DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Brate mili vanili sta lupetas opet, samo da bi nesto lupeto, nema tu vestackog secera to je jecam + suseno voce, u cemu je problem? Sta fali fruktozi? Sta fali mleku, sta fali medu covece izmatrixovani?! A sto se tice gay varijante to je tvoj moto! :good2: Pravi vezbaci, sampioni hahahahahaha Problem je u tvom fancy nastupu na ovu temu, ovo nije bodybuilder pro forum to razumi vise, profi bilderi su abominacije coveka, krajnost besmisla. Vidim filozof ti je aminovo post, ni ne cudi me. Ajde idite secite pilece belo meso sa pro rukavicama i pro makazama i usput krkajte razne mishomore u prahu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Ja nikada nisam jeo te muslije nesto sam uvek vise gotivio ujutru ovsene,mleko i protein.Ujutru je po meni bolje mleko od vode,zato sto se duze vari pa i drzi duze sitim.A i odvratna mi je ta varijanta ovsene+voda. Vodu uvek ali samo posle treninga sa prahom nekim zato sto brzo ide kroz krv i hrani celije,mleko je dosta sporije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Kakav protein? Nemoj da jedes otrov pa uz to jos i placebo, nema potrebe ako jedes normalno... Retki su praskovi koji nisu otrovni, evo ovde koji primer, ali ni za to ne mozes biti siguran, tako da zasto ako te niko ne tera, imas viska para i zdravlja?! http://scoobysworkshop.com/protein-powder/ Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Pa uzimam ujutru i posle treninga uglavnom,nisu to ni priblizne kolicine koliko uzimaju profi sportisti.Jeste to otrov ali nista manji od otrova kojima se hrane "normalni" ljudi. Nema nikakvog placebo efekta,jednostavno na treningu pocepas misicna vlakna koja posle zakrpis proteinima koji su gradivna materija i to ti je sva filozofija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Pa sto da dajes pare na otrovni prasak, ako isto to mozes i hranom... jos si klinjo, kad odrastes shvatices, a ima i onih sto nikad ne odrastu nego ostanu u matrixu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 @@Deki992, to ti je prava odluka da uzimas proteine. Ja samo ne bih uzimao ujutru jer su suplementi proteina vrlo brzi i samo projure kroz tebe ako ih uzmes ujutru. Moj predlog je APSOLUTNO odmah nakon treninga ( i to bas odma, ne kad dodjes kuci nego dok si jos u svlacionici) i eventualno uvece neki spori protein pred spavanje (kazein). Samo obrati paznju da kupujes pravi protein a ne gainer. Gainer je daleko jeftiniji a obicno je smece tj. ima puno UH a proteina tek u naznakama. Naravno, WHEY protein je pravi izbor nebitno od kog proizvodjaca (danas su maltene svi manje vise kvalitetni- sta ti je konkurentsko trziste ) Dakle uzmi dobar WHEY protein i udri po tegovima. Al nikako ne zaboravi, da je protein samo DODATAK ishrani. On ti ne menja obroke, i ne "pumpa" misice on tu sluzi samo da ti pripomognoe kod dizanja dnevnog unosa proteina a gledaj da ti dnevni unos proteina bude 80% hrana, a tek 20% suplementi. (mada je i 80% malo) Deki992 је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Pa zato sto posle treninga protein odmah ide do pocepanih celija a npr meso se vari satima.Ali nebitno,vidim da nisi upucen u tu pricu pa da te ne smaram bzvz. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 I jos nesto... mene su pre 100 godina naucili jednom pravilu u teretani. To je bila jedna od prvih stvar koju mi je instruktor rekao i do dana dansnjeg je se pridrzavam a odnosi se na to sto ti u teretani stalno prilaze likovi da ti "objasne" kako treba da se radi i koje vezbe su "najbolje". Logicno, kod mene se javila konfuzija jer su saveti bili neretko dijametralno razilciti i nije bilo sanse da su svi u pravu. E sad, kako jedan pocetnik da zna koji saveti su dobri a koji ne. Pravilo je prosto. Kada ti neko deli savete za vezbanje, ishranu i slicno, samo pogledaj kako izgleda. Ako izgleda onako kako bi i ti voleo onda ga poslusaj a ako je neki zgoljavko ili neka debela mesina onda mu se samo zahvali i nastavi po svome jer njega boli uvo da ti pomogne vec je tu da leci svoje komplekse. Ista stvar ti je primenljiva i na forumske "strucnjake". Ja sam svoje slike stavljao i tu nema lazi nema prevare, koem se moji rezultati ne svidjaju, komotno moze da me nista ne poslusa... a sad pozivam i "strucnjake" da svoje virtuelno znanje potkrepe i prakticnim dokazima- svojim telom, pa da vidimo koliki kredibilitet imaju ti njihovi nadmeni sveznajuci postovi. To je najbolji nacin da se ucutkaju jednom za svagda i da ne truju vise teme svojim prisustvom i neznanjem. Филозоф and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Pa zato sto posle treninga protein odmah ide do pocepanih celija a npr meso se vari satima.Ali nebitno,vidim da nisi upucen u tu pricu pa da te ne smaram bzvz. E dobro da neko ima pojma o cemu prica пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Pa ti ako uzivas da gledas tela muskaraca necu ti pruziti to zadovoljstvo jer nismo na whey gay forumu hehe Imas ogledalo pa uzivaj E sad vremenom nekome dodje iz dupenceta u glavu, a nekome ne... A moju nadmenost koju si fabrikovao i prezentovao kao istinu je slabasan pokusaj, moji postovi u ovoj temi veze nemaju sa nadmenoscu nego pokusavam da kazem ljudima da se ne truju i da ne bacaju pare. Jel to znanje, ili trovanje kako kazes, prepustam citaocima da prepoznaju. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 <br />Ja pijem protein i bcaa amino ,doduse popio sam amino treba da uzmem nove. <br /><br /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Cloudking: Slazem se sa tobom.Ja pijem blend protein (mesavinu),ima i sporih i brzih tako da mogu i ujutru.Ja vezbam u teretani od svoje 17.godine,skoro bez prestanka.Ucio sam dosta o tim stvarima,pogotovo ranije,poznajem puno,puno vezbaca,od onih na pirincu do onih na depou.Trebao sam cak i u Pansportu da radim kad sam zavrsio srednju.I dan danas uhvatim sebe kako neku osnovnu vezbu radim (bas ove nedelje me instruktor ispravljao na mrtvom dizanju) i znam da o celoj ovoj prici ima puno stavova i misljenja zato sto je to citava jedna nauka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Децембар 5, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2013 Кад већ помену то чувено мртво дизање.. ја идем по мало у теретану, ал не радим сада нешто прећерано.. највише тучем у врећу и по мало радуцкам справе, али ето као сада сам се уозбиљио после неколико година и ријешио да радим, али и даље не смијем да се усудим да радим мртво дизање, јер једном давно сам то нешто покушао и леђа ме забољела, па се сада питам колико је то и безбједно јер кучма стварно није фиксирана.. али кажу да без те вјежбе нема напредовања... да ли је то и твој став? "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 <br />Mrtvo dizanje nije vezba da se zezas sa njom , obavezno se konsultuj sa nekim instruktorom u teretani oko izvodjenja<br /> Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Jedan covek, kojeg poznajem,trener dzudoa, ima ozbiljnih priblema sa kicmom zbog nepravilnog izvodjenja i forsiranja kilza na mrtvom dizanju. <br />Imam drugare koji dizu preko 200 kila na mrtvo i nista im ne fali<br /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука