Jump to content

На државном Универзитету у Русији изучаваће се православна медицина

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Lecenje ljubavlju" jooooooooooooj  stadaradim :cheesy2: 0409_feel klapklap bendoff ekstra :) 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Jest vala namnozilo se ludaka ne znas ko je ludji al ipak jedino sam Miroljuba cuo da otvoreno kaze da bi

Djokovicu trebalo odrubiti glavu pa ce onda kao narodu biti bolje jer eto pobio je kurvare. Ne bi trebalo

dva puta da me se pita na koliko bih sklonio Miroljuba i ovu Tatjanu u Lazu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 39
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Ta knjiga sadrži sve moguće internet priče o zaverama, naravno sa glorifilovanjem čajeva i prirodnih sredstava  za lečenje svih bolesti od trava koje btw, ona pravi.  

Ona je zaista doktor, i nemam ništa protiv da se zadržala samo na bilju i njegovim blagodetima, ali ona konstantno širi paranoju na svom sajtu, a i za svake navodno proverene priče o farmaceutskoj mafiji ,  je njena poruka vratimo se travama, tj. dodjite kod mene ja ću vas izlečiti od svake bolesti. Propagira i nevakcinisanje dece, kao i "biser" priča da u Rusiji one koji su se bavili jogom nanovo krste!!!

Nedavno mi je jedna poznanica pričala da je čula da Tanja pravi kapi koje isključuju upotrebu antibioitika, kao i da tvrdi da rak može da se izleči pomoći njenih biljnih preparata. Moja poznanica je obrazovana žena ali kako je nedavno krenula u crkvu, , veruje svemu što ima naziv pravoslavno, a koliko je takvih?

Na kraju  žao mi je i doktorke Tanje, zato što svuda vidi demone, ali ipak bi Svetigora morala da povede računa.

Подели на овим сајтовима

"Lecenje ljubavlju" jooooooooooooj  stadaradim :cheesy2: 0409_feel klapklap bendoff ekstra :) 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Jest vala namnozilo se ludaka ne znas ko je ludji al ipak jedino sam Miroljuba cuo da otvoreno kaze da bi

Djokovicu trebalo odrubiti glavu pa ce onda kao narodu biti bolje jer eto pobio je kurvare. Ne bi trebalo

dva puta da me se pita na koliko bih sklonio Miroljuba i ovu Tatjanu u Lazu.

Aahahahahahahah  319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Повратак Богу и природи 5/6 - Татјана Ђорђевић

Не могу да верујем како лудача одвраћа жене од Папаниколау теста!  319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Повратак Богу и природи 6/6 - Татјана Ђорђевић

Тражила од завода за заштиту здравља да доведе број оболелих од рака у корелацију са присуством врачара и гатара у кућама и зградама. И још каже како говори о чисто научним чињеницама.  319.gif 319.gif 319.gif

Јest vala namnozilo se ludaka ne znas ko je ludji al ipak jedino sam Miroljuba cuo da otvoreno kaze da bi Djokovicu trebalo odrubiti glavu pa ce onda kao narodu biti bolje jer eto pobio je kurvare.

stadaradim  :cheesy2: 0409_feel klapklap bendoff ekstra :) 319.gif

Ne bi trebalo dva puta da me se pita na koliko bih sklonio Miroljuba i ovu Tatjanu u Lazu.

”Пре их пустали за викенд, сад их пусте право пред камере”, на православне трибине, у православне часописе, књиге...

Подели на овим сајтовима

Imas odgovor na snimku koji je postavio Ivica

Ti mislis da je to odgovor na moje pitanje???????????

Ja sam pitao kad Tatjana i neka baba vracara iz majdanpeka koriste iste ali iste trave u lecenju sta

ove Tatjaninen trave cini pravoslavnim a ne vesticjim ili obratno? I kako lecenje bilo biljem bilo na koji

drugi nacin moze biti pravoslavno ili nepravoslanvo i ko je smislio uopste tu budalastinu da se

sve gleda da li je pravoslavno ili ne (auto, mobilni telefon, kuca, muzicki instrument)?

Ona u klipu samo pricao o tome da istocnjacke tehnike nisu pravoslavnei a ovo sto sam ja pitao

uopste ne spominje.

Ma da od takvih ludaka kao sto je Tatjana nikad ne bih mogao dobiti smisleni odgovor makar sta radio.

Подели на овим сајтовима

Pa kako neko moze da podrzava toliki stepen zaglupljivanja?!

Овде се не ради само о заглупљивању. Одвраћање жена од Папаниколау теста је чист злочин и нема шансе да морална особа то другачије може да назове. Они који крену ово да релативизују су још гори од ње.

