Ристо Подвожњак Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 А ко зна, можда ће се за двије недјеље покајати. .mense. prstgore .mislise. heaven Улепша ми вече... Из искуства вјероватноћа за тако нешто је 0.0000000000001, али како многи тврде да су ово последња времена, а ту се свакојака чуда дешавају, ништа није искључено heaven Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 А ко зна, можда ће се за двије недјеље покајати. .mense. prstgore .mislise. heaven Улепша ми вече... Из искуства вјероватноћа за тако нешто је 0.0000000000001, али како многи тврде да су ово последња времена, а ту се свакојака чуда дешавају, ништа није искључено heaven Имам утисак да ће пре да се покаје Бенедикт 16. него Артемије... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 А зашто да се каје, он је на путу истине. Артемије је скрено са пута. Бар се тако да закључити. .mense. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 `Само не знам како Влада Димитријевић стече углед да он буде врховни тумач свега у СПЦ?` Па где му је тај углед. На интернату што пише против Патријарха за еминентне секташке сајтове? prstgore Артемије да се није удружио са таквим квазистручњацима што све знају и који су га саветовали, можда би се и покајао. Сам је крив за то, али врата Цркве су му и даље отворена. Па да то је суштина. Али како нема углед, он објави књига и књига које се радо читају него Свето Писмо. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ovo za zilote u opšte nije tačno. Ako će mo realno, oni su posle uvođenja novog kalendara tražili da dobiju episkopa, koji će biti starokalendarac, u Sinodu Jeladske Crkve, ali dobili su samo batine i progon.... A kasnije su dobili prejemstvo od RPCZ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ovo za zilote u opšte nije tačno. Ako će mo realno, oni su posle uvođenja novog kalendara tražili da dobiju episkopa, koji će biti starokalendarac, u Sinodu Jeladske Crkve, ali dobili su samo batine i progon.... A kasnije su dobili prejemstvo od RPCZ који су се поцјепали на стотину фракција... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Jeste ovo je tačno da su se kasnije izdijelili, ali te 1924 godine da zvanična Crkva nije sa njima uradila to što je uradila, oni danas ne bi postojali. I znate kad će se sad oni vratiti u Crkvu? Nikad!!! A možda ni tada.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ruska Pravoslavna Crkva Zagranična. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Ne nego je deda mraz. Sluzi predstave koje naziva litirgijama; rukopolaze raznorazne pacenike.. A ako vam je bas stalo za koje dve nedelje nece biti ni monah artemije. 0442_feel Zebe u svom stilu facenew22222222 Sedi dole ; jedan I proucavaj ovog seseljovca: "Smrt Bin Ladena je čudo pape Jovana Pavla II" Alan Garsija, peruanski predsednik smatra da svet treba da zahvali papi Jovanu Pavlu II zbog smrti vođe Al Kaide. 0442_feel 0442_feel Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Da li je i to uspeo da odvali? Taj je nadmasio sve ludake skupa. Za Novu godinu je pevao mrtav pijan na glavnom trgu u Limi (ja gledao). Kakav je on sampion! Sada ce izgleda Humala da dodje na vlast (citaj Hugo Chavez), bice zurka... Vidi opet je naduven (pijan) Mislim da o ovakvim izjavama treba tema da se otvori... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Sto se tice ovih Artemijevih..Ocekivano. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Мени и даље није јасно како неки који себе зову хришћанима, могу да се радују расколу.. 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' /> Али о томе ће Господ! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Мени и даље није јасно како неки који себе зову хришћанима, могу да се радују расколу.. 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' /> Али о томе ће Господ! ја се не радујем али свакако да ликујем РАСКОЛУ РАСКОЛИНИКА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Јес, тако нас учи Хришћанство! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Па тако постоје веће шансе да се врате Цркви и послушању. Ето примера Владимира Димитријевића. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука