Jump to content

Artemijevi branitelji se posvadjali...(Dejan VIlovski vs. Vlada Dimitrijevic)

Оцени ову тему

Препоручена порука

А ко зна, можда ће се за двије недјеље покајати.

.mense. prstgore .mislise. heaven

Улепша ми вече...

Из искуства вјероватноћа за тако нешто је 0.0000000000001, али како многи тврде да су ово последња времена, а ту се свакојака чуда дешавају, ништа није искључено  heaven

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

• Одговори 36
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

А ко зна, можда ће се за двије недјеље покајати.

.mense. prstgore .mislise. heaven

Улепша ми вече...

Из искуства вјероватноћа за тако нешто је 0.0000000000001, али како многи тврде да су ово последња времена, а ту се свакојака чуда дешавају, ништа није искључено  heaven

Имам утисак да ће пре да се покаје Бенедикт 16. него Артемије...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

А зашто да се каје, он је на путу истине. Артемије је скрено са пута. Бар се тако да закључити. .mense.

Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином

Подели на овим сајтовима

`Само не знам како Влада Димитријевић стече углед да он буде врховни тумач свега у СПЦ?`

Па где му је тај углед. На интернату што пише против Патријарха за еминентне секташке сајтове? prstgore

Артемије да се није удружио са таквим квазистручњацима што све знају и који су га саветовали,  можда би се и покајао. Сам је крив за то, али врата Цркве су му и даље отворена.

Па да то је суштина. Али како нема углед, он објави књига и књига које се радо читају него Свето Писмо.

Подели на овим сајтовима

Ovo za zilote u opšte nije tačno. Ako će mo realno, oni su posle uvođenja novog kalendara tražili da dobiju episkopa, koji će biti starokalendarac, u Sinodu Jeladske Crkve, ali dobili su samo batine i progon.... A kasnije su dobili prejemstvo od RPCZ

који су се поцјепали на стотину фракција... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Ne nego je deda mraz. Sluzi predstave koje naziva litirgijama; rukopolaze raznorazne pacenike.. A ako vam je bas stalo za koje dve nedelje nece biti ni monah artemije.

0442_feel

Zebe u svom stilu facenew22222222

Sedi dole ; jedan  :drugarstvo:

I proucavaj ovog seseljovca:

"Smrt Bin Ladena je čudo pape Jovana Pavla II"

Alan Garsija, peruanski predsednik smatra da svet treba da zahvali papi Jovanu Pavlu II zbog smrti vođe Al Kaide. 0442_feel 0442_feel

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Da li je i to uspeo da odvali?

Taj je nadmasio sve ludake skupa. Za Novu godinu je pevao mrtav pijan na glavnom trgu u Limi (ja gledao).

Kakav je on sampion! Sada ce izgleda Humala da dodje na vlast (citaj Hugo Chavez), bice zurka...

Vidi opet je naduven (pijan)

Mislim da o ovakvim izjavama treba tema da se otvori...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Sto se tice ovih Artemijevih..Ocekivano.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Мени и даље није јасно како неки који себе зову хришћанима, могу да се радују расколу..  0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' />

Али о томе ће Господ!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Мени и даље није јасно како неки који себе зову хришћанима, могу да се радују расколу..  0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' />

Али о томе ће Господ!

ја се не радујем али свакако да ликујем РАСКОЛУ РАСКОЛИНИКА!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...