Да ствар буде још бизарнија, ова лудача проповеда против теста, под благословом епископа и свештеника, те своје лудачке идеје назива православном медицином, а сам тест је дело једног православног хиршћанина,  великог лекара, који је спасио хиљаде и хиљаде живота.  srcee

http://www.aafp.org/afp/20000301/1369.html

Подели на овим сајтовима

Najače je što misle da će 100 godina savremene medicine svojim biljem zameniti ....

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Pa ne verujem da Mitropolit Amfilohije čita sve što se objavi,  na žalost mnogo toga prođe mimo njega jer on nema vremena da sve proverava. Pričali su mi monasi iz CG da je zadnjih godina bio tolio angažovan da je bukvalno spavao samo po 2 do 3 sata. Zadnih godinu dana je možda više u svojoj Mitropoliji, ali pre   je bio angažovan i oko Patrijarha Pavla  pa posle na Kosovu....ma mnogo je to tražiti od našeg Vladike Amfilohija da još i misli o delanju Tatjane Djordjević. Njene knjige prodaju i monahinje iz Župe na svojim štandovima. Više je to do neodgovornosti onih koji bi morali imati malo više obrazovanja,i zaista pravoslavne svesti da je opomenu i da to ne propagiraju.

Подели на овим сајтовима

Pa ne verujem da Mitropolit Amfilohije čita sve što se objavi,  na žalost mnogo toga prođe mimo njega jer on nema vremena da sve proverava. Pričali su mi monasi iz CG da je zadnjih godina bio tolio angažovan da je bukvalno spavao samo po 2 do 3 sata. Zadnih godinu dana je možda više u svojoj Mitropoliji, ali pre  je bio angažovan i oko Patrijarha Pavla  pa posle na Kosovu....ma mnogo je to tražiti od našeg Vladike Amfilohija da još i misli o delanju Tatjane Djordjević. Njene knjige prodaju i monahinje iz Župe na svojim štandovima. Više je to do neodgovornosti onih koji bi morali imati malo više obrazovanja,i zaista pravoslavne svesti da je opomenu i da to ne propagiraju.

srcee

Подели на овим сајтовима

Pa ne verujem da Mitropolit Amfilohije čita sve što se objavi,  na žalost mnogo toga prođe mimo njega jer on nema vremena da sve proverava. Pričali su mi monasi iz CG da je zadnjih godina bio tolio angažovan da je bukvalno spavao samo po 2 do 3 sata. Zadnih godinu dana je možda više u svojoj Mitropoliji, ali pre   je bio angažovan i oko Patrijarha Pavla  pa posle na Kosovu....ma mnogo je to tražiti od našeg Vladike Amfilohija da još i misli o delanju Tatjane Djordjević. Njene knjige prodaju i monahinje iz Župe na svojim štandovima. Više je to do neodgovornosti onih koji bi morali imati malo više obrazovanja,i zaista pravoslavne svesti da je opomenu i da to ne propagiraju.

Pa sto onda ne prepusti to nekom ko ima vremena sve lepo da procita i da rasudi sta je ludorija a sta moze

da prodje??????

Nemoj prijatelju da se zavaravas zna on vrlo dobro za ovo nego je ovo za vise ciljeve misleci da nemoze da

skodi ali moze i tek kako.

Подели на овим сајтовима

Zadnih godinu dana je možda više u svojoj Mitropoliji, ali pre   je bio angažovan i oko Patrijarha Pavla  pa posle na Kosovu....ma mnogo je to tražiti od našeg Vladike Amfilohija da još i misli o delanju Tatjane Djordjević.

Mа јашта! Проклињање, политичке говоранције, духовно инспирисање (и оправдавање кроз релативизовање) хитлерјугендоваца да пребијају оне што не дају плода, па се у огањ бацају... Ко поред свега тога да мисли да се у часопису по његовом благослову пишу злочиначки текстови и да се под његовим благословом објављују злочиначке књиге. Чекај мало... Па он је својевремено нудио скровиште једном таквом надрилекару и зликовцу, и још се тиме јавно хвалио.

quantum3222.jpg

Тешко је поред свих тих активности наћи времена да се бавиш својим послом, нарочито ако посао захтева етичке принципе који су супротни од етичких принципа активности.

Подели на овим сајтовима

Kvantna duhovna energetska medicina  kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Подели на овим сајтовима

Možda si u pravu, ali neko ko dodje u crkvu a doktor je medicine i ima neke reference, mislim čula sam i da je Srpsko Lekarsko društvo ovu knjigu stavilo u svoj muzej,  pri tom Mitropolit vidi ispred sebe  neku osobu sa ozbiljnom diplomom. E sad da li mi trebamo da opomenemo  Mitropolita na štetno delovanje mnogih koji imaju njegov blagosov ili .....imaš li predlog?

Inače nisam prijatelj misilim žensko sam kriminalac

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...