Бартендаз Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Мрачњак 2цм јесте свакако подвиг,али подвиг који је за месец дана могуће урадити.Тако да не прави се паметан! greengrin 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Мрачњак 2цм јесте свакако подвиг,али подвиг који је за месец дана могуће урадити. ne... osim ako se ne usvinjis... onda je moguce... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Мрачњак 2цм јесте свакако подвиг,али подвиг који је за месец дана могуће урадити. ne... osim ako se ne usvinjis... onda je moguce... Ок..важииии.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13819.msg439763#msg439763 date=1305420294] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13819.msg439744#msg439744 date=1305417579] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13819.msg439658#msg439658 date=1305413417] свидело би ми се ко год да је у питању, и коме год да је намењено. мени је ово супер шаљиво ekstra vaistinu klapklap prstgore Hristos vaskrse Ovo, ti je super saljivo: garant si debeljko salnati koji ne moze da izgubi 1cm obima a ne da poveca 2cm za mesec dana ...ok ... да, чак и мени да је упућено, пошто нисам комплексаш :bla: Ne radi se o kompleksima nego o ukusu... meni je ovo nemastovito klinacko vredjanje fizickih osobina tipa "hahahahaha imas ruzne zube i cale ti smrdi na luk" a sve u nedostatku intelekta za ozbiljniju viseslojnu salu... no dobro, ako ima publiku onda pretpostavljam da je OK, nisu svima iste stvari smesne... de gustibus non est disputandum извини што се не збијају елитне шале за твој префињен укус vaistinu .mense. greengrin Izvinjenje prihvaceno... vaistinu ...nije ni svako rodjen za akademski humor... .mense. јес вала, није ни свако рођен са ширином да скапира све prstgore клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Још ћете се и заволети. чуј овог дрвеног адвоката свију ... а где га ја то не волим ? Hristos vaskrse клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 nista, lupam, greska, brisi 4chsmu1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Још ћете се и заволети. чуј овог дрвеног адвоката свију ... а где га ја то не волим ? 4chsmu1 А чији сам д. адвокат био у датом случају, твој или његов? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Још ћете се и заволети. чуј овог дрвеног адвоката свију ... а где га ја то не волим ? :bla: А чији сам д. адвокат био у датом случају, твој или његов? чек да се исплачем bangin bangin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 15, 2011 Пријави Подели Написано Мај 15, 2011 Још ћете се и заволети. чуј овог дрвеног адвоката свију ... а где га ја то не волим ? :bla: А чији сам д. адвокат био у датом случају, твој или његов? чек да се исплачем bangin bangin Ајде, исплачи се па ми кажи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13819.msg440420#msg440420 date=1305503292] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13819.msg440238#msg440238 date=1305494660] Још ћете се и заволети. чуј овог дрвеног адвоката свију ... а где га ја то не волим ? А чији сам д. адвокат био у датом случају, твој или његов? чек да се исплачем sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol greengrin Ајде, исплачи се па ми кажи. Да га није стрефило нешто..нема га баш дуго Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13819.msg440420#msg440420 date=1305503292] [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=13819.msg440238#msg440238 date=1305494660] Још ћете се и заволети. чуј овог дрвеног адвоката свију ... а где га ја то не волим ? А чији сам д. адвокат био у датом случају, твој или његов? чек да се исплачем 0102_laugh greengrin greengrin Ајде, исплачи се па ми кажи. Да га није стрефило нешто..нема га баш дуго 0102_laugh после овог другог коментара сам на ивици самоубиства greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 За меденог медењака један нарочит клип. http://www.youtube.com/watch?v=cAXV6GjTjlY&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 ко се последњи смеје, најслађе се смеје 0102_laugh 0102_laugh greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 елем, зашто НЕ бодибилдинг crvenilo dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 16, 2011 Пријави Подели Написано Мај 16, 2011 Fotomontaza... i to losa... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука