Jump to content

Sangejzing

Оцени ову тему

DYNABLASTER

Препоручена порука

хихихихи........е да сам се сетила овога пре него што сам стукла кесицу кикирикија, где би ми био крај....

а јел пију ти људи? Има онај професор, заборавила сам му име, био је хипик и штрајковао је глађу против рата у Вијетнаму, па пошто никад захтеви нису усвојени, остао је да штрајкује, али је развио систем исхране соковима и супер је здрав. (а не као наш Тома, постио месецима)

Подели на овим сајтовима

Пуно ствари Ви незнате!

Upravo tako!

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Ajte covece, sta bulaznite, znate li koliko fanaticno zvucite. Ja znam minimum 5oro ljudi koji se bave ovim i nikad nikakvog demona nisu videli niti imali bilo kakve halucinacije.

Vi ste u periodu gledanja u sunce izgubili zenu od teske bolesti, a sve su to jaki elementi da malo psihicki skrenete, i umesto da ste otisli na neki razgovor kod nekog duhovnika ili psihijatra vi ste se bavili neispitanim tehnikama i veliko je pitanje da li ste to radili ispravno, jer buljenje u sunce nije nimalo zdravo,pogotovo ako slucajno zaboravite na vreme pa gledate duze.

Drugo, ja ne tvrdim da demoni nepostoje i da nekusaju ljude, al moramo nekad odgovornost da preuzmemo na sebe. Zlo je odsustvo dobrote, mrak odsustvo svetlosti, demon je tu kada okrenemo ledja Bogu. Tako da, nemojte da sirite taj fanatizam i da prestavljate nasu veru i hriscanstvo ko neke zadrigle fanatike

Poštovana Voćkice ja ne bulaznim već govorim ISTINU.Malo je čudno vaše pismo gde me u samom početku oštro kritikujrte u vezi mog stava prema Demonima a već u trećem pasusu Vašeg pisma Vi odobravate postojanje istih?

Verujem da fanatično zvučim za obične prosečne osobe međutim za mog sveštenika nisam u opšte zvučao fanatično već naprotiv posle nekoliko molitvi za teranje Demona koje usput rečeno i nisu imale neko veliko dejstvo 24 sata najviše u smislu odbrane.On je rekao da će da organizuje grupnu molitvu sa tri pa i sa pet sveštenika da bi me spasili od dejstva negativnih sila,Demona ili u narodu nazvanih Đavoli.

Međutim po savetu mog prijatelja ja sam po hitnom postupku iz Australije seo u avion i otišao u manastir Ostrog gde sam ostao tri noći tako su mi tamo rekli, gde mi je Sveti Vasilije Ostroški pomogao da se konačno rešim Demonskih sila!

Kažete da poznajete naj manje pet osoba koje se bave Sangejzingom i da ništa nisu slično doživeli što Vam i verujem jer na Satanističkom sajtu Sataniste Miroslava Kiša ima  stotina opisanih iskustava u vezi Sangejzinga  a samo dvadesetak iskustava drugih ljudi koji su imali kontakt sa negativnim duhovnim svetom-Đavolima. Jedan je opisao kako je izašao iz sopstvenog tela (ja sam napisao da je samo moja desna ruka odlazila u duhovni svet).Duhovni svet nije u nekoj daljini on je tu sa nama oko nas i u nama, u pitanju je samo promena frekfencije.Neznam koliko ste dobro razumeli ovu zadnju rečenicu? Drugi je opisao kako se tukao sa Demonima (ja sam opisao kako sam se igrao sa Demonima sa loptom i kartama), treći je napisao da je Demone uspeo da fotografiše, na žalost ja se  nisam setio da ih fotografišem.Evo Vam deo moga sajta pa pročitajte iskustva drugih ljudi u vezi kontakta sa Demonima pa ako svi oni bulazne i haluciiraju onda i ja Zoran Petrović bulaznim i haluciniram skoro tri godine!Ja više nemam kontakt sa Demonima i više ih nevidim, ali sam zato izgubio sve zdravstvene i ostale beneficije a bilo ih je jako puno,preko trideset, što je dokaz da Sangejzingom ozdravljenja dobijamo od Demona a ne od Sunca!!!

http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/tekstovi/64-duhovna-iskustva-drugih-sangejzera

Ako odete na sajt već pomenutog Miroljuba Petrovića naći će te zvučnu ispovest jednog nesrećnika koji je imao kontakt sa Demonima. Ali je on hteo da ima kontak sa njima, za razliku od Sangejzera gde su Sangejzeri strašno obmanuti i prevareni i on govori kako mu se Đavo materijalizovao kao dete ali on je pogrešio jer Đavo se materijalizuje kao patuljak pa je nesretnik pogrešno mislio od patuljka da je dete.

Znači nema bulaznjenja nema haluciniranja već samo verovanja ili neverovanja a ja sam sve dokazao i poligrfskim testom-testom laganja.

