Jump to content

Да ли је Република Српска на добром путу?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Него питање је, Додик има понашање класичног комунистичког комесара, Народе ово је овако, нема питања, нема одговора, нема реплике, све је јасно, програмски циљеви уочљиви. Мада у РС народ мисли ако Додик падне пада Република Српска. Постао је нови Тито. Свака му част што удара на сарајевске "грађанске" политичаре, али ово што ради је, по мени, страшно.

Ја сам рекао, вањска политика Додика је добра. Унутрашња је слаба. И зато никада не би гласао за њега, и ако га више симпатишем од једног Тадића, Чанка, Драшковића, Николића, Чеду итд...

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 110
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цитат
  Цитат
  Цитат

Али признаћеш да Додик од свих осталих србских политичара највише иде у Цркву?Рекао би, иде и више него просјечни вјерник.

Eo ga on opet na daljinu vidi... 0442_feel

Ја сам више у РС него ти...тако да смањи тон брате.

Ma jesi malo morgen. Hoćeš da ti proverimo IP adresu poslednjih šest meseci ili koliko si ovde na forumu pa da vidimo gde si sve vreme?

A čak i da jesi u RS - ti to ideš uz Dodika pa mu gledaš u tanjir, pratiš koliko se moli i ide u Crkvu i tako?

@Željko:

Kratko i jasno: Dodik je u situaciji "daj da vidim koliko para mogu još sebi da strpam u džep..."

Подели на овим сајтовима

Да ли је Република Српска на добром путу?

јесте док имамо шуме за продавати она је још дјелимично остала у дјеловима који нису разграбили тајкуни иначе присни пријатељи наших властодржаца!!

Подели на овим сајтовима

У РС је сада најбитнија национална слога. Ми нисмо много сложни, али скоро сви би дали и живот за нашу лијепу Републику Србску. Република Србска је национални консензус. Вјерујем да ни један политичар у РС није спреман да прода РС. Ми бар имамо неки минималац...у Србији нема ни тога. Тамо би пола њих продало Косово за 100 евра (мислим на политичаре у скупштини)!

Подели на овим сајтовима

Цитат

У РС је сада најбитнија национална слога. Ми нисмо много сложни, али скоро сви би дали и живот за нашу лијепу Републику Србску. Република Србска је национални консензус. Вјерујем да ни један политичар у РС није спреман да прода РС. Ми бар имамо неки минималац...у Србији нема ни тога. Тамо би пола њих продало Косово за 100 евра (мислим на политичаре у скупштини)!

Semberac nemoj da budeš tako siguran da Dodik ne bi prodao Republiku Srpsku. Za 100 evra možda ne, ali za sopstvenu kožu zašto da ne.

Подели на овим сајтовима

Цитат

То је једино тачно, али и ту чињеницу користе управо за пљачку. Умирите од глади, ми ћемо да вас крадемо, али не смијете нас скинути са власти јер укинуше Р. Српску. Иста прича је била из СДС-а, па је Додик почео са лијепе и бајне европске социјалдемократије почео да прича националне епове и митове. Слушао сам га кад је причао у Сребреници је био геноцид, па одједном тамо није био геноцид.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Миљане, ево на лето идем 2-3 мјесеца у Бијељину 0442_feel

Од следеће године ћу радити поред факса како би имао пара да макар 1 у мјесецу одем за викенд кући.

Нисам ја класичан дијаспораш који у години дође 2 седмице у отаџбину!!!

Али нећемо више о томе, не знам уопште што си ме нападо.

Ја не знам дал Додик пости, али видим на ТВ-у да је присутан на литургијама и причести се за веће празнике.

Наравно то није критеријум, јер можда он то ради из лицемјера...али нека му Господ суди ако треба. Ја би њему само пресудио затвор због лоповлука, али не би га осудио због издаје националних интереса...као рецимо Тадића!

Подели на овим сајтовима

Питање је да ли ће да прође та политика. Шта ће бити кад га (ако) га смијене? Је ли вјероватније да ће доћи у Србију да ужива у својој вили, или да блокира институције БиХ и де факто крене у независност.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

То је једино тачно, али и ту чињеницу користе управо за пљачку. Умирите од глади, ми ћемо да вас крадемо, али не смијете нас скинути са власти јер укинуше Р. Српску. Иста прича је била из СДС-а, па је Додик почео са лијепе и бајне европске социјалдемократије почео да прича националне епове и митове. Слушао сам га кад је причао у Сребреници је био геноцид, па одједном тамо није био геноцид.

Ја Додика тек познајем од 2006...пре га нисам пратио, али знам да је био произдајнички настројен. Чак је био миљеник запада!Нажалост, Миле је толко јак и моћан, да му нико ништа не може. Чак ни кука и мотика не могу успјети. Али ајмо реално: Ко је алтернатива Додику у РС?СДС?хахахаха

Подели на овим сајтовима

Семберац рата неће бити, тако да...

мало.мало спомињеш давање живота!

о спремности продаје најбољи ми је свједок  мој отац иначе 1995 године комадант  хаубичког дивизиона у 1КК ВРС. лично тадашњи председник, јесте тај на аватару што ти је, како би се појавио у ком граду на линији тако је исти кроз два дана био "њихов"... мој отац је добио наредбу у јесен 1995 да се "врати на почетне положаје из 91" звао га телефоном  један и данас живи политичар па да не именујем без везе.... толико о парама и српској гадљивости на исте зарад "националнин побуда"

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ја не знам дал Додик пости, али видим на ТВ-у да је присутан на литургијама и причести се за веће празнике.

истина не пропусти ни једну архијерејску литургију када је изборна година facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Цитат

Питање је да ли ће да прође та политика. Шта ће бити кад га (ако) га смијене? Је ли вјероватније да ће доћи у Србију да ужива у својој вили, или да блокира институције БиХ и де факто крене у независност.

Видјећемо...он брате већ све има. Има паре, има виле, има све....још му фали да буде народни вођа. Он то само може постићи ако одвоји РС од БИХ. Он једноставно пати да буде изнад себе. Он је све материјално остварио, не вјерујем да је он ту због материјалног богатства. Он има већ довољно и може да ужива. ОН ХОЋЕ ДА БУДЕ ТИТО КАКО НЕКО РЕЧЕ. Ако одвоји РС од БИХ, све ћу му опростити!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Миљане, ево на лето идем 2-3 мјесеца у Бијељину facenew22222222

Од следеће године ћу радити поред факса како би имао пара да макар 1 у мјесецу одем за викенд кући.

Нисам ја класичан дијаспораш који у години дође 2 седмице у отаџбину!!!

Али нећемо више о томе, не знам уопште што си ме нападо.

Наравно то није критеријум, јер можда он то ради из лицемјера...али нека му Господ суди ако треба. Ја би њему само пресудио затвор због лоповлука, али не би га осудио због издаје националних интереса...као рецимо Тадића!

Нека окачи мачку о реп његов национализам. Добро си и рекао, присутан је на литургијама само када су и камере присутне, као и већина наших политичара.

Такав национализам је штетан национализам, и само је у сврху популарисања његовог неприкосновене владавине. Ако ће Република Српска, оваква каква јесте, криминална, да се одвоји од БиХ, а исти лопови да остану на врху власти, онда ћу да кажем боље да не постоји таква Република (Не)Српска.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Semberac, napadam te jer si dovoljno drzak da i pored toga što nemaš dovoljno godina da se sećaš njegove prve vladavine (koja je bila ista kao ova, samo otvorenije je nastupao kao biznismen, a sad to kamuflira "rodoljubljem") iz svoje udobne zemljice Šviiiice ljudima u RS popuješ o životu u RS i Dodiku kao vođi...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

истина не пропусти ни једну архијерејску литургију када је изборна година 0442_feel

Немој зезати, видим ја њега много преко ТВ да је у Цркви (или око владика и Патријарха). Иначе и Мићо Мићић, наш начелник, је исто тако много у Цркви и са клиром facenew22222222

И он је рецимо био кум храма у његовом родном селу (село моје мајке...дође ми нека фамилија :drugarstvo:). Дао је 15 000 марака и одмах свештеник, али и владика Василије су га хвалили...а то било пред изборе неке, хехе. Тад је владика Василије рекао да се чувамо комунистичке аждаје (мислећи на Бобара, кандидата СНСД-а).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...