Jump to content

Да ли је Република Српска на добром путу?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Ја Додика тек познајем од 2006...пре га нисам пратио, али знам да је био произдајнички настројен. Чак је био миљеник запада!Нажалост, Миле је толко јак и моћан, да му нико ништа не може. Чак ни кука и мотика не могу успјети. Али ајмо реално: Ко је алтернатива Додику у РС?СДС?хахахаха

Тада Додик уопште није био издајник, чак је водио реалну политику. Да не би њега оде Брчко у федерацију. А ко је алтернатива Додику. Семберац, мени се чини да ти мислиш да ће све да процвјета ако се тамо формира власт у којој је Младен Обрадовић предсједник, Мирко Благојевић министар рата, а Ратко Младић министар за националне мањине. Не могу да схватим, о каквом уређењу причаш.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

• Одговори 110
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат

Ја не знам дал Додик пости, али видим на ТВ-у да је присутан на литургијама и причести се за веће празнике.

То је причешће какво заговарају екуменисти, без претходног поста и исповјести.  facenew22222222

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ако ће Република Српска, оваква каква јесте, криминална, да се одвоји од БиХ, а исти лопови да остану на врху власти, онда ћу да кажем боље да не постоји таква Република (Не)Српска.

Срећом тебе нико не пита...пита се народ Србске. Народ Србске каже да је РС неоспорна чињеница и да би животе дали за њу. Боље и криминална РС него криминална ЕУ и БИХ!!!

Било како, биће криминално.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ако ће Република Српска, оваква каква јесте, криминална, да се одвоји од БиХ, а исти лопови да остану на врху власти, онда ћу да кажем боље да не постоји таква Република (Не)Српска.

Срећом тебе нико не пита...пита се народ Србске. Народ Србске каже да је РС неоспорна чињеница и да би животе дали за њу. Боље и криминална РС него криминална ЕУ и БИХ!!!

Јустинијан је бањалучанин и не јаваља се из Швице као неки... facenew22222222 :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Неваља ни једна ни друга, мислим на РС криминалну изван, криминалну у БиХ.

И дај молим те врати се више из "криминалне" ЕУ, прекини моментално студије и врати се у "благостање" РС-а.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Тада Додик уопште није био издајник, чак је водио реалну политику. Да не би њега оде Брчко у федерацију. А ко је алтернатива Додику. Семберац, мени се чини да ти мислиш да ће све да процвјета ако се тамо формира власт у којој је Младен Обрадовић предсједник, Мирко Благојевић министар рата, а Ратко Младић министар за националне мањине. Не могу да схватим, о каквом уређењу причаш.

Тренутно алтернативе Додику у РС нема!Ни један партијски политичар није способан да води РС осим овог билмеза!Постоји Сенат РС, можда тамо има паметних људи који би могли да воде земљу.

П.С: Ратко би био опет генерал војске РС...онда би ослободили и још по коју енклаву у РС!Србска Србима!

Подели на овим сајтовима

Збогом браћо. Не могу више са вама зборити, јер имате предрасуде. Пре је било да сам фашиста, а сада класичне предрасуде према дијаспорашима. Спомено би само владику Николаја и Момчила Ђујића.

САЊАЈТЕ БЛАГСТАЊЕ У ЖИДОВСКОЈ ЕУ!!!

Подели на овим сајтовима

Семберац брате, основа је да држава буде здрава и да почива на истини. Волио бих и ја да постане независна Р. Српска (па лако ћемо се обрачунати са СНСД-ом, као што ће Хрвати да раскрсте са овим и оваквим ХДЗом), али питање је да ли сад може. Да Додик не просипа празне приче, а ми се трипујемо. Сви политичари говоре да суверенитет и интегритрт Босне није угрожен (причали су Американци 1991 за СФРЈ, али нису Њемци), па нико, ни Русија ни Србија не помињу другачије.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Збогом браћо. Не могу више са вама зборити, јер имате предрасуде. Пре је било да сам фашиста, а сада класичне предрасуде према дијаспорашима. Спомено би само владику Николаја и Момчила Ђујића.

Шта би човјеку?  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Нисам то теби рекао...рекао сам осталима и опет говорим: *ЕБИТЕ СЕ!

чудно је да си издржао два дана .... ПРВА ОПОМЕНА!

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Шта би човјеку?  0212_rolleyes

Evo šta:

Цитат

SOK OD POMORANDŽE

Priznati stručnjak na polju ljudskih potencijala držao je predavanje. Nakon uvodnog govora, on uze pomorandžu u ruke i zagonetno upita publiku: "Ako stisnem iz sve snage ovu pomorandžu, šta će izaći iz nje?"

Neka mlada devojka iz prvog reda dobaci: "To vam je jako glupo pitanje. Ako stisnete pomorandžu onda će iz pomorandže izaći sok od pomorandže. To je ono što je unutra. Ne može ništa drugo izaći iz nje."

Stručnjak reče: "Tačno. To i jeste odgovor na moje pitanje. Razlog za to što će iz pomorandže izaći pomorandžin sok je taj što je samo to unutra. A sad, ako proširimo metaforu, i zamislimo da vas neko tako stisne. Da vas stisnu vaši problemi, brige, strahovi, da vas ogovaraju, da vas neko uvredi, da vam nanese bol i sl. I iz vas izađu bes, mržnja, prezir, strah, ljutnja, zloba, itd. Vi biste rekli da je to izašlo iz vas zbog toga što vam je neko rekao ovo ili uradio ono, ali prava istina je da je ono što iz vas izađe - ono što nosite u sebi. Zapamtite, iz vas će uvek i baš uvek izaći ono što je u vama ako vas neko 'stisne'. Iz pomorandže nikada neće izaći sok od jabuke. Isto tako iz vas nikad neće izaći ono što već nije u vama."

Autor nepoznat                                                          :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Кад се на овом форуму уведе ријечник културе, бићу и ја културан. Ако остали хоће да буду "сељачине" (ништа против сељака), бићу и ја још већи!

Доста ми је предрасуда...

1. је било да сам фашиста...свака тема исто

2. је сада да сам лицемјер и да сам у Швајцарској зато што волим, а нико ме није питао дал је мене неко питао кад сам био дјете дал хоћу да дођем у Швајцарску или не. Да напоменем, пре рата смо отишли у Швајцарску, нисмо побјегли од рата.

Довиђења!Ја сам своје рекао на овој теми!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...