Apsolutno se slažem sa Vama da buljenje u Sunce nije zdravo ustvari to je VEOMA OPASNO!!! Јеr gledanjem u Sunce vrši se Satanizam što Bog kažnjava pravom na večnost!!! Evo odlomka iz biblije u vezi toga:

Bog iz tih razloga strogo osuđuje astrologiju, kao i svaku praksu obožavanja Sunca, Meseca ili zvezda (ili božanstva, ili demona koji su sa njima povezani), Vidi Carevima 21:3-5; Sofonija 1:5; Jov 31:26-28; Jeremija 8:1-2.

Isto tako ste i ovo savršeno tačno napisali citiram:

al moramo nekad odgovornost da preuzmemo na sebe. Zlo je odsustvo dobrote, mrak odsustvo svetlosti, demon je tu kada okrenemo ledja Bogu.

Međutim napisali ste da ja predstavljam našu veru kao fanatizam što nije tačno jer ne samo naša pravoslavna vera već i katolička vera a i islam imaju način odbrane od Demona. Deo molitve Vasiliju Ostroškom glasi citiram:

Đavolje veze raskidao i duhovno zdravlje ljudima darivao........

Znači u samoj molitvi se pominje Đavo a ja nisam napisao ovu molitvu. Sve sam u detalje na mom sajtu opisao samo treba pročitati.Znači nema fanatizma, nema haluciniranja već samo borbe protiv negativnih sila! Jer hteli ili ne hteli, znali ili ne znali  i u duhovnom svetu se vodi borba protv negativnih sila i to sam opisao kako samo treba pročitati.

Što se tiče onog Vašeg pitanja da li ću ubediti ljude da se ne bave Sangejzingom izvolite pročitati komentare gde me neki kritikuju poput Vas pa i gore, ali ima i dosta pisama sa zahvalnošću što sam ih upozorio na stršnu opasnost upražnjavanja Sangejzinga

http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/komentari

I kao što mi se ljudi zahvaljuju što sam ih upozorio i spasao, tako sam i ja beskrajno zahvalan GOSPODU BOGU i Svetom Vasiliju Ostroškom i Anđelima što su me  spasli od Demonskih sila!

Isto tako Vi pišete: „ Bog će sve da reši“ što je strašna zabluda. Istina je da Bog može sve da reši, ali on to neće da uradi iz prostog razloga jer puštanjem Demona na ljude on nas testira.

Znači ovaj naš zemaljski, materijalni život je samo test za večni duhovni!Pod uslovom da ga zaslužimo.

Na kraju želim da Vam se zahvalim na savetima i u prvom i u drugom pismu gde me upzoravate da se čuvam od dejstva Demona i ne borim protiv njih. Međutim Vi niste dobro razumeli.

Kad kažem da se borim protiv Demona ja nemislim (vojničkim rečnikom rečeno) frontalna borba prsa u prsa, jer bih tu borbu izgubio za jedan delić sekunde, već se borim protiv njih postavljanjem sajta i na Srpskom i na Engleskom jeziku. Tme upozoravam i spašavam ljude da ne upadnu u Demonsku zamku i ne izgube pravo večnosti!

http://gledanjeusuncesangejzingmamaciprevara.com/

http://www.sungazingdangers.com/

Ja već imam blagoslov i zaštitu od Boga za ovakv vid borbe protiv Demona i to sam opisao na sajtu u rublici „Borba za otvaranje sajta treba samo pročitati.Znači ovo nije borba protiv vetrenjača“ kako ste gore napisali i ja nisam Don Kihot,već moja borba je uz punu podršku Gospoda Boga!!!

I ovako surfujući po internetu borim se protiv Demona, pa kad nađem sajtove poput ovoga onda objašnjavam i upozoravam ljude na strašnu opasnost koju Satana širi svetom.

Reći ću Vam i to da su Demoni veoma velike KUKAVICE zato što znaju da su konačni i da će ih Gospod Bog jednog dana zauvek uništiti i samo zahvaljujući toj njihovoj ogromnoj prednosti da su nevidljivi, da mogu da posednu čoveka i da su sa ogromnim znanjima oni rade to što rade.

Da kažem i to da je pored Sangejzinga Satana izbacio i vrlo sličnu zamku pod nazivom HOOPONOPONO što sam u detalje opisao na sajtu.

Najlepše hvala na upozorenju i Bog Vas blagoslovio Voćkice !!!

Pozdrav Zoran Petrović borac protiv Demona i Satanizma !!!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 3 years later...
1 hour ago, Milan Ivanovic рече

Postovanje oce Savo, kako biste vi savetovali nekoga da prestane da se bavi gledanjem u sunce? Da li je to opasno na duhovnom planu i zasto, jer poznato je da moze ostetiti vid pored ostalog?

Svako dobro!

To je meditacija . Kad covek uzme ikonu na primer i stoji pred njom 10 minuta , pocne da oseca nesto... Samo sto je kod solarne joge to sigurno mnogo duzi vremeniski interval ... 

Ja sam cula da ljudi koji gledaju u sunce uopste ne jedu ... Ne znam samo koliko je to tacno .

P.s. Mene podseca malo i na hipnozu ...  :citac:

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...