Jump to content

Присуство мужа на порођају

Оцени ову тему

Препоручена порука

a inache cuo sam da sad cak i naplacuju prisustvo:

Како где. У Фронту наплаћују, али не присуство, него апартман, будући да само у апартману може да се организује присуство оца. А апартман и те како има својих предности...

У Градској болници на Звездари мени нису ништа наплатили, будући да тада још није био изашао ценовник - иначе се тамо приосуство оца плаћа око 5000, колико сам разумео. Наравно, све су то информације од прошле године - чим ми жена крене на вежбе имаћу свежије (ако некога буде интересовало)...

Иначе, кад смо већ код тога, да би отац присуствовао порођају, мора урадити пар месеци унапред брис носа и грла (негде траже и копрокултуру)...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

e super ste svi s vasim iskustvima,a evo jedan primjer mog komsije...lik strasno voli da radi,posao mu je na prvom mjestu,samo rad,rad i rad...i poucen prethodnim iskustvom njegove zene da trudovi mogu biti lazni,a da sam porodjaj zna da traje i satima,on ostavi svoju zenu,iako joj je vec prosao termin,u trudovima,i kaze joj da ga pozove kad pocne bas jako da je boli,i kad bas bude sigurna da je to- to,dotad ce on da nastavi sa svojim poslom facenew22222222.......a kad je dobio bebu,ja potrcim da mu cestitam,a on me gleda u fazonu-jesi dobro,htjela sam da ga zovem na kafu i rakiju,al' reko' ipak sam ja samo komsinica u svemu tome facenew22222222

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Занимљива тема..Није ми познато да има у РС да муж присуствује порођају.Само да се не онесвијести..Него...неко спомену да питамо старе како је то некад било...па ево једна прича..Отац је знао рећи мајци да су некад жене рађале на њиви,у штали и то саме...замислите....и сад мајка одлучи да се породи сама...и крену болови а мајка у кући,сви спавају..она лијепо уђе у купатило,све припреми и породи се сама....касније наравно је доша бабица и одрадила посао...тако ја дођох на свијет давне 80 и неке на Крстовдан.Богу хвала....а сад да се нека усуди сама породити....ја прва небих...или ипак бих 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Не бих да свучим као савремени псеудопропагатори људских права, али мени се то да муж не присуствује порођају чини некако дискриминишуће. Присуствује онда кад је лепо (тј. зачећу), а онда кад загусти не присуствује.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Знате шта, мисим да је много важније,да муж буде присутан приликом прављења деце...

0110_hahaha

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Знате шта, мисим да је много важније,да муж буде присутан приликом прављења деце...

0110_hahaha

0203_cool  4chsmu1 4chsmu1

Не бих да свучим као савремени псеудопропагатори људских права, али мени се то да муж не присуствује порођају чини некако дискриминишуће. Присуствује онда кад је лепо (тј. зачећу), а онда кад загусти не присуствује.

da mi je znati gde ima jos takvih kao sto vi razmisljate... ja uvek naletim na one konzervativce do srzi...

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

А сад без зезања,скоро прочитах један бизаран податак,да  приликом утврђивања очинства,преко днк-а,монге тате то уствари и нису,и то у неком не баш занемарљивом постотоку,рецимо свако 3-4 дете,је ...комшијино... 0110_hahaha

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А сад без зезања,скоро прочитах један бизаран податак,да  приликом утврђивања очинства,преко днк-а,монге тате то уствари и нису,и то у неком не баш занемарљивом постотоку,рецимо свако 3-4 дете,је ...комшијино... 0110_hahaha

ovde u nemakoj 20 % sprovedenih testova za utvrdjivanje ocinstva pokazu da otac nije otac...

godisnej se uradi izmedju 20 000 i 40 000 testova sto na 80 000 000 odnosno 673 000 beba u godini 2006 i nije mnogo....

znaci neki 200 do 400 beba je komsijino od rodjenih 673 000

i neka bude jos toliko neotkrivenih .....

relativno je reci da je puno

ali to su naravno podatci za nemacku!!!

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Niši, za početak, srećan rođendan Sofiji!  0110_hahaha

Lepo je videti da ljudi kod nas u Crkvi na to gledaju normalno - bar normalno u smislu što je meni normalno. Žao mi je samo što ne videh nijedan odgovor da je rečeno - prisustvovao bih jer je to zajedničko delo (iliti liturgija) mene i moje žene (ili hoću da muž prisustvuje...), iz ljubavi, a ne samo da eto hrabri ženu i "nađe joj se". Ne kažem da toga nema, samo mi je žao što to nije istaknutno kao možda prvi i osnovni razlog.

A drago mi je što su tako lepa iskustva (Niši, Grunf...)... a za RS... maljem u glavu...  0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

a inache cuo sam da sad cak i naplacuju prisustvo:

Како где. У Фронту наплаћују, али не присуство, него апартман, будући да само у апартману може да се организује присуство оца. А апартман и те како има својих предности...

У Градској болници на Звездари мени нису ништа наплатили, будући да тада још није био изашао ценовник - иначе се тамо приосуство оца плаћа око 5000, колико сам разумео. Наравно, све су то информације од прошле године - чим ми жена крене на вежбе имаћу свежије (ако некога буде интересовало)...

Иначе, кад смо већ код тога, да би отац присуствовао порођају, мора урадити пар месеци унапред брис носа и грла (негде траже и копрокултуру)...

To brate samo kod nasih genijalnih lekara. Pazi, analize nekoliko meseci ranije. Znaci stvarno su prozorljivi. Znaju po nalazima od pre mesec dana da li si zdrav.

U Italiji nikakve analize nisu radili a bio sam prisutan , a zena mi se porodila na carski rez.

A prisustvo oca je dobro prilikom porodjaja. Ja sam za.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...