Срђан Ранђеловић Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 kako bi ja nekoga mogao da odgovorim od toga? Ако би успео да пронађеш слике од тог "гуруа" што је започео са тим, како се преждерава, а такве слике постоје, мислим да би то можда мало помогло. Ја познајем једну особу која се бави тиме и која, буквално, "проповеда" о томе, али чим дође неко са медицинским образовањем, тада заћути. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 kako bi ja nekoga mogao da odgovorim od toga? Мислим да то није могуће... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ја познајем једну особу која се бави тиме и која, буквално, "проповеда" о томе, али чим дође неко са медицинским образовањем, тада заћути. Nazalost, ne poznajem nijednu takvu osobu. Mislim da bi takava osoba pozelela da me proguta protuberanca, a verovatno bi to zaista bio jedini nacin da ja prestanem da joj drmam kavez. Grizzly Adams, Срђан Ранђеловић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Можда је најбоље да не обраћаш пажњу уопште. Нек гледа ако `оће... Кад почне да прича скренеш тему и то је то. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Sad mi je sve jasno...http://www.youtube.com/watch?v=W9-6D8z4sKY Срђан Ранђеловић and Candy Butcher је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Petrovic Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Не треба сваку алтернативу аутоматски проглашавати сектом. Гледање у сунце није религија, већ техника. Да ли је оправдана или не, то је већ нешто друго. Gledanje u Sunce nije TEHNIKA NI ALTERNATIVA vec SATANISTIČKI MAMAC odgovorno TVRDIM jer sam ja praktikovao Gledanje u Sunce i stupio u kontakt sa Demonima na njehovu prevaru a moju naivnost! I svakako da nije opravdano već naprotiv VEOMA OPASNO . Tom tehnikom stupate u kontakt sa Demonima i GUBITE PRAVO NA VEČNOST!!! VI ste mi malo čudni (bez vređanja) Vašu ste sliku stavili naopačke a i neke tekstove ispisujete naopačke ??? Da li je potrebno reći da i SATANA krst i mnoge druge stvari postavlja i radi NAOPAČKE!!! Zoran Petrović borac protiv Satanizma i Demona!!! distancirana and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Zoran Petrović borac protiv Satanizma i Demona!!! Добродошал. Нисам знао да Мики има буразера. Vockica and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Срђан Ранђеловић, verum est in beer and Vockica је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Petrovic Написано Јул 3, 2013 Пријави Подели Написано Јул 3, 2013 Добродошал. Нисам знао да Мики има буразера. Пуно ствари Ви незнате! DYNABLASTER and distancirana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Tom tehnikom stupate u kontakt sa Demonima i GUBITE PRAVO NA VEČNOST!!! Ajte covece, sta bulaznite, znate li koliko fanaticno zvucite. Ja znam minimum 5oro ljudi koji se bave ovim i nikad nikakvog demona nisu videli niti imali bilo kakve halucinacije. Vi ste u periodu gledanja u sunce izgubili zenu od teske bolesti, a sve su to jaki elementi da malo psihicki skrenete, i umesto da ste otisli na neki razgovor kod nekog duhovnika ili psihijatra vi ste se bavili neispitanim tehnikama i veliko je pitanje da li ste to radili ispravno, jer buljenje u sunce nije nimalo zdravo,pogotovo ako slucajno zaboravite na vreme pa gledate duze. Drugo, ja ne tvrdim da demoni nepostoje i da nekusaju ljude, al moramo nekad odgovornost da preuzmemo na sebe. Zlo je odsustvo dobrote, mrak odsustvo svetlosti, demon je tu kada okrenemo ledja Bogu. Tako da, nemojte da sirite taj fanatizam i da prestavljate nasu veru i hriscanstvo ko neke zadrigle fanatike koji su opsednuti borbom protiv demona, jer ce vam se mnogi smejati. Aj sto ce vam se neko smejati, vi cete reci ''pa dobro nek se smeju'', al onda da li ce te takvim argumentima ostvariti svoj cilj i zaista ubediti ljude da se time ne bave. Trece, kao sto vec rekoh, ne mozete vi da se borite protiv demona, jer su oni i pametniji i lukaviji od vas, a u mnogim slucajevima pojedinci koji su se odlucili na takav podvig bez predhodnog blagoslova i podviga molitvom, su zavrsili u jakom losem stanju...izgubili su razum ili su na kraju nesvesno i sluzili demonima. Tako da, ostavite se vi osvete i borbe protiv vetrenjaca, nadjite nekog duhovnika, popricajte o svom iskustvu, zivite ispravno i molite se Bogu i manite se demona. Vama je svaka druga rec ''demon'', da li vam vec sad to nesto govori? ovo sve vam najdobronamernije kazem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Kirby de Lanerolle sa Šri Lanke kaže da pet godina ništa nije jeo, živi od svjetlosti i “Božjih vibracija”. Vjeruje kako takav stil života može preokrenuti proces starenja i učiniti čovjeka besmrtnim. - Postoje izvori energije koji su bolji od kalorija. Kalorije mogu doći od svjetlosti, vibracija i vjetra. Može nas nahraniti bilo što ako su nam otvoreni centri za energiju – kaže Kirby de Lanerolle. Smatra da kod nas bilo koji obroci, pa i oni niskokalorični, čine bolesnima i umornima. Bio je ovisnik o drogamaKirby je do 16 godine bio ovisnik o drogama, a danas je uspješan poduzetnik. Bavi se i sportom te je osvojio nekoliko medalja. Tvrdi da je istrčao maraton nakon što je tri mjeseca pio samo vodu. ‘U hrani su rak, dijabetes i srčane bolesti’Vjeruje i da rak, dijabetes te srčane bolesti uzrokuje hrana. Kirby de Lanerolle je pripadnik pokreta koji se naziva ”breatharijanizam”. Dosta ljudi je pokušalo isto… Umrli suDosad je zabilježeno nekoliko slučaja smrti ljudi koji su pokušali živjeti na taj način. Neki su prekinuli eksperiment na vrijeme. Stručnjaci smatraju da ljudi bez hrane mogu najviše preživjeti dva mjeseca http://youtu.be/-MBYyYm_u5M http://www.glamur.ba/pet-godina-nije-jeo-zivi-od-svjetlosti-i-vjeruje-da-je-besmrtan-video-foto/ :D Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Морам да пробам, ккирики ме убио у појам... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Ja probo....i sad vrsim proces fotosineteze u sebi....samo cekam de ce me posade..... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Уплати парцелу на време да не буде саксија... SHADOWS OF THE LIGHT and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 6, 2013 Пријави Подели Написано Јул 6, 2013 Уплати парцелу на време да не буде саксија... Ma ja sam skroman covek cu se zadovoljim i sa saksijom..... animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука