Mиљан Танић Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 (a pritom, molim lepo, ja hoću da se zamonašim) стварно? ma hoće on sve.. i da se monaši i da studira teologiju.. hoće on verovatno i episkop da bude, ne bi me ništa čudilo od njega... facenew22222222 Ja zapravo već jesam episkop. Nego, ono u zagradi rekoh da ne ispada "vidi ovaj napada monahe" greengrin eh da.. onda jedna napomena adminima, kada ste vec Miljanu stavili ispod imena da mu piše "teolog" (a čovek dao 2 ispita), onda mu lepo stavite i -"episkop" Otkud ti znaš koliko sam ja ispita dao? Не сећам се да сам видео монаха са мусавом и неуредном брадом. Šta si ti sad, neko merilo? Ja sam ih video bar 50. ti znaš, "teolože" Ja sam bar teolog, ti nisi uopšte... @Ratko: Nisam naravno rekao da sam video samo 50ak monaha u životu, nego 50ak takvih kakve sam opisao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ја сам виђао и најстарије, од страијих, стариииииих обредника... али ни један није био МУСАВ Јес да нису штрицали браду као неки из елите...али нису били ни прљави... Него ја идем сада после посла на славу...а има мрсно доста... Шта да радим? Ценим да је сигурно по пивкану да опалим...оно је посно facenew22222222 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ja sam bar teolog, ti nisi uopšte... @Ratko: Nisam naravno rekao da sam video samo 50ak monaha u životu, nego 50ak takvih kakve sam opisao. И ја сам ἀρχιτέκτων а ти ниси.. facenew22222222 Одох на славу...па се куцкамо после раја... А нисам оштрицао браду..сав сам мусав greengrin Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ја сам виђао и најстарије, од страијих, стариииииих обредника... али ни један није био МУСАВ Јес да нису штрицали браду као неки из елите...али нису били ни прљави... Па наравно. Стварно не знам у које је то манастире одлазио господин Танић. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 молим вас да се вратите на тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ја сам виђао и најстарије, од страијих, стариииииих обредника... али ни један није био МУСАВ Јес да нису штрицали браду као неки из елите...али нису били ни прљави... Па наравно. Стварно не знам у које је то манастире одлазио господин Танић. Ove sam viđao VAN manastira facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ја сам виђао и најстарије, од страијих, стариииииих обредника... али ни један није био МУСАВ Јес да нису штрицали браду као неки из елите...али нису били ни прљави... Него ја идем сада после посла на славу...а има мрсно доста... Шта да радим? Ценим да је сигурно по пивкану да опалим...оно је посно greengrin Jedi salatu i galami dosta, da niko ne primeti... greengrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gnurf Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 (a pritom, molim lepo, ja hoću da se zamonašim) стварно? trening ma hoće on sve.. i da se monaši i da studira teologiju.. hoće on verovatno i episkop da bude, ne bi me ništa čudilo od njega... greengrin Ja zapravo već jesam episkop. Nego, ono u zagradi rekoh da ne ispada "vidi ovaj napada monahe" greengrin eh da.. onda jedna napomena adminima, kada ste vec Miljanu stavili ispod imena da mu piše "teolog" (a čovek dao 2 ispita), onda mu lepo stavite i -"episkop" whackado Otkud ti znaš koliko sam ja ispita dao? Не сећам се да сам видео монаха са мусавом и неуредном брадом. Šta si ti sad, neko merilo? Ja sam ih video bar 50. ti znaš, "teolože" Ja sam bar teolog, ti nisi uopšte... ti si teolog zato što ti tako piše na forumu ispod imena a ja nisam jer meni ne piše... pa piše i na tarabi - lizalica.. pa idi liži. trening tko leti vrijedi tko vrijedi leti tko ne leti ne vrijedi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Brate, smešan si kao pokušaj imitiranja Nadrealista... Ne znaš ni šta piše na tarabi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 молим вас да се вратите на тему. al sad i odma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ови што се ложе на Цркву,врло смислено,да не кажем лукаво,су исту ту екипу звали да дођу сутра(субота),и тиме избегли пост. Међутим,данас се углавном ишло код не баш црквене, родбине,где се по обичају крљало месиште... 0102_laugh У сваком случају,и данас и сутра, сам био (и бићу) месождер. Ко може да ми опрости,може,остали нек се сете приче о брвну,оку,и трунки... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 6, 2011 Пријави Подели Написано Мај 6, 2011 Ови што се ложе на Цркву,врло смислено,да не кажем лукаво,су исту ту екипу звали да дођу сутра(субота),и тиме избегли пост. Међутим,данас се углавном ишло код не баш црквене, родбине,где се по обичају крљало месиште... 4chsmu1 У сваком случају,и данас и сутра, сам био (и бићу) месождер. Ко може да ми опрости,може,остали нек се сете приче о брвну,оку,и трунки... :group111: Jeste vala. Svako po svojoj savesti, tako piše i u Svetom pismu. Onaj koji ne jede, da ne osuđuje onoga što jede i obratno. Duhovni post je najvažniji. Ja sam, doduše, postila jer sam pročitala ovu temu na ŽRU pa rekoh, da se ne ogrešim. bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 Ови што се ложе на Цркву,врло смислено,да не кажем лукаво,су исту ту екипу звали да дођу сутра(субота),и тиме избегли пост. Међутим,данас се углавном ишло код не баш црквене, родбине,где се по обичају крљало месиште... У сваком случају,и данас и сутра, сам био (и бићу) месождер. Ко може да ми опрости,може,остали нек се сете приче о брвну,оку,и трунки... Jeste vala. Svako po svojoj savesti, tako piše i u Svetom pismu. Onaj koji ne jede, da ne osuđuje onoga što jede i obratno. Duhovni post je najvažniji. Ja sam, doduše, postila jer sam pročitala ovu temu na ŽRU pa rekoh, da se ne ogrešim. greengrin dada greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 (a pritom, molim lepo, ja hoću da se zamonašim) стварно? leteti ma hoće on sve.. i da se monaši i da studira teologiju.. hoće on verovatno i episkop da bude, ne bi me ništa čudilo od njega... 0110_hahaha Ja zapravo već jesam episkop. Nego, ono u zagradi rekoh da ne ispada "vidi ovaj napada monahe" dizzy999 eh da.. onda jedna napomena adminima, kada ste vec Miljanu stavili ispod imena da mu piše "teolog" (a čovek dao 2 ispita), onda mu lepo stavite i -"episkop" greengrin Otkud ti znaš koliko sam ja ispita dao? Не сећам се да сам видео монаха са мусавом и неуредном брадом. Šta si ti sad, neko merilo? Ja sam ih video bar 50. ti znaš, "teolože" Ja sam bar teolog, ti nisi uopšte... ti si teolog zato što ti tako piše na forumu ispod imena a ja nisam jer meni ne piše... pa piše i na tarabi - lizalica.. pa idi liži. 4chsmu1 whackado ...ih,pa ako se ovako volite,sta li tek radite kad se ne volite womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' /> ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Мај 7, 2011 Пријави Подели Написано Мај 7, 2011 ...ih,pa ako se ovako volite,sta li tek radite kad se ne volite womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука