Jump to content

Sangejzing

Оцени ову тему

DYNABLASTER

Препоручена порука

ne znam jel vec bilo, al evo ga opet, cybermikan u akciji greengrin

http://vimeo.com/cybermikan

nicu i novi sajtovi

http://solarnajoga.ucoz.com/

ovde sam mu postavio pitanje(DYNABLASTERTUNERS) a i drugar zorantrax, al nije odgovorio (kliknite na link, pa dole na "see all" comments)

Sungazing- Solarna Joga- cybermikan tv apolo interviju

takodje aktuelna stvar su mitohondrije o kojima se sve vise razmislja, tvrdi se da one nisu prirodni sastav coveka, vec samostalni organizmi iz mozda dalekog svemira, kojima treba hrana tj preradjuju hranu u energiju- pa zato jedemo, mesto da uzimamo energiju od sunca 0102_laugh to jeste tacno ako gledas da jedemo svetlost u obliku cvrste i tecne hrane, jer sve je ustvari sacinjeno od svetlosti 0110_hahaha

i zasto se tolko tripuje da ce 2012. godine biti nova era ne znam cega i da ce ljudi da evoluiraju

sta mislite o tome?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

auu prebise ga ko machku, al dzaba jer i dalje se gordi, nista korisno nisu uradili, sad je jos gordiji, ocelicili ga facenew22222222

iskreno jos nisam nacisto sto se tice toga, ali ako pogledas realno, svaka hrana koju mi unosimo se sastoji iskljucivo od fotona jel tako, pa jeste 0110_hahaha a ovi manijaci ne idu naokolo nego uzimaju fotone direkt od sunca, aj da vidimo o cemu se tacnije radi, ako ovaj cybermikan ne laze da ne jede i ne pije nista, vreme ce pokazti, mozda kolapsira odjednom, ne znam

postoji i neka teorija, al nisam izucavao, da su mitohondrije ustvari vanzemaljskog porekla i da zbog njih moramo da unosimo cvrstu hranu, jer "parazitiraju" simbiotski sa nasim organizmom, zvuci suludo sve al to je tema trenutno u tim trip naucnickim krugovima 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Реални проблем код овог сунчарења је то што он постаје све раширенији, што су ауторитети тог покрета ( или секте ) такви ликови као што је Миросалав Киш ( а видели сте га ) и што је то једно "решење" које нуди сумњив рецепт телесног живота. Што се тиче духовног живота ово је практично идолопоклонство јербо ако је сунце сасвим довољно да би живели вечно и здраво и опуштено и без хране , онда су све религије овога света тотални промашај, јер чему нада, чему вера, чему Црква, чему Христос или било који други спаситељ када је сунце сасвим довољно да би се сви спасили од смрти , болести и греха.

Подели на овим сајтовима

Реални проблем код овог сунчарења је то што он постаје све раширенији, што су ауторитети тог покрета ( или секте ) такви ликови као што је Миросалав Киш ( а видели сте га ) и што је то једно "решење" које нуди сумњив рецепт телесног живота. Што се тиче духовног живота ово је практично идолопоклонство јербо ако је сунце сасвим довољно да би живели вечно и здраво и опуштено и без хране , онда су све религије овога света тотални промашај, јер чему нада, чему вера, чему Црква, чему Христос или било који други спаситељ када је сунце сасвим довољно да би се сви спасили од смрти , болести и греха.

Shta je to? Jel to kad si fotocelija ili chlorella? Joj, to bi se na tom ushtedila gomila para shto bacamo na zhderanje!

http://www.zazracna-chlorella.cz/

The Wonders of Chlorella

Ttr72IPG94I

:cheesy:  Já jsem malá, zelená clorela!   .mislise..gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' />

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=14229.msg445056#msg445056 date=1305917880]

могу само да замислим когнитивни процес једног опаљеног сунчаницом  confused1 confused1 confused1

confused confused confused и ја  smej.gif smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

ja nisam video da on direkt obozava sunce, jer spominje i Stvoritelja, jedino se natripovo sa tim chakrama, karmom i ostalim kerefekama sto idu uz to, i jos posto je pustio kosicu utripovo je da je neki novi san-baba confused1 confused1

ne vidim prepreku da se bulji u sunce i da se bude hriscanin u isto vreme, al kao sto rekoh ne znam nista o tome, a i pogledajte malo ono u vezi sa mitohondrijama

Подели на овим сајтовима

ja nisam video da on direkt obozava sunce, jer spominje i Stvoritelja, jedino se natripovo sa tim chakrama, karmom i ostalim kerefekama sto idu uz to, i jos posto je pustio kosicu utripovo je da je neki novi san-baba :drugarstvo: bighugbighug

ne vidim prepreku da se bulji u sunce i da se bude hriscanin u isto vreme, al kao sto rekoh ne znam nista o tome, a i pogledajte malo ono u vezi sa mitohondrijama

нормално да је препрека, кад кренеш да правиш од сунца нешто што није, па још и унутарњи мотив који те наводи да гледаш у сунце, ако игноришемо папазјанију са чакрама, које повлаче карму, ништавило и сличне глупости.
Подели на овим сајтовима

pa ne treba da se pravi od sunca to sto nije, isto ko i debeli ameri stomakougadjaci sto prave kult mc donaldsa, e pa niko te ne tera da pravis od hrane ne znam sta, a u ovom slucaju je to sunce 4chsmu1

ako to stvarno shljaka(a bez sektasenja) onda je to spas u pravi cas, iako ja sam crnogorac pa nema sanse da bi preso duze od 5sec 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

pa nije, u sam izlazak i zalazak, to svi odradimo nekad i prirodno, al sad nisam upucen u duzinu buljenja, eno Mikan se podvrgao experimentu pa ce vidimo na duze staze, ako ga one tabadzije pre toga ne utabaju, al tvrdi, ako ne laze, da je cak i smanjio dioptriju

a ce sklepamo i neke filtere 4chsmu1

nego to sto mene kopka, je dal laze ili ne laze, tj tvrdi da ne jede, cak ni ne pije vodu!! nego samo malo mlekca dnevno, a to da bi proverili jel istina, morao bi se podvrgnuti velikom bratu pa da vidimo dal lazhe & krishom margarin Sunce na lebac mazhe 0442_feel stadaradim

a ako ne laze, onda ostaje samo jos mogucnost demonskog posedovanja greengrin

a ako nije ni posednut i sve bude u redu na duze staze, onda je to vec ultimativno otkrice

Подели на овим сајтовима

па то ''импознатно'' откриће од почетка света још није открио?  stadaradim

важи  greengrin 0442_feel 4chsmu1

надам се да нам је свима јасан Истина, Пут и Живот  smej.gif

и да нема боље пречице  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...