Jump to content

Да ли је Bear Grylls православни хришћанин?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • 1 year later...

Мени је његов серијал био прилично занимљив, не стога што нешто умишљам о преживљавању у природи већ је просто лепо гледати човека вештом у нечем а Бер је вешт, нема сумње; добро је припремљен, бистар, окретан и ведар човек.

Оно што је битно, можда већ у првој епизоди, када прича о томе како човек треба да размишља кад је затечен у некој недођији и у шта он сам има вере, рекао је — у породицу и Бога, у своје Хришћанство, да размишља о позитивним стварима и да га вера соколи да буде рационалан и мудар.

Он, јасно, није Православац али сам немали број пута видео да се крсти кад искаче падобраном и сл.

Ово је за наук, кад особа на ивици тако сматра и захвална је Богу за свој живот, значи да свако треба да буде захвалан, он је дакле видео недвосмислено да га је, ко зна кад и где, само Бог спасао, кад је све земаљска ужад била прекинута — Господ га је држао својим нитима.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...