Србије да слушате. То је вређање интелигенције свакога иоле нормалног човека. Могу да замислим када је певала ту песму да је била врло узаврела атмосфера confused "Извини госпон' попо, рај није за мене"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ово је превршило границе чак и лошег укуса. Овај гаћеша се својски потрудио, нема шта. О crveniloKažu da je gaćeša blizak rođak jednog našeg vladike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марина Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 хахахахахаха "гаћеша" хахахахха valjanje od smeha О, како је велико благо вјера! Она нас спасава и тада када западнемо у безизлазно стање, када нас угрожава смрт, када смо у очајним околностима. (Св. Златоуст). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 22, 2010 Пријави Подели Написано Март 22, 2010 Ајде,кад кажу "комерцијализовала се"-ја то,за кантаутора,схватим као промену звука,и музике на неки који је пријемчивији за слушаоце,са разумљивијим и недвосмисленијим порукама...нпр. као што су се неки рок,алтрок и метал састави комерцијализовали. Мени није јасно зарад какве популарности је она начинила ово? Коме се уопште свиђа ово? "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 Нажалост жена није ни свесна шта пева, присустовала сам њеном извођењу те песме како је тада рекла премијерно јер још није албум изашао у то време...а то премијерно је било у црквеној сали и у присуству свештеника....који блам...али она поносна и утегнута са све непристојним деколтеом...ја сам се crvenilo али опет мушкарци мисле да смо ми жене љубоморне.... Мени је баш жао вас у дијаспори кад морате свакакав кичирај из Србије да слушате. То је вређање интелигенције свакога иоле нормалног човека. Могу да замислим када је певала ту песму да је била врло узаврела атмосфера "Извини госпон' попо, рај није за мене"... Ma ne bi nam uopste palo na pamet da idemo da je gledamo, jer slusanje je manje vazno...valjda...nego je bila gost na jednoj veridbi i sta da se radi.Ovo je sada van teme ali moram reci...kad nekad procitam ili cujem hvalospeve tih nazovi umetnika kako im je bilo divno u dijaspori i kako su zaradili i poseceni koncerti...muka mi je...a istina je potpuno durgacija...pevaju po rupama jer oni sto ih dovode ne mogu priustiti da iznajme dobre lokacije a da bi nesto zaradili i jedni i drugi, posecenost zavisi od pevaca ali je to daleko od onog sto oni prezentuju javnosti. Recimo toliko popularni Miroslav Ilic je na kraju pevao pred 50 ljudi ili Mitar Miric je imao 30 pa je prestao i vratili ljudima pare i otisli. samo nekolicina mogu da naprave velike koncerte i da su poseceni ali i to jednom u nekoliko godina. Najvise zavisi ko je osoba u gradu sto orrganizuje koncert a tek onda koji "umetnik" je u pitanju. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука