DankaM Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Jes' da nisam tata, i neću biti, ali radije bih da mi neko žensko iz porodice, koje je već rađalo, bude tu; npr. moja tetka, koja je ginekolog u penziji, i prilično je realistična i nije sklona panici Dugousko је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 21, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 У несвести или на јави...? .smesko. Moja svest je izuzetno stabilna. Svakako bih prisustvovao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Rado bih prisustvovao, sto da ne... Перса је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Malo šale! Prisustvuje Crnogorac trećem porođaju svoje žene. Pošto već imaju dve ćerke, očekuje, naravno, da će bar ovog puta da ga pogleda Bog i podari mu sina. Težak porođaj, prošlo 6, 7 sati, ona vrišti u bolovima, a on prebledeo, znoji se i guta knedle. Nekoliko puta mu se zamantalo u glavi, a dva put se i onesvestio, te se lekari više baviše njim nego porodiljom. Prođe tako još koji sat i žena se konačno porodi. Crnogorac, onako iznuren, brišući znoj sa čela, upita doktora za pol deteta. Ponovo žensko - odgovara doktor, već spreman da ovaj ospe paljbu i po ženi i po lekarima. Tek će Crnogorac, na iznenađenje svih prisutnih: O, fala Bogu dragom da je žensko, da se jednog dana ne muči vako ko ja! Драшко, мирођија and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Бих, само да не кошта 17 ипо хиљада "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Бих, само да не кошта 17 ипо хиљада (за те паре може да се купи и нов креветац и пеленааа) "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Не желим мужа на порођају,и онако има слабо срце,не знам шта би се десило А волела бих да ми се нађе ту неко пријатно,феноменално љубазно и искуствено женско биће Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 21, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2012 Бих, само да не кошта 17 ипо хиљада To ti kazem... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука