Deki992 Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 bodibilding je dobra stvar ovako malo radi sebe da se zategneš, da ojačaš. Ali brale da se rokaš da izgledaš kao kvasac... To nije prirodno, prvo jako je opasno po srce, jetru, bubrege da se koristi bilo kakva hemija. Ali isto tako moramo priznati da je u javnosti dosta velika galama oko hemije i to potpuno bez prava.Ja ne kazem da je hemija zdrava ali ne znam ni jednog lika licno koji je (sem bubuljica) imao bilo kakvih problema zbog hemije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Teretana u opšte ne mora da podrazumeva samo klasično dizanje tegova,tu ima toliko sistema vežbanjua,kolko ti srće oće. Svaki sportista,bio košarkaš,fudbaler,MMA borac ide u teretanu i radi specifične vežbe . Ja radim ono što mi prija,u opšte se i ne obazirem na sam fizički izgled,radim sat vremena kardia sat vremena tegove... Deki992 and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 To jeste,eto ja sam ne vezbam 4 meseca,jedno vreme sam nesto strasno bio smoren,nisam nista ni jeo nekoliko nedelja i opet,jesam splasnuo malo ali,godine prirodnog vezbanja su to Ali mislim da postoji neka granica prirodna,koju da bi probio moras da uzmes nesto jace. Najjace sto sam uzimao je xpand,ako nisi probao,preporucujem naravno,i meni masa ne opada ,ili opadne samo malo nakon 6 meseci netreniranja,toliko mi je bila najveća pauza... pauze je dobro i praviti,jer se brzo vratiš na staro i probiješ granicu gde si bio stao... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Ali isto tako moramo priznati da je u javnosti dosta velika galama oko hemije i to potpuno bez prava.Ja ne kazem da je hemija zdrava ali ne znam ni jednog lika licno koji je (sem bubuljica) imao bilo kakvih problema zbog hemije. Ovo je samo delimično tačno. Sve zavisi u kojoj meri uzimaš. Jedan moj drug,inače bivši mister jugoslavije,se spremao za takmičennje u bodibildingu,promene u njegovom izgledu su bile svakodnevne uočljive golim okom. Steroidi zaista su u stanju da naprave drastične transformacije na telu,sve dok jednog dana nije kolabirao . I sam Pedja Petrović kaže da nema ozbiljnog bodibildera a da nema neki ozbiljan zdavstveni problem zbog hemije. Gledao sam jedu emisiju,gde je jedan deda od 70 godina rekao da je na steridima od svoje 20 godine,dakle punih 50 godina. Kada su ga pitali da li je ikada imao neki zdravstveni problem,rekao je da nije jer nikada nije preterivao sa dozom steroida. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Ma kakav bodibilding hemije,steroidi,proteini,amfetamini,kreatini i ostale gluposti....samo vezba i to zgibovi sklekovi,propadanja i trbusnjaci....moze i rad sa bucicama i to je to.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Pošto nisam pitao druga da postavim sliku,staviću ovu gde mu se ne vidi faca. Ovo mu je bio pripremni period pred to takmičenje,tada sam video kolka je u stvari moć steroida. Ovo mu je bio tek pripremni period kasnije je izgledao još bolje ,samo sve ima svoju cenu... Moj odnos prema životu i svetu oko sebe mi ne dozvoljava da bi sebi dozvolio takve stvari,ne kažem da su moja razmišljanja bolja ili lošija samo kažem da nemam nameru da ih menjam dok sam živ .) Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 proteini kreatin i ostale gluposti su bacanje para, a i laz kao zdravo je ma daj bre ko to proverava,normalno je da ce reci da je zdravo kad on prodaje.. ja sam bio uzeo protein pre 3 godine 7000 hiljada samo bacio pare zao mi kad se setim dodje mi da placem israha i osnovne vezbe(benc cucanj mrtvo i stojeci potisak) i ne treba ti vise nista SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 proteini kreatin i ostale gluposti su bacanje para, a i laz kao zdravo je ma daj bre ko to proverava,normalno je da ce reci da je zdravo kad on prodaje.. ja sam bio uzeo protein pre 3 godine 7000 hiljada samo bacio pare zao mi kad se setim dodje mi da placem israha i osnovne vezbe(benc cucanj mrtvo i stojeci potisak) i ne treba ti vise nista sve to postoji u prirodnim namirnicama....nema potrebe za tim hemikalijama koje unistavaju organizam..... bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Pošto nisam pitao druga da postavim sliku,staviću ovu gde mu se ne vidi faca. Ovo mu je bio pripremni period pred to takmičenje,tada sam video kolka je u stvari moć steroida. Ovo mu je bio tek pripremni period kasnije je izgledao još bolje ,samo sve ima svoju cenu... Moj odnos prema životu i svetu oko sebe mi ne dozvoljava da bi sebi dozvolio takve stvari,ne kažem da su moja razmišljanja bolja ili lošija samo kažem da nemam nameru da ih menjam dok sam živ .) Hahaha,ja sam napisao da l i c n o ne poznajem nikoga,verovatno zato sto se ne druzim sa velikanima kao sto je Zoltan Kozma :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Ali isto tako moramo priznati da je u javnosti dosta velika galama oko hemije i to potpuno bez prava.Ja ne kazem da je hemija zdrava ali ne znam ni jednog lika licno koji je (sem bubuljica) imao bilo kakvih problema zbog hemije. eh ja znam par njih iz teretane koji već neko vreme dolaze kiselih lica i kažu da im krvna slika zabrinjavajuca i da imaju problema sa jetrom, znam lično čoveka ima 40 godina moraće do kraja života da se krka hormonima jer je skroz poremetio rad žlezda i lučenje hormona, toliko ja znam, svi imaju probleme sa hemijom samo neće da priznaju to mi je reko jedan pro bilder iz teretane gde ja idem. Дејан је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Hahaha,ja sam napisao da l i c n o ne poznajem nikoga,verovatno zato sto se ne druzim sa velikanima kao sto je Zoltan Kozma :P da,to je moj drug Zoli,kod njega sam išao u teretanu skoro 6 godina Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 naravno,i meni masa ne opada ,ili opadne samo malo nakon 6 meseci netreniranja,toliko mi je bila najveća pauza... pauze je dobro i praviti,jer se brzo vratiš na staro i probiješ granicu gde si bio stao... Fasinantno mi je kolko je ovo tacno. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Ne tripujte se da cete sa sklekovima na kaucu da napravite bilo kakav napredak... Narocito ako posle toga cepate kevinu sarmu i gibanicu. ISHRANA je najbolji suplement koji postoji. Ako sredis ishranu imaces neverovatne rezultate, ako govorimo o rekreativcima i amaterima. Steroide treba da uzimaju profesionalni sportisti tj. oni kojima je to posao. Takodje, treba znati da postoje razne vrste steroida i ne deluju svi jednako i nemaju svi jednak uticaj na zdravlje. Oralni steroidi su npr. zlo koje treba zaobilaziti u najsirem mogucem luku jer unistavaju jetru (siroko popularni Metan je najbolji primer za orale) ali ne znaci da ce od svakog steroida da ti se sprzi jetra, otpadne kosa ili smezura vrsnjak... Bas Pedja Petrovic cesto prica kako je on zagovornik minimalnih doza steroida i eno covek prvak balkana, nista mu ne fali Klinci prave dve velike greske u teretani. Ili preozbiljno shvate i nestrpljivi su pa krenu sa mamutskim dozama hemije od prvog dana, a drugi su filozofi koji su u fazonu "samo prirodno" i nista ti drugo ne treba, koji takodje retko urade nesto kvalitetno sa svojim treninzima. Za mene postoji tri uslova za dobar izlged i zdravlje 1. Teretana (ali prava, ne kucne varijante sa dve bucice i vratilom, nego profi teretana sa svim spravama koje su ti potrebne- bez improvizacija) 2. Ishrana (umesto sto date 6000 za whey, bolje dajte 6000 za meso, imacete bolje rezultate... a ako imate kinte pa preko tog mesa ubacite I whey onda za vas nema zime ) 3. Suplementi (ali TEK kada su prva dva uslova u potpounosti zadovoljena.... nikakve precice i filozofije ne dolaze u obzir) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 eh ja znam par njih iz teretane koji već neko vreme dolaze kiselih lica i kažu da im krvna slika zabrinjavajuca i da imaju problema sa jetrom, znam lično čoveka ima 40 godina moraće do kraja života da se krka hormonima jer je skroz poremetio rad žlezda i lučenje hormona, toliko ja znam, svi imaju probleme sa hemijom samo neće da priznaju to mi je reko jedan pro bilder iz teretane gde ja idem. Dobro,to su verovatno visegodisnji redovni konzumenti.Realno,kad bih dosao do tog stadijuma da mi odlazi bubreg,srce i jetra,batalio bih tu pricu,pa nismo narkomani covece Jos jedna bitna stvar.Sta je hemija u Srbiji,ko je i gde je spravlja,sve to treba uzeti u obzir.Slusao sam Lepomira Bakica kada je pricao kako su mu na doping testu nasli steroid koji on nikada nije uzimao.Ali to je vec neka druga prica... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 sve to postoji u prirodnim namirnicama....nema potrebe za tim hemikalijama koje unistavaju organizam..... Postoji,ali se ne moze uneti u tolikoj meri koju bb trazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука