Jump to content

Sangejzing

Оцени ову тему

DYNABLASTER

Препоручена порука

Ne nego počinje se od 10 sekundi pa svakog narednog dana +10...dakle prvi dan 10, drugi 20, treći 30 ...itd, sve do 45 minuta, a onda se vraća svaki dan za po 1 minut unazad do 15 minuta. Tako može na 15 minuta celog života, a može i jednom nedeljno, 1 u 2 nedelje, poenta je da telo stekne takoreći nekakvu formiranost za sunčevu enegriju kao baterija za mob., dakle da postane solarni čip takoreći, tada ono prima mnogo bolje energiju sunca nego oni koji nisu prošli ovo " formiranje ". Obzirom da je sunčeva energija najčistija energija i prva energija sveta ( osim Boga afkors ) telo tada ima energiju koja mu je potrebna za život.....zvuči sve čudno, ali znam doktorku opšte medicine koja je to sprovela u delo+jede samo sirovu presnu hranu, dakle voće povrće, semenke, koštunjave plodove....i kaže da jedva da nešto i pojede u toku dana, poneki zalogaj, ne seća se kad je poslednji put imala obrok, jednostavno joj telo ne traži ko ranije...velika je tema, interesujte se pa vidite sami....evo linka za još malo o ovoj temi......http://forum.krstarica.com/showthread.php/282020-Sigurno-Gledanje-u-Sunce-Sungazing-Ne-Steti-Nego-Leci-Bolesti-Kazu-Naucnici

Подели на овим сајтовима

I naravno, radi se u tzv. sigurne sate, od trenutka izlaska sunca siguran period je 60 minuta, kao i 60 minuta pre zalaska....tada se gleda u sunce jer je zračenje 0, a posle gledanja se moraju zatvoriti oči na par minuta dok se izgube one žute mrlje koje se jave kad gledate u bilo šta što je jako svetlo.....

Подели на овим сајтовима

A šta pa ima da kažu pastiri, kad nisu ni probali, bilo bi krajnje neozbiljno povezivati filosofiju nečega što nisu probali sami, ako pak nekome padne na pamet povezivanje sa nekim kultovima obzirom da se radi o suncu, e to bi bilo još besmislenije jer to nema veze sa životom, onda bi mogli slobodno i biljke da optužimo za poštovanje boga Sunca, kao i ritual fotosinteze  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

teško da ćeš dobiti odgovor od pastira... mislim da ovo uopšte ne zvuči jeretički,bogohulno ili kako već... na kraju krajeva,treba probati-na stranu laprdanja o pojedinim propratnim pojavama kao što su levitacija i astralna putovanja

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

daj ne zafrkavate se valjda, ja jedva naučio ovo ovakvo vježbanje, to možeš i kad malo popiješ, ne moraš stajat na jednoj nozi, a sad se imam učit to sunčarenje, i od ovog me zabole koljena i glava kad pretjeram a ostane mi mustra od tepiha na čelu

greengrin

2itfy9.jpg

jednom sam tako zaspo dok sam vježbo, strašno to bilo kad sam se probudio, svaka me kost bolila mjesec dana potom

Подели на овим сајтовима

povrh svega, za divno čudo, ljudima se i popravlja vid......

"Naocare za sunce su verovatno , lose za oci ali i za druge organe."

"Krema za suncanje izaziva rak"

Ima li bre kraja ovim budalama  greengrin

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

teško da ćeš dobiti odgovor od pastira
Ovo je bas cudno! Zar se svestenici (u prethodnom postu sam upotrebila rec pastiri) ne bave aktuelnim drustvenim zbivanjima? U prvolinkovanoj emisiji g. Kis kaze da ima preko 20 000 ljudi koji praktikuju gledanje u Sunce i da se broj povecava... Ni u jednom od mojih postova nisam pisala ni u prilog ove metode niti protiv, sto naravno ne znaci da nemam misljenje... Verovatno je moja greska sto sam ocekivala ozbiljniji pristup... ali, nema veze - divan je Bog u  greengrin i Svetima svojim!
Подели на овим сајтовима

joga.jpg

Ovo je strašno recimo, to se stalno prevaljujerm sa strane na stranu, nije mi to išlo nikako, OMG!

To ne bi nikad ništa smio popit, tako sam radije izabro tu gore vježbu, ta nije tako fizički zahtjevna.

greengrin

Подели на овим сајтовима

budha.jpg

Ovaj je bio napametniji od svih njih, skužio je da je sve ionako obmana, maya, isto ti se piše vježbo, nevježbo.

Vidjet je na njemu kako filozofski stav može utjecati na to kako čovjek izgleda, preoblikovat ga s vana tjelesno,

tako da je čovjek sasvim upodobljen svom idealu i vizualno. Kugla valjda bude to najsavršenije idealno tijelo, nirvana.

hmm, samo mi nije jasno zašto tako ličimo? greengrin

Подели на овим сајтовима

povrh svega, za divno čudo, ljudima se i popravlja vid......

"Naocare za sunce su verovatno , lose za oci ali i za druge organe."

"Krema za suncanje izaziva rak"

Ima li bre kraja ovim budalama  :krstix:

Разговарам ја озбиљно са једним од тијех сунчариста и питам га како то да сунце делује само преко очију, зар не делује и преко коже , мислим ипак кожа има већу површину па кад већ упијате сунчеве зраке зар није логичније да ћете их више упити преко коже.

А не , вели он , него баш највише се каже упије сунчаних зрака преко очију...

Дај неко логично објашњење, питам га.

Наравно добио сам шипак нешто у фазону преко очију сунчеви зраци брже долазе до хипофизе  greengrin и ту је разговор завршен, чим уђеш у логику све је готово, ома неке догме и још се позивају на науку, кажу ти сангејзери да је то научно заснована и утврђена метода , научно доказана, научно испитана, научно ово оно и сад шта ћу ја , иако нисам телетабис да искључујм науку из свакодневног живота ја му велим да сам ја верски фанатик и да не миришем баш ту науку него ако он то може мени својијем речима да објасни.

А речи су му биле ... буди Бог с нама...

Толико ...

Подели на овим сајтовима

solarni_studio.jpg

Ovo se prizna ili šta? Ma samo bi još trebalo da se ne prizna, taman posla, trebalo bi to ići i ovako.

Koje pare ljudi tamo naguraju pa da od tog nikakve fajde nemaju, znači pocrniš plaćajući a ono ništa!

tanning

Подели на овим сајтовима

A šta pa ima da kažu pastiri, kad nisu ni probali, bilo bi krajnje neozbiljno povezivati filosofiju nečega što nisu probali sami, ako pak nekome padne na pamet povezivanje sa nekim kultovima obzirom da se radi o suncu, e to bi bilo još besmislenije jer to nema veze sa životom, onda bi mogli slobodno i biljke da optužimo za poštovanje boga Sunca, kao i ritual fotosinteze  tanning

Trebalo bi jednog pastira sa foruma,

da predložimo,

kao izaslanika,da isproba metodu sangejzinga i da prenese relevantna hrišćanska iskustva

može anketa?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...