DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 valjalo bi da izucis temu reakcija organizma na prekomerne kolicine hemijskih sastojaka, al posto tripujes da sve znas onda dzaba prica kad imas vec nabedjen sveznajuci stav jes ti sta naucio na ovom forumu ili si dosao samo da nam dajes znanje? ako je ovo drugo, onda stvarno veoma milosrdno od tebe Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 valjalo bi da izucis temu reakcija organizma na prekomerne kolicine hemijskih sastojaka, al posto tripujes da sve znas onda dzaba prica kad imas vec nabedjen sveznajuci stav jes ti sta naucio na ovom forumu ili si dosao samo da nam dajes znanje? ako je ovo drugo, onda stvarno veoma milosrdno od tebe Суплементи нису штетни ако се не користе у великим количинама и дуго.Крај приче.Није философија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 mi ovde valjda pricamo o nenormalnim dozama jel nije tako? ovde je tema bodybulding i saveti sta kako bodybulding sam izucavao i fizicki i umno, nemoj sad da moram da slikam imam tonu casopisa mocart Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 mi ovde valjda pricamo o nenormalnim dozama jel nije tako? ovde je tema bodybulding i saveti sta kako Ne. Ne pricamo o nikakvim dozama nego o bodibildingu. A ko je tebe ucio da bilderi bila sta koriste u nenormalnim dozama? Danas se svaki bilder koristi floskulom "Vise ne znaci bolje" i svako ko se imalo bavi ovim soprtom zna da je tajna bodibildinga u adekvatnom prilagodjavanju sopstvenom metabolizmu. velike kolicine hrane nista ne znace ukoliko se ne uzimaju u odredjenim vremenskim intervalima, steroide nemas potrebe da ubrizgavas u hektolitrima da bi ostvario ikakve rezultate... ali opet, to je ono sto danas svi znaju... ali ne znam... mozda svi nista ne zanju a dynablaster je zapravo jedini kompetentni strucnjak u tom polju pa najbolje zna da bilderi uzimaju "nenormalne" doze.... bodybulding sam izucavao i fizicki i umno, nemoj sad da moram da slikam imam tonu casopisa mocart Ne znam sta si izucavao ali sam siguran da bodibilding nisi... a ti casopisi koje spominjes nisu o bodibildingu i vise bi pristajali u temi "keks pre braka" A cak iako jesi "izucavao" moram da ti kazem da se seminarski iz fizckog u srednjoj ne racuna u izucavanje... pozdrav moj za tebe prstgore пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 pa izgleda da nisam u toku, jer ovo je neka nova skola bildanja 0102_laugh svejedno sve sto sam rekao jeste tako, a lepo pise na sta sam konkretno mislio Mracnjak kad povecas na primer biceps za 1,5-2cm za mesec dana bez ikakvih suplemenata onda mozemo da razgovaramo na nivou 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Ne znam sta si izucavao ali sam siguran da bodibilding nisi a ti i dalje vidim sve znas pa si cak postao i prozorljiv tj vidovit, nista ondak, nastavljamo komunikaciju kad bude moglo normalno da se razgovara... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Pa ako je bodibilding,ok..onda si u pravu.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Mracnjak kad povecas na primer biceps za 1,5-2cm za mesec dana bez ikakvih suplemenata onda mozemo da razgovaramo na nivou 0102_laugh El ima neki smalji koji udara glavom u zid? jedino je on sad adekvatan... Kad bi samo znao koliku si glupost sad napisao... Moj cale je povecao biceps za vise od 3 cm i to za dva meseca ... a nije okusio ni suplemente ni hemiju... u stvari u zivotu nije uso u teretanu... nego je naiso period mrsnih slava... Bodibilderi nikad ne mere misice, to rade napaljeni klinci koji jure tezine i fiktivne centimetre... mnogo toga ti ne znas sinak, a uzasno si ponosan i to bez pokrica. Ne postoji bodibilding takmicenje gde se gleda ili meri obim bilo kojeg misica a kamoli bicepsa. Kao neko ko je "izucavao" trebalo bi da znas te stvari... Do sad sam bio ubedjen da se radi o prilicno mladom coveku, sad pocinjem da mislim da nisi ni punoletan... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 Idi na ovaj forum... vodi ga moj prijatelj i visetruki prvak balkana u bodibildingu, mnogo mozes da naucis pa ces onda moci zdravije i da diskutujes 0102_laugh www.realx3mforum.com пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 13, 2011 Пријави Подели Написано Мај 13, 2011 pricam o kvalitetnoj misicnoj masi, i nemoj se kitis tudjhim perjem, garant si debeljko salnati koji ne moze da izgubi 1cm obima a ne da poveca 2cm za mesec dana napaljen greengrin nisam nego si ti napaljeni sveznalica teoreticar Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 garant si debeljko salnati koji ne moze da izgubi 1cm obima a ne da poveca 2cm za mesec dana tacno sam znao da nisi neko na koga vredi trositi reci... tako mi i treba kad se machujem sa pubertetlijama... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Res non Verba! greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 pricam o kvalitetnoj misicnoj masi, i nemoj se kitis tudjhim perjem, garant si debeljko salnati koji ne moze da izgubi 1cm obima a ne da poveca 2cm za mesec dana napaljen klinac nisam nego si ti napaljeni sveznalica teoreticar greengrin confused klapklap greengrin dada greengrin greengrin greengrin greengrin greengrin smej.gif smej.gif dada 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 Tacno sam znao da ce tebi da se dopadne... greengrin пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 14, 2011 Пријави Подели Написано Мај 14, 2011 pa izgleda da nisam u toku, jer ovo je neka nova skola bildanja 1405_love svejedno sve sto sam rekao jeste tako, a lepo pise na sta sam konkretno mislio Mracnjak kad povecas na primer biceps za 1,5-2cm za mesec dana bez ikakvih suplemenata onda mozemo da razgovaramo na nivou 0110_hahaha E sa onim sam se slozio..ali ovo su lupio zesce!!!! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука