Jump to content

Присуство мужа на порођају

Оцени ову тему

Препоручена порука

Jes' da nisam tata, i neću biti, ali radije bih da mi neko žensko iz porodice, koje je već rađalo, bude tu; npr. moja tetka, koja je ginekolog u penziji, i prilično je realistična i nije sklona panici :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Rado bih prisustvovao, sto da ne... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Malo šale!

Prisustvuje Crnogorac trećem porođaju svoje žene. Pošto već imaju dve ćerke, očekuje, naravno, da će bar ovog puta da ga pogleda Bog i podari mu sina. Težak porođaj, prošlo 6, 7 sati, ona vrišti u bolovima, a on prebledeo, znoji se i guta knedle. Nekoliko puta mu se zamantalo u glavi, a dva put se i onesvestio, te se lekari više baviše njim nego porodiljom. Prođe tako još koji sat i žena se konačno porodi. Crnogorac, onako iznuren, brišući znoj sa čela, upita doktora za pol deteta.

Ponovo žensko - odgovara doktor, već spreman da ovaj ospe paljbu i po ženi i po lekarima.

Tek će Crnogorac, na iznenađenje svih prisutnih: O, fala Bogu dragom da je žensko, da se jednog dana ne muči vako ko ja!

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Бих, само да не кошта 17 ипо хиљада (за те паре може да се купи и нов креветац и пеленааа)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Не желим мужа на порођају,и онако има слабо срце,не знам шта би се десило :)

А волела бих да ми се нађе ту неко пријатно,феноменално љубазно и искуствено женско биће :)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Бих, само да не кошта 17 ипо хиљада

To ti kazem...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...