Гости Guest - . . .- Написано Мај 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Не знам, питам... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 По томе како се крсти јесте. Владан је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 http://www.nndb.com/people/520/000124148/ Religion: Roman Catholic http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 да, неретко се окрећу кадрови у огледалу да би се добила боља перспектива ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВолимОтаџбину Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Ја баш мислим по видеу да је католик, јер не држи три спојена прста као ми, види се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Ма очигледно да је православац овакве лудости само код нас има... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 Мени је његов серијал био прилично занимљив, не стога што нешто умишљам о преживљавању у природи већ је просто лепо гледати човека вештом у нечем а Бер је вешт, нема сумње; добро је припремљен, бистар, окретан и ведар човек. Оно што је битно, можда већ у првој епизоди, када прича о томе како човек треба да размишља кад је затечен у некој недођији и у шта он сам има вере, рекао је — у породицу и Бога, у своје Хришћанство, да размишља о позитивним стварима и да га вера соколи да буде рационалан и мудар. Он, јасно, није Православац али сам немали број пута видео да се крсти кад искаче падобраном и сл. Ово је за наук, кад особа на ивици тако сматра и захвална је Богу за свој живот, значи да свако треба да буде захвалан, он је дакле видео недвосмислено да га је, ко зна кад и где, само Бог спасао, кад је све земаљска ужад била прекинута — Господ га је држао својим нитима. Бартендаз је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука