Јован Чакарески Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Taj efedrin u kapima moze da se nadje ali nije od neke koristi za vezbanje... ovaj o kome a govorim (a verovatno i swarovski) se nalazi u tabletama i kod nas je definitivno zabranjen a nabavlja se iskljucivo "ispod tezge" 0203_cool i u kapima i u tabletama je oficijalno zabranjen u kajaku http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Taj efedrin u kapima moze da se nadje ali nije od neke koristi za vezbanje... ovaj o kome a govorim (a verovatno i swarovski) se nalazi u tabletama i kod nas je definitivno zabranjen a nabavlja se iskljucivo "ispod tezge" 1000000001010 i u kapima i u tabletama je oficijalno zabranjen u kajaku Ma ja mislim na ono sto je rekla antoneta da ga ima u obicnim kapima za nos... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ovaj u kapima je namenjen samo za nos... tu je pozitivno njegovo lokalno dejstvo u vidu otklanjanja kongestije nosne sluzokoze... sistemska dejstva (to su ova od interesa za bodibildere) javljaju se samo ako se efedrin iz kapi resorbuje, ili ako se pretera u broju kapi... ali i tad - nisu drasticna kao kod efedrina u tabletama... sve u svemu... bliss jeeee "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ovaj u kapima je namenjen samo za nos... tu je pozitivno njegovo lokalno dejstvo u vidu otklanjanja kongestije nosne sluzokoze... sistemska dejstva (to su ova od interesa za bodibildere) javljaju se samo ako se efedrin iz kapi resorbuje, ili ako se pretera u broju kapi... ali i tad - nisu drasticna kao kod efedrina u tabletama... sve u svemu... 0102_laugh Ja sam ga uzimao u kombinaciji sa vodom ,tako sto bocicu tih kapi koje kostaju 80.din. 4chsmu1 sipam u pola case vode i tako mi kofein nije potreban i mozes da ucis ili vezbas, ja recimo ucim, nikad ga nisam koristio da bi poboljsao 4chsmu1 :group111: (naravno ne uzima se stalno nego pred ispit dan, dva) kada je kriza 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ovaj u kapima je namenjen samo za nos... tu je pozitivno njegovo lokalno dejstvo u vidu otklanjanja kongestije nosne sluzokoze... sistemska dejstva (to su ova od interesa za bodibildere) javljaju se samo ako se efedrin iz kapi resorbuje, ili ako se pretera u broju kapi... ali i tad - nisu drasticna kao kod efedrina u tabletama... sve u svemu... 0102_laugh Ja sam ga uzimao u kombinaciji sa vodom ,tako sto bocicu tih kapi koje kostaju 80.din. sipam u pola case vode i tako mi kofein nije potreban i mozes da ucis ili vezbas, ja recimo ucim, nikad ga nisam koristio da bi poboljsao 1000000001010 (naravno ne uzima se stalno nego pred ispit dan, dva) kada je kriza Ispijes celu onu bocicu sa pola case vode? Auuu... Zamisli onda koliko tek tabletica koncentrovanog efedrina "radi" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ovaj u kapima je namenjen samo za nos... tu je pozitivno njegovo lokalno dejstvo u vidu otklanjanja kongestije nosne sluzokoze... sistemska dejstva (to su ova od interesa za bodibildere) javljaju se samo ako se efedrin iz kapi resorbuje, ili ako se pretera u broju kapi... ali i tad - nisu drasticna kao kod efedrina u tabletama... sve u svemu... Ja sam ga uzimao u kombinaciji sa vodom ,tako sto bocicu tih kapi koje kostaju 80.din. sipam u pola case vode i tako mi kofein nije potreban i mozes da ucis ili vezbas, ja recimo ucim, nikad ga nisam koristio da bi poboljsao 1000000001010 (naravno ne uzima se stalno nego pred ispit dan, dva) kada je kriza :cheesy: Ispijes celu onu bocicu sa pola case vode? Auuu... Zamisli onda koliko tek tabletica koncentrovanog efedrina "radi" bendoff ДА! Ма ферујми није ништа ,,али ни штаааа мало јаче од лимунаде''! 0102_laugh Мислим да је амфетамин ,,тата'' за ефедрин ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ovaj u kapima je namenjen samo za nos... tu je pozitivno njegovo lokalno dejstvo u vidu otklanjanja kongestije nosne sluzokoze... sistemska dejstva (to su ova od interesa za bodibildere) javljaju se samo ako se efedrin iz kapi resorbuje, ili ako se pretera u broju kapi... ali i tad - nisu drasticna kao kod efedrina u tabletama... sve u svemu... 0203_cool Ja sam ga uzimao u kombinaciji sa vodom ,tako sto bocicu tih kapi koje kostaju 80.din. dada sipam u pola case vode i tako mi kofein nije potreban i mozes da ucis ili vezbas, ja recimo ucim, nikad ga nisam koristio da bi poboljsao dada dance67890 (naravno ne uzima se stalno nego pred ispit dan, dva) kada je kriza dada Ja u "kriznim momentima" pred ispit - pijem caj od ginka... On je dobar za koncentraciju i uopste cirkulaciju... do sada se pokazalo da daje rezultate :bla: Amfetamin jeste "tata", ali nimalo bezopasan... kao uostalom i ostali centralni stimulansi "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Ovaj u kapima je namenjen samo za nos... tu je pozitivno njegovo lokalno dejstvo u vidu otklanjanja kongestije nosne sluzokoze... sistemska dejstva (to su ova od interesa za bodibildere) javljaju se samo ako se efedrin iz kapi resorbuje, ili ako se pretera u broju kapi... ali i tad - nisu drasticna kao kod efedrina u tabletama... sve u svemu... stadaradim Ja sam ga uzimao u kombinaciji sa vodom ,tako sto bocicu tih kapi koje kostaju 80.din. :bla: sipam u pola case vode i tako mi kofein nije potreban i mozes da ucis ili vezbas, ja recimo ucim, nikad ga nisam koristio da bi poboljsao trening bendoff (naravno ne uzima se stalno nego pred ispit dan, dva) kada je kriza Ispijes celu onu bocicu sa pola case vode? Auuu... Zamisli onda koliko tek tabletica koncentrovanog efedrina "radi" ДА! Ма ферујми није ништа ,,али ни штаааа мало јаче од лимунаде''! ekstra Мислим да је амфетамин ,,тата'' за ефедрин ! :cheesy: Ma ja ti kazem probaj efedrin u tableti, pa onda gledaj reakciju ... taj u kapima je generalno slab i nije cist i ne racuna se u efedrin. Ljudi koji su ga pili kazu da ima odlican kick, povecava budnost i trenutnu fizicku snagu i izdrzljivost. Javlja se euforija ( tipicna za amfetamine) i pojacava se puls i cirkulacija (opterecujuci srce) problem je sto se telo brzo navikne i prestanes da osecas sve to sto navodi na vece doze....(koje zapravo nisu potrebne ukoliko ga koristimo za sportski stimulans) Ef nisam uzimao ali ekstazi jesam i kazu da je efedrin nesto kao mali ekstazi... ali bas mali sto ne znaci da je manje opasan.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Efedrin je "bolji" od amfetamina i njegovih derivata (Ecstasy npr.) u smislu sto ne izaziva halucinacije, samoubilacke i ubilacke tendencije, paranoidne iluzije... sto je sve svojstveno amfetaminskom sindromu... sve ostalo - kao i kod amfetamina: tahikardija, hipertenzija, bronhodilatacija, nesanica, govorljivost, euforija, povecanje raspolozenja i inicijative, pojacan katabolizam masti i ugljenih hidrata... Organizam, hvala Bogu, sve to kompenzuje nakon odredjenog vremena, i u pocetku ovakva tumbanja prolaze bez posledica, ali nakon vise ponovljenih epizoda - ne. Svi ovi efekti jesu ustvari efekti kateholaminskog (znaci - adrenalinskog pre svega) preplavljivanja, a to je inace mehanizam koji se koristi u stresu. I sve sto kateholamini cine jeste upravo pripremanje organizma za fight or flight, a takvo stanje nije normalno za nase telo. Zato sto nije normalno - to i jeste stres. Sa svakom tabletom - stres. A stres je riziko-faktor za brojne endokrinoloske, kardioloske, gastroenteroloske, neuroloske, dermatoloske itd. bolesti. Znaci uopste nije bezazleno... ne bi trebalo da se izlazemo takvim preparatima iz hira ili nepromisljenosti... A amfetamin... Zajedno sa kokainom i heroinom pripada grupi posebno opasnih, tzv. hard drugs... jahojao234 Srbija_smesko "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Значи ладно сте га сморили и ладно нисам проћитао ништа.Ајде бре само природно је најлогичније,знаш свој максимум,а ваљда је логично да се прво тренира зато што се воли? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Значи ладно сте га сморили и ладно нисам проћитао ништа.Ајде бре само природно је најлогичније,знаш свој максимум,а ваљда је логично да се прво тренира зато што се воли? Daaaaa.... 4chsmu1 "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Prirodno je najbolje ako si rekreativac ali ako zelis da izadjes na binu i da osvojis neki kup ,e onda mora da se pojacas hemijom i sa 1000. evra bukvalnog ugradjivanja u sebe nedeljno! thank_you777 mada efedrin i amfetamin vise koriste atleticari i ostali sportisti nego bodybilderi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Prirodno je najbolje ako si rekreativac ali ako zelis da izadjes na binu i da osvojis neki kup ,e onda mora da se pojacas hemijom i sa 1000. evra bukvalnog ugradjivanja u sebe nedeljno! greengrin mada efedrin i amfetamin vise koriste atleticari i ostali sportisti nego bodybilderi.... Моја сестра је са професионалцем,рукомет игра и он не користи никакву хемију.Користи само витамине.Тако да не важи баш то што си реко.. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Prirodno je najbolje ako si rekreativac ali ako zelis da izadjes na binu i da osvojis neki kup ,e onda mora da se pojacas hemijom i sa 1000. evra bukvalnog ugradjivanja u sebe nedeljno! mada efedrin i amfetamin vise koriste atleticari i ostali sportisti nego bodybilderi.... Моја сестра је са професионалцем,рукомет игра и он не користи никакву хемију.Користи само витамине.Тако да не важи баш то што си реко.. :cheesy: Dobro mozda tvoja sestra ..... a ja znam devojke koje se bave atletikom i kad idu na trcanje do Ade progutaju po vitamin amfetamincic cisto malo da ih digne greengrin! Ja ne kazem da svako ko se iole malo bavi sportom da se pojacava hemijom ali da se uzima brate uzima se i to pogotovo profesionalci jer on mora uvek da se 100% zalozi ali kad se posustane i kada se malo umori e onda dolazi malo pojacanja jer ne moze svaki put da odigra vrhunski i da ima snage! Ne bi bilo prodaje hemije na svakom koraku!!!! To ti je kao i kad ucis npr. mozes da izdrzis 5 noci da ucis a da ne uzimas kafu ili guaranu i tome slicno ali kad se malo zamoris 8,9,20 dan e onda se pojacavas kafom i guaranom da bi izdrzao..... dada 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 8, 2011 Пријави Подели Написано Мај 8, 2011 Prirodno je najbolje ako si rekreativac ali ako zelis da izadjes na binu i da osvojis neki kup ,e onda mora da se pojacas hemijom i sa 1000. evra bukvalnog ugradjivanja u sebe nedeljno! facenew22222222 mada efedrin i amfetamin vise koriste atleticari i ostali sportisti nego bodybilderi.... Tako je... bodibilderi ga evenutalno koriste za rapidno sagorevanje masti u onoj kombinaciji sa aspirinom i kofeinom... A tek poneki ga povremeno uzme pred zbog skoka u snazi i izdrzljivosti.. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука