Jump to content

Bodibilding (Bodybuilding)

Оцени ову тему

zivkov

Препоручена порука

Postoji,ali se ne moze uneti u tolikoj meri koju bb trazi.

nisi u pravu deki, pa proteini ti sluze posle treninga zbog brzog varenja,izolatu treba samo 20 minuta a wheyu 45-60 minuta, a dok belom mesu treba 1,30 - 2 sata, pa ti vidi koje je to opterecenje za bubrege kad se uzimaju proteini.. a i ogranizam ne moze da ti svari preko 45-50 grama potreina,sto ti je oko 200-250 g belog mesa ili oko 60 g proteina izolata.. sve preko toga propada samo moze da jos vise bubrege optereti

Подели на овим сајтовима

ne mora da znači,pa nećeš se takmičiti ,sem ako si kompleks pa te to tera.

U tereteni je najlakše jer se boriš sam sa sobom ,a kad treniraš neki sport onda imaš prekoputa sebe protivnika,koji je najčešće na steroidima i suplemetaciji pa si ti prinudjen da radiš isto to ako hoćeš da mu pariraš..

I u teretani imas protivnike, svaki dan gledas tamo neke napucane koji piju ko zna sta dodju malo dizu i postanu duplo veci od tebe.. a ti treniras i treniras i onda nista. Neka fala. 

Da se takmicim sam sa sobom mogu i u broju zgibova....jesam kompleks, ja bih se takmicio sa svim tim ljudima tamo... 

Ali mislim da postoji neka granica prirodna,koju da bi probio moras da uzmes nesto jace.

Slazem se, to su mi svi malo "veci" bilderi rekli.. do nekog nivao mozes da nabijas masu, onda moraju da krenu dodaci... 

Moj cimer je recimo pio taj kreatin za 4 nedelje je napravio nesto sto ja nisam za ceo moj zivot... u masi ramena... al opet sve mu to vremenom splasnulo.... jako brzo...

Samo ljudsko telo ne zeli da ima preveliku masu...

Kosarkasi nekad: http://4.bp.blogspot.com/-MtVn4cIPGjw/T0bJniyZnyI/AAAAAAAAIbk/4M1ANokxdpk/s1600/1972%2Bolympics.JPG

Kosarkasi danas: http://4.bp.blogspot.com/-4sPgiknfSqk/T_h2zbkuniI/AAAAAAAAAJo/ar1R1JdqhNY/s1600/Redeem-Team-picture.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Slusao sam Lepomira Bakica kada je pricao kako su mu na doping testu nasli steroid koji on nikada nije uzimao
jel to ovako izgledalo?  

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

I u teretani imas protivnike, svaki dan gledas tamo neke napucane koji piju ko zna sta dodju malo dizu i postanu duplo veci od tebe.. a ti treniras i treniras i onda nista. Neka fala. Da se takmicim sam sa sobom mogu i u broju zgibova....jesam kompleks, ja bih se takmicio sa svim tim ljudima tamo...
pa ako si kompleks uvek će se naći neko na steroidima ko može 6 puta više zgibova od tebe,.

Meni nije bio problem da treniram ,prvi dan u teretani,pored devojke koja je bila jača od mene ili kansije da treniram sa nekim ko ima 70 kila a diže više od mene.

Sport može da ti posluži da izgradiš komplekse ali može da ti posluži i da ih skrešeš na minimum :)

Подели на овим сајтовима

nisi u pravu deki, pa proteini ti sluze posle treninga zbog brzog varenja,izolatu treba samo 20 minuta a wheyu 45-60 minuta, a dok belom mesu treba 1,30 - 2 sata, pa ti vidi koje je to opterecenje za bubrege kad se uzimaju proteini.. a i ogranizam ne moze da ti svari preko 45-50 grama potreina,sto ti je oko 200-250 g belog mesa ili oko 60 g proteina izolata.. sve preko toga propada samo moze da jos vise bubrege optereti

Nisu proteini zbog brzog varenja vec zbog brzog snabdevanja celija koje su nakon iscrpnog treninga ostecene i cekaju protein i prosti secer da ih oporavi i regenefise.Proteinu iz mesa treba nekoliko sati od unosa.Sto bi neko i uzimao vece doze od 50 grama posle treninga,normalno je da je sve preko toga visak.Mada sam citao i istrazivanje da je i to zabluda,da organizam moze da apsorbuje i vise proteina jedino je problem kod wheya npr sto je on brzootpustajuci,ako se ne iskoristi odmah,samo prodje kroz organizam.Ali zato postoji kazein npr,koji ostaje u organizmu i po nekoliko sati.

Sto se tice kreatina npr,znas ti koliko treba pojesti crvenog mesa da bi uneo 10 grama kreatina koliko se dnevno uzima...

Подели на овим сајтовима

jel to ovako izgledalo?

Preko fona sam,ne vidim nista. :)

Sto se kreatina i tvog cimera tice,to je normalno da je splasnuo,zato sto kreatin navlaci vodu koja se kasnije povlaci iz celije kojoj je inace membrana od kreatina postala propustljivija.

Opet,to su sve price zajedljivih likova koje mrze da vezbaju pa onda cim vide nekog nagruvanog nalaze neke izgovore u vidu suplemenata i hemije.Moj dobar drug je vrhunski nagruvan,nece da se takmici a mogao bi lagano.Jeste da je godinama na depou ali isto tako ne izbija iz teretane,celog sebe je posvetio tome.Svaki dan belo meso,izadjemo do grada da blejimo on iz ranca izvadi cinijicu i bode ko kinez :).Ja ne kazem da je sve to normalno ali opet moramo priznati ogromnu zrtvu koja se prinosi u tom sportu. :)

Ovo za cimera je namenjeno Milosavljevicu. :)

Подели на овим сајтовима

pa ako si kompleks uvek će se naći neko na steroidima ko može 6 puta više zgibova od tebe,.

Zgibove radim kuci i nisam okruzen likovima sa steroidima. :D 

Al akd me na svakom treningu podbadaju po malo meni to stvara kompleks nize vrednosti.

port može da ti posluži da izgradiš komplekse ali može da ti posluži i da ih skrešeš na minimum

Ima nas raznih. (: 

meni nije problem sa devojkom ili nekim ko dize vise od mene ali mi je problem kada mi se neko ocigledno takmicarski namece i postavlja ja na to odmah tako reagujem.. sta da radim... taki sam i svidjam mi se :D 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Evo jedan od najboljih sajtova, lik je dosta smesan, daje odlicne savete i objasnjava kako se radi pravilno

http://scoobysworkshop.com/home-workout-equipment/

vredi pogledati sve klipove, skoro sve moze da se vezba i kod kuce

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A gle ovo :D

a ovo je vec photoshop :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Sta je ovo lol mutanti x-men?! :))

mislis vidi mala devojcica i uzmes da je zezas, a ona te podigne uvis i katapultira 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Nije valjda?! Pa ti bi se trebao zvati Deki Kolumbo... ako ti smeta u temi a ti obrisi.

Подели на овим сајтовима

U sto dobra tema. Skroz sam zaboravio na nju i sad sam je celu procitao ponovo.

Da Dyna i kompanija nisu minirali temu svojim amaterskim "garaza" verzijama bodibildinga bio bi bas sjajan topik :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Jeo sam mnoge musle, ali ovi domaci su zakon!

musliTropik250g.jpg

http://www.floridabel.com/funAndFit/musliTropik.php?lang=sr

Ugrejes mleko dosta, sipas muslice i ostavis jedno 10ak minuta, neverovatan ukus i kakvoca, ja bolje nisam jeo :good2:

A kupio sam ove sklekere, vrh su za male pare i sad kombinujem musle i sklekere :D

https://www.kupujemprodajem.com/Sklekeri-9050176-oglas.htm?filter_id=

pogledajte sta jos pravi zidne sprave mozes narucis po zelji da ti sklepa :)

Подели на овим сајтовима

Jeo sam mnoge musle, ali ovi domaci su zakon!

musliTropik250g.jpg

http://www.floridabel.com/funAndFit/musliTropik.php?lang=sr

Ugrejes mleko dosta, sipas muslice i ostavis jedno 10ak minuta, neverovatan ukus i kakvoca, ja bolje nisam jeo :good2:

A kupio sam ove sklekere, vrh su za male pare i sad kombinujem musle i sklekere :D

https://www.kupujemprodajem.com/Sklekeri-9050176-oglas.htm?filter_id=

pogledajte sta jos pravi zidne sprave mozes narucis po zelji da ti sklepa :)

Po ukusu, ovaj musli jeste jedan od boljih kod nas... al odma da ti kazem da je po pitanju bodibildinga ili fitnesa, ovaj musli cisto smece. Ogromenkolicine losih ugljenih hidrata i ogromne kolicine secera + fruktoza.

Pravi vezbaci ne koriste ove fensi muslije, oni su vise za cure... pravi vezbac jede ovsene pahulje + suvo grozdje+ lanene semenke (npr) a sve to sa VODOM (nikako sa mlekom) nista secer, nista med. E to je moj bato dorucak za sampione a ne ove secerne sminkerske gej varijante tipa "tropiko fun ovo ono fit trt" :D

...bez zezanja gore opisani musli je moj redovni dorucak kada sam na rezimu ishrane...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...