Zeebedee Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Brate ta kritika je sa fasistickog Foxa. Njima bi sve sto Obama uradi bilo lose; a da je Bus pobio sve zvanice Kraljevskog vencanja u Londonu to bi bilo patriotski cin. Fox ti je dno dna novinarstva u USA; americki fasizam u najgorem obliku. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Brate ta kritika je sa fasistickog Foxa. Njima bi sve sto Obama uradi bilo poose; a da je Bus pobio sve zvanice Kraljevskog vencanja u Londonu to bi bilo patriotski cin. Fox ti je dno dna novinarsstva u USA; americki fasizam u najgorem obliku. Није са Фокса него са Јутјуба. Да ли си је преслушао можда? Критика је управо анти-фашистичка, фашиста је Обама који је ево сад почео и да убија људе како му се ћефне кршећи 4 америчка правна документа која обавезују њихову владу и 3 међународна. Фашиста је Обама који је заобишао сопствену скупштину и тиме прекршио устав кад је напао Либију. Чак ни Клинтон то није урадио кад је напао Србију, чак ни Буш кад је напао Ирак и Афганистан. У сваком случају батали ме са том причом о томе како су републиканци фашисти а демократе - велики филантропи и добротвори или шта већ не, у такве глупости може да верује само Хомер Симпсон. У пракси су они идентични када се ради о спољној политици са том константом да су све гори и гори не у зависности од странке него једноставно од проласка времена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 @Bartendaz Daj neki link za ovaj text... Ово је белешка мог пријатеља преко фејса.Па сам је овде ископирао да видимо шта остали мисле. Није из неких новина колико ја знам.Да дам линк од фејса..или? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Samo neko ko nema pojma o republikancima i demokratama moze da kaze da su oni isti. To su istina budalastine koje se u Srbiji vec godinama plasiraju uz dodatno plasenje cuvenim CNN, masonima, iluminatima... Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Фашиста је Обама који је заобишао сопствену скупштину и тиме прекршио устав кад је напао Либију. Zivo me interesuje kakve zakone je krsio Gadafi kada je po svetu rusio putnicke avione; kada je postavljao bombe po trznim centrima; ili za njega zakoni ne vaze. A onoga ko brani bosanskog drzavljanina Osamu Bin Ladena i njegovo ubistvo ne vredi komentarisati. Interesuje me da li smatras da i Rusija nema pravo da ubija cecenske teroriste? Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Samo neko ko nema pojma o republikancima i demokratama moze da kaze da su oni isti. To su istina budalastine koje se u Srbiji vec godinama plasiraju uz dodatno plasenje cuvenim CNN, masonima, iluminatima... Видим дао си милион доказа за ову будалаштину од изјаве. Видим, сви ти верују на реч такође, ал за мало. Њихове спљне политике су идентичне, нема апсолутно никакве разлике. Нула. Када би загребали мало и у унутрашњу политику видели би исту ствар али у малчице мањој мери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 I ovo ti je sa foxa stavljeno na youtube posle. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 У пракси су они идентични када се ради о спољној политици са том константом да су све гори и гори не у зависности од странке него једноставно од проласка времена. ... i dubine ekonomske krize. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 @Bartendaz Daj neki link za ovaj text... Ово је белешка мог пријатеља преко фејса.Па сам је овде ископирао да видимо шта остали мисле. Није из неких новина колико ја знам.Да дам линк од фејса..или? Ma jok, ja mislio neki novinski clanak, pa zato kazem... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 @Bartendaz Daj neki link za ovaj text... Ово је белешка мог пријатеља преко фејса.Па сам је овде ископирао да видимо шта остали мисле. Није из неких новина колико ја знам.Да дам линк од фејса..или? Ma jok, ja mislio neki novinski clanak, pa zato kazem... Претпоставио сам.Знам за оно о ауторским правима. :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Samo neko ko nema pojma o republikancima i demokratama moze da kaze da su oni isti. Које су разлике? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Jedni imaju slona a drugi mazgu za maskotu. Ustvari magarca. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Jedni imaju slona a drugi mazgu za maskotu. :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Samo neko ko nema pojma o republikancima i demokratama moze da kaze da su oni isti. Које су разлике? Ja koliko znam ti zivis negde na East Cost; u demokratskoj drzavi zar ne? E sad posle toga otidji malo do Misisipija, Luzijane, Arkanzasa, Alabame; pa cu onda da te pitam da li ces postaviti isto pitanje.Toliko o razlikama u narodu; a politicari; republikanski su generalno zastupnici velikih korporacija ( ne interesuje me sto u Kini imaju child labor) ; tax cuts samo za kompanije; kapitalizam u bezmalo robovlasnickom obliku... Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Midwest. Разлике у народу увек постоје, различити су Срби из Војводине и Јужне Србије. То нема везе са питањем. А демократе нису заступници великих корпорација? Зашто су онда поклонили трилионе долара дебелим банкарима на Вол Стриту, аутомобилској индустрији итд? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука