Ристо Подвожњак Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Република Српска на добром путу је назив предавања које држи предсједник Милорад Додик обилазећи градове и општине Републике Српске. Да ли је заиста тако? Што се тиче политике коју води, а која се тиче статуса Републике Српске у БиХ, Додик заиста вјешто јача њену позицију, али можда полако прелази црвену линију, поготово што се предједник Србије опредјелио за други приступ. На економском плану, Република Српска полако пропада. Паре од продаје Телекома нису добро уложене, сад се чупамо за неке енергетске пројекте, али оно што забрињавајуће што владајућа странка СНСД на локалном нивоу дјелује као секташка организација (запослење добијају њихови чланови, онај ко хоће да се учлани пролази неке специјалне тестове или мора бити у родбинским везама са јаким члановима). А с друге стране високи представник је притиснут екстремизмом из Сарајева који од краја не јењава, и међународном заједницом која се не бави довољно БиХ (изузетак је Јелко Кацин, мали словеначки комунистчић, Педи Ешдаун, креатура од човјека и дипломате, Дорис Пак, која ни сама не зна шта обавља у ЕУ). Али дефинитивно криза у Бих постоји. Како ће тећи развој ситуације? http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=39563 Ваше мишљење... Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Није на добром путу. Политика коју води Додик је само ради њега и његовог статуса култне личности коју свако воли, обожава и клања му се. Његов патриотизам, залагање за Српску и све остало је само у функцији политике што дужег владања.Таквим понашањем он само вјешто користи поплустички менталитет народа. Вођење економије је катастрофално. Непотизам и корупција, повлачење конкретних потеза само када су избори, то су главне црте његове економије. Република Српска иде ка путу да постане Република Стрмоглавска. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Додик је један од ретких српских полтичара да ваља. Није као његов претходник Раша, далеко је од њега, али у каквом је окружењу бори се жестоко. prstgore Али мора се признати да води помало и џа-бу политику. А око њега су такви паразити, да би ми милије било да њих растјера него Српска постане независна. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Није на добром путу. Политика коју води Додик је само ради њега и његовог статуса култне личности коју свако воли, обожава и клања му се. Његов патриотизам, залагање за Српску и све остало је само у функцији политике што дужег владања.Таквим понашањем он само вјешто користи поплустички менталитет народа. Вођење економије је катастрофално. Непотизам и корупција, повлачење конкретних потеза само када су избори, то су главне црте његове економије. Република Српска иде ка путу да постане Република Стрмоглавска. :drugarstvo: :drugarstvo: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Bilo ko ko se seća prvog Dodikovog premijerskog mandata od 1998, para kojih se tad nakrao, skandala koje je njegovo obezbeđenje pravilo na utakmicama u BL u Boriku (tukli navijače suprotnog tima na oči policije), izjava koje je tad davao... ne bi nikad ni pomislio da kaže kako je on dobar i kako želi dobro za RS. No, u Srba, naročito u Bosni, ponekad čovek ne zna da li je kraće pamćenje ili pamet... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ја као србски национални револуционар који жели национални и социјални препород србског народа на темељима Светосавља, свакако да не подржавам Додика. Али бићу објективан и признаћу да Додик води добру спољну политику РС, односно за време његовог мандата РС је постала неоспорна чињеница у свјету али и код озбиљних муслиманских политичара (Бакир Изетбеговић...и ако он не воли РС, човјек је схватио реалност). Економски је РС мање овисна од странаца него Србија и не би мењао економску политику РС са економском политиком Србије...мада кад боље размислим, ништа не би мењао са Србијом. У свим сегментима, РС има више атрибута државности него Србија. Ово говорим као објективни просјечни грађанин којег не занима идеологија...наравно из мог идеолошког угла, много се ту мора мјењати. Видјећемо такође како ће се у наредних мјесеци развијати ситуација у РС у вези овог референдума. Баш ме занима ко ће бити јачи, дал Додик или Инцко. Ја би волио да Инцко смјени Додика и да овај глупко побуни народ!Додик има народ РС иза себе (мене не, али за сад трпим његов лоповлук...али је бољи од србијанских политичара милион пута). Ми смо нашу државу РС одбранили у отаџбинском рату. Сваки Србин је дужан сваку кап зноја и крви да да за РС, јер много је живота положено за њу! СРБСКА СРБИМА "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Срби у Босни су увек имали боље политичаре него Срби са десне стране Дрине. Па какав народ, таква и власт 0203_cool Шалим се наравно. Ми Срби из Босне смо 90-тих више страдали од просечног Београђана и зато смо више националистички опредељени. Просјечан Србин из Босне би живот дао за ђенерала Ратка Младића рецимо, док ко би дао живот из Србије за њега? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Па шта Тадић ради па је опет председник, а да не говримо о данашњем премијеру који не зна две унакрст. Не краде се више јер нема више шта да се украде, све су упропастили0203_cool Срби у Босни су увек имали боље политичаре него Срби са десне стране Дрине. Aj nemoj da me zezaš, majke ti. Zabole me ćošak od stola šta Tadić radi, jer ne govorimo sad o njemu. I otkad je to - naročito za nas hrišćane - tuđa rđavost opravdanje za neku drugu??? Dodika zabole za Srbe isto to ćoše od stola kao i mene što boli za Tadića. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Miljane bighugbighug bighugbighug bighugbighug ,Justo crvenilo 0102_laugh 0102_laugh sve što ste rekli potpis. A da komentarišem Dodika zaista nemam želudac, jer mi naprasno pripadne muka. Ali se slažem da ste vas dvojica svakako pogodili suštinu. 0203_cool Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Додик ужива да пркоси и провоцира Муслимане. да је конкретно нешто урадио није, само јак је пуно на језику и не преже да буде безобразно дрзак када је друга страна у питању, код нас је то пролазило зато је данас на власти... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Иначе Додик јесте лицемер, али је опет већи Србин од многих вас на форуму!Извните што сам овако директан. Нећу ни једно име спомињати. Додик је Србин и православни Хришћанин. Док многи на овом форуму су по њиховим ријечима само Хришћани...нису Срби (стиде се имена). Е од таквих је и Додик бољи човјек! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Miljane bighugbighug bighugbighug bighugbighug ,Justo crvenilo 0102_laugh 0102_laugh sve što ste rekli potpis. A da komentarišem Dodika zaista nemam želudac, jer mi naprasno pripadne muka. Ali se slažem da ste vas dvojica svakako pogodili suštinu. 0203_cool Они само виде песимизам...ја нисам задовољан, иначе не би био револуционар. Али ако поредим РС са Србијом, многооооо сам задовољан! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Pa kad budemo imali temu Republika Srpska vs Srbija onda ćemo da upoređujemo, ovako samo govore oni koji žive u RS, i ovako jeste. Nema tu pesimizam i optimizam, ovo je realnost bez ikakvog opredeljenja da li se čovjek osjeća optimistom ili pesimistom. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Додик ужива да пркоси и провоцира Муслимане. да је конкретно нешто урадио није, само јак је пуно на језику и не преже да буде безобразно дрзак када је друга страна у питању, код нас је то пролазило зато је данас на власти... Потписујем. Тадић исто то ради, само што је кукавице и не сме да писне!Додик и да нема ни једно дјело, он са својом причом ипак одржава макар неки национализам у РС!Све док је национализма код босанских Срба, биће и РС. Чим постанемо "толерантни" и мулти-култи пацови, РС ће нестати. П.С: Многи Срби из Србске су се вратили Цркви кроз србски национализам!И ја лично сам постао вјерник (и пре сам вјерово у Бога, ишао у Цркву и то све) кроз национализам! Иначе РС је економски јачи дио БИХ, немојмо то заборавити!Није ни муслиманима ништа боље у наметнутој БИХ! "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Pa kad budemo imali temu Republika Srpska vs Srbija onda ćemo da upoređujemo, ovako samo govore oni koji žive u RS, i ovako jeste. Nema tu pesimizam i optimizam, ovo je realnost bez ikakvog opredeljenja da li se čovjek osjeća optimistom ili pesimistom. Ти си незадовољна економским и социјалним статусом као и свако нормалан. Али дал си стварно толко незадовољна стабилношћу РС?Зар ниси мишљења да је данас РС чињеница и неоспорна? